Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 15
Andreea82 spune:
Buna dimineata burticute,
Alynta, multumim pentru micul dejun!
Lora, felicitaaaari! Adelina, bine ai venit!

Hehe, am mai vazut si eu pozici: Simona, ce desen haios a tras sotul tau. Foarte haioasa burtica, imi place 
Clabuc, tare dulce fetita voastra! Sa va traiasca! Si ce pofta mi s-a facut de inghetataaaaaaa
Paticut, aveti un voinic frumos, sa va traiasca!
Acum sa punem la treaba motatele pentru Alexuza:

Hai Alexuza! Hai Alexuza! Hai Alexuza!

35+ cu un carucior
.... sau 
simona24 spune:
gata! avem semnaturica noua!
fetelor, azi noapte m-am tot foit. am visat ca eram cu cateva dintre voi( scuze, dar chiar nu imi aduc aminte cu cine)si eram la mamicile noastre dragi care au nascut ieri si le duceam floricele. si intram din salon in salon, cautandu-le. pacat ca m-am trezit, fiind nevoita sa fac un pipi mic.
simona
cu
matei 36+
tanamera spune:
Mari_Paun e frumoasa camera
,spor la cumparaturi.
Simona felicitari pentru semnatura
.
Buburuza nu trimiti niste raze de soare si la noi
,mie deja mi-e dor de vara si caldura
.
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
tanamera spune:
Timisorencelor intalnire placuta

,sa faceti multe poze.
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Clabuc spune:
FELICITARI LORA!!! BINE AI VENIT PE LUME DULCE ADELINA!!!

Paticut, nu-ti face griji, te rog; o prietena de-a mea a descoperit un retard de crestere la bebeul ei prin saptamana 20 si era un retard mare si acum trebuie sa nasca si bebe e mare, a recuperat si chiar e un pic mai maricel. La saptamanile tale, nu ai de ce sa-ti faci grji.
Si in legatura cu kg, si eu am luat tot 8 kg si fetita e mai mare cu o saptamana la masuratori fata de varsta calculata dupa UM, asa ca nu kg putine sunt de vina. Eu zic sa stai linistita, nu are niciun sens sa te stresezi, nu ajuta la nimic, ba dimpotriva. Uite iti dau trei pupici de la mine si de la Clarinda (pentru bebele tau din burtica)

Aniast, iti multumesc si tie pentru informatii. Azi merg la doctorul meu si sa vad ce zice si el. In functie de asta trebuie sa ma hotarasc ce fac, unde nasc. E atat de neplacut: mai am 3-4 saptamani si nasc si eu n-am idee unde si cu cine imi voi aduce copilul pe lume. Mai ales ca pe Clarinda am nascut-o la Polizu cu dr meu (si de acum) si ma trezesc in luna a 9-a in aer. Imi vine sa plang ca bleaga, si hormonii astia nu ma ajuta deloc, ba dimpotriva, imi dau apa la moara. Gata! M-am plans destul! 
Andreea, multumesc de aprecieri! Eu aveam poza aia ca background pe monitor la servici si eram si-n perioada cu oarece pofte, iti dai seama cand o vedeam cu inghetata aia ........yummy!
Multumesc si celorlalte fete care m-au ajutat mult cu informatii si mi-au vazut pozele cu minunea mea si imi cer scuze ca nu le nominalizez pe toate, dar am citit in mare graba ca trebuie sa plec. Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa citesc vesti despre fetele noastre si puiutii lor cand ma intorc. 
HAI ALEXUTZA!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
ana_25 spune:
Neata'!!!!
felicitari LORA!!!bun venit ADELINA!!!
Recuperare usoara,si o bebita cuminte,frumoasa si papacioasa!!!
hai ALEXUZA, hai EMMA!!!!!!!
Multumim pt micul dejun,ALYNTA si PATICUT!
SIMONA ce burtica haioasa!!![]()
F tare!
MARI e f frumoasa camera!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
fulguta28 spune:
Wow!!! 

HAI ALEXUTA!

Sa vina bebe! Yuuuhuuu! Ce de emotii ma napadesc...
Lora, felicitari pentru mica Adelina! Sa fiti fericiti alaturi de ea si sa va imbogateasca viata!
uta28 este
34+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Timisorencelor intalnire placuta ![]() ![]() ,sa faceti multe poze. 32+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Multumim!!!
Facem,facem si pozici!!Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Dupa ce misunam pe la 3 pe aici, am reusit sa ma trezesc adineauri.
Mari_paun, foarte frumoasa este camera aranjata 
Azi am un program foarte "incarcat": trebuie sa termin curatenia in dormitorul nostru, asta dupa ce ieri a fost mama pe aici si mi-a spalat geamurile si perdelele 
dupa-amiaza abia astept sa merg sa ma tund, ca sigur pana la anul nu mai pup. 
Valentina
34+ 
alynta27 spune:
Be one, Mari eu sunt bine! M-am trezit pe la 4 si de atunci foiala! Abia astept ziua de luni, asta in caz ca nu voi naste intre timp! A vb sotul cu parintele nostru si vineri seara ne intalnim sa-mi citeasca o rugaciune pentru nastere! Ma ajuta sa fiu mai linistita! Sunt putin tematoare si emotionata, normal de altfel, cred!
Ma duc la pozici!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra