Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 3
anna_ivan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Cum adica?! Pai e copilul tau propriu si personal...adica daca mergi sa-l ceri nu ti-l da?? Ce motiv iti spune ca are?? Vorba ta, in sec 21![]() 35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
te duci la copil cand trebuie sa il alaptezi. doar atunci. probabil ca daca mai dai ceva banuti te lasa sa te duci mai des.
si multa lume se intreaba de ce sunt atatea pitestence care vin sa nasca la bucuresti
33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

eveline spune:
Ce chestie...nu ma asteptam
Cand am nascut-o pe Bia, in prima zi cand am fost in TI mi-au adus-o s-o vad. A doua zi cand m-au mutat in salon, mi-au adus-o la alaptat si au vrut sa mi-o ia, sa ma odihnesc. Le-am zis sa mi-o mai lase da m-au pus sa jur solemn ca daca nu-s in stare sa le chem. N-a fost cazul asa ca a ramas cu mine restul de zile cat am mai stat prin spital. Dealtfel, saloanele sunt prevazute cu 3 paturi pentru mamici si langa fiecare pat mare unul mic pentru bebe (plus televizor si frigider, mai nou). Odata cu mine a nascut o prietena, natural. Imediat dupa ce a nascut, a dus-o in salon, si m-am dus sa vad ce face, si era deja cu bebeul langa ea.
Si toate astea la Spitalul Judetean...sa ma consider o norocoasa??
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
alynta27 spune:
Multumim pentru capitol!
Fetelor voi aveti dreptate!(NUshulica, Mai3 si Klarisse) Exprimarea mea e gresita! Il scosesem pe David pe viscol! Ca ne-am dus cu el cu colinda!
Deci va da-ti seama ca erau si multe grade cu minus in termometre!
Sarcina asta m-a transformat grozav: sunt uituca-de felul meu sunt tare calculata, sunt nervoasa- care eram calmul intruchipat, nu am stare- care emanam de rabdare plus ca-s lacrimogena- de felul meu mai "dura".... Dar redevin eu 1 in 1 si imi revin!
Moshulick ai grija de voi!
Lora hai mami!
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mari78
Cristina, voi naste cu dr Aida Petca. Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
cristina si bebe in burtica
34+sapt
mari78 spune:
Andreea doctorul tau se numeste Alexandru Dinu? Ca daca e asa, suntem din acelasi oras, parintii nostri sunt vecini de bloc, ne cunoastem bine. Nu l-am mai vazut de vreo 5 ani, dar am auzit numai de bine despre el. Esti pe maini bune
.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
alynta27 spune:
Eveline la Iasi sunt doua maternitati de stat: una are amenajat saloanele in varianta mama si copilul, cealalta e in varianta salon de mame si salon de bebelusi!
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andr33aaa spune:
da, alexandru dinu. recunosc ca am mare incredere in el.
dar nu strica niste "intariri" cand vine vorba de recomandari ![]()
andreea, 34+ cu bebe andrei
Buburuza_10 spune:
Saluuuuuuuuuuut!!!
Nu am apucat sa citesc decat capitolul curent pt. ca ati fost fffff vrednice azi!
Si am citit azi-noapte inainte sa ma culc mesajul delfinasilor! Foarte impresionant!!!
Le multumesc mamicilor de iulie-augusr si le doresc sa se bucure de puii lor sanatosi si frumosi!
Am inteles ca a nascut Mihaelka?!!? Felicitari!!! Bine ai venit, Petra! Sa fii sanatoasa, frumoasa, cuminte, norocoasa si desteapta, iar mami sa se recupereze binesi fff repede!!!
Iunia, bafta multaaaaaaaaa!!! Doamne ajuta!!! Uite si cateva agitate pt. suport moral!!!! 

Ce mai stim de Lora?
39+ 
camy81 spune:
buna sunt din Cluj sssi asi vrea sa stiu daca mai sunt si alte gravidute de pe aici sa comunic cu ele.Sunt noua pe acest site si mi-ar placea ff mult sa intru si eu cu voi in discutii,sunt insarcinata in 35 sapt.si mami de Alexia 4ani jumate.
mari78 spune:
Andreea ti-am trimis un PM.
Buburuz tocmai ne gandeam ca a venit si randul tau. Nu dadusei azi niciun semn de viata. Cum a fost la doctor ?
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

.
Cum adica?! Pai e copilul tau propriu si personal...adica daca mergi sa-l ceri nu ti-l da?? Ce motiv iti spune ca are?? Vorba ta, in sec 21