I LOVE MY WIFE
Raspunsuri - Pagina 13
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui costy80 chiar asa! poate va place si nu mai vreti inapoi |
Neee... daca merg ma intereseaza sa fac ceva pe acolo nu doar sa vad plajele.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
kariguld spune:
alooo? gata, plecara-ti fara mine? ce oktoberfest? ala e in octombrie, acolo se bea bere si se papa carnaciori.
Marius, ai facut plinul? tu vrei si vacanta si munca? numa vacanta, de data asta! plaja, soare si valuri......
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Olina87 spune:
citat din mesajul lui XIO Maru, dar "someone" cred ca se scrie la fel peste tot. ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
maru spune:
dap
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristoiu
Esti cumva in KW? |
maru spune:
sunteti invitatii mei, Oktoberfest 2012! Fara printesa nici nu va primesc
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Da, probabil, sau prin preajma. Daca imi amintesc eu corect, Maru e in TO. Am I right, Maru? Ah, de cand visez la Oktoberfest?! Si anul asta si la anul ne sare... da' las' ca peste doi ani... o sa beau si o bere, asa sa celebram recuperarea Victoriei, desi eu NU beau niciodata, si berea nu-mi place chiar deloc, dar la Oktoberfest merge una _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
maru spune:
si io, si io pe lista!
citat din mesajul lui costy80 chiar asa! poate va place si nu mai vreti inapoi |
Gabi_K spune:
Numai sa aveti www.oktoberfest.de/en/" target="_blank">idee ce va asteapta: festbier (e mai tare decat berea obisnuita) wurstel alb si brezeln urias si distractieeeee
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert