Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Personal mi se pare normal sa stai cu copilul, te ajuta sa il inveti, sa te acomodezi, sa ii inveti programul. Altfel te trezesti acasa cu un bebelus de care nu stii sa te ocupi pentru ca au facut-o altii pentru tine. Macar in spital poti cere sfaturi, ajutor ..daca ceva nu se leaga..

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Asaaaaaaaaaa... acum sa va povestesc despre noi. Tocmai ne-am intors de la dr.! Cu exceptia cazului in care s-ar declansa nasterea natural mai devreme, marti, pe 7 sept., ma voi prezenta cu bagajelul in dinti la clinica pentru ca mi se va induce nasterea. Asa ca cel mai tarziu pe 8 sept. va avea loc marea intalnire cu iubita Sofia!!! DPN-ul este pe 7 sept., insa nu vrem sa mai amanam nasterea pentru ca incepand cu 10 sept. incepe vacanta de Eid, adica sunt vreo 10 zile libere in care nu misca nimic (e mai ceva decat perioada Craciun - Revelion la noi), in sensul ca mai toti doctorii, asistententele si moasele sunt plecati, asa ca nu as pre avaea cu cine sa nasc. In plus, programul DHL-ului va fi drastic afectat, asa ca ar exista riscul sa nu pot trimite in timp util sangele colectat catre banca de celule stem din UK.

In rest, totul e bine, bebelina e miscacioasa, am fost la monitorizare(CTG), lichidul e ok, placenta buna si ea si am facut, in sfarsit, cunostinta cu calul balan!!! Acum inteleg de ce va plangeati voi... recunosc ca nu e prea placut! Colul meu e moale, dar fffff inchis! Nu e de mirare, avand in vedere ca eu nu stiu ce-s contractiile pana in ziua de azi...

Astea imi sunt vestile! Va pup si ma intorc la citit capitolul trecut!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuzule super vestile, nu mai este mult pana la marea intalnire cu Sofia. Acum sa vedem daca asteapta 7 septembrie sau decide sa vina cand vrea ea.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Asaaaaaaaaaa... acum sa va povestesc despre noi. Tocmai ne-am intors de la dr.! Cu exceptia cazului in care s-ar declansa nasterea natural mai devreme, marti, pe 7 sept., ma voi prezenta cu bagajelul in dinti la clinica pentru ca mi se va induce nasterea. Asa ca cel mai tarziu pe 8 sept. va avea loc marea intalnire cu iubita Sofia!!! DPN-ul este pe 7 sept., insa nu vrem sa mai amanam nasterea pentru ca incepand cu 10 sept. incepe vacanta de Eid, adica sunt vreo 10 zile libere in care nu misca nimic (e mai ceva decat perioada Craciun - Revelion la noi), in sensul ca mai toti doctorii, asistententele si moasele sunt plecati, asa ca nu as pre avaea cu cine sa nasc. In plus, programul DHL-ului va fi drastic afectat, asa ca ar exista riscul sa nu pot trimite in timp util sangele colectat catre banca de celule stem din UK.

In rest, totul e bine, bebelina e miscacioasa, am fost la monitorizare(CTG), lichidul e ok, placenta buna si ea si am facut, in sfarsit, cunostinta cu calul balan!!! Acum inteleg de ce va plangeati voi... recunosc ca nu e prea placut! Colul meu e moale, dar fffff inchis! Nu e de mirare, avand in vedere ca eu nu stiu ce-s contractiile pana in ziua de azi...

Astea imi sunt vestile! Va pup si ma intorc la citit capitolul trecut!

39+
felicitari pt vestile bune. mai ai o saptamana si i-ti vei cunoaste bebelina , cred ca deja incep sa te macine emotiile

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

FETELOOORRR acum am venit de la dr , care mi-a zis ca maine sa ma prezint cu buletinul la spital ca sa ne intalnim in sfarsit cu EMMA .

Burtica de 39 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

FETELOOORRR acum am venit de la dr , care mi-a zis ca maine sa ma prezint cu buletinul la spital ca sa ne intalnim in sfarsit cu EMMA .

dejaa? pai cum i-ti va induce nasterea sau facu cezariana? zi-ne tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:

dejaa? pai cum i-ti va induce nasterea sau facu cezariana? zi-ne tot

Pai mi-a zis ca am colul deschis si ca maine nasc , maine vedem daca normal sau cezariana . Ea m-a intrebat cum as vrea si i-am zis normal , acum sa vedem . oricum nu conteaza decat sa fie bebelina bine

Mergi la inceput

sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pt voi doua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

sa dea Domnul sa fie cum e mai bine pt voi doua

MULTUMIM
Inca nu imi vine sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Wow! Si nici n-am primit bine stafeta! stiam eu ca asta asteapta bebelinii nostri! Timen pumnii stransi pt maine!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput