Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 14
be_one spune:
Buna dimineata!
Lora, felicitari!!! Adelina sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa va inmulteasca bucuria din casa. Si va dedicam Balada pentru Adeline 

Hai Alexuza! Doamne ajuta!
Oana
35+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
oramona spune:
Buna dimineata!
LORA, FELICITARI pentru venirea pe lume a micutei ADELINA. Tie refacere usoara iar bebita sa fie un copil frumos, cuminte , norocos si sa aiba parte de toata fericirea din lume 

Alynta, multumim pt micul dejun, delicios.
ALEXUZA, asteptam vestile bune
. Sa dea DD ca totul sa fie usor si bine.
IUNIA, te asteptam cu vesti si pe tine.
Va 

mamica de Maria Lavinia si
34+ cu Elena Elisa 
paticut spune:
buna dimineata..
va mutumesc tuturor celor care m-au imbarbatat, mi-au facut bine vorbee voastre. Buburuza, alexuza (caruia ii tin pumnii stransi azi), chichiuta 
ca nu am cum sa-ti trimit un brat ca as face-o, ana 25 si
inca o data tanamerei cu mult drag
.
donna mutumesc de pm.. ma duc acum sa citesc.
nu inainte sa spun Feliciatri LORA si bine ai venit pe lumea asta minunata Adelina.....sa fii cuminte, inteleapta si bucurie parintilor tai!
de iunia nu stie nimeni nik?
ma duc sa mananc si eu ceva... va poftesc la lapte rece cu cereale, branzica proaspata de oaie cu rosii inima de bou, sunculitza taraneasca, oua fierte si cafea din belsug.
ma tot gandesc ca nu am luat decat 8 kg pana acum (fata de 25 kg la Miron), nu prea mananc si poate si asta e un motiv al Delay-ului la bb.
sa auzim numai vesti bune,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
32+
be_one spune:
Alynta, multumim de cafeluta. Chiar aveam nevoie, ca noaptea trecuta iar am fost singura (l-a dus Radu pe Dimitrie la Gl, la socri) si am avut un stres...mai ales dupa ce a scris Mai3 ca mari in noaptea cand a nascut era insetata si mergea des la baie - pai eu asa-s tot timpul de la o vreme 
Tu cum esti, pregatita?
Oana
35+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
Buburuza_10 spune:
Alexuza o fi plecat de acasa? Vaaaaaaaaai, ce emotii!!! Doamne ajuta!!!
Paticut, jos palaria in fata celor 8 kg luate! Trebuie sa mananci sanatos, nu mult si prostii(ca mine). Ia sa vezi ce bebe frumos si sanatos o sa ai!!!
Aaaaa, stai sa-ti dau si un sfat de soacra bine-intentionata
: inmulteste cafeluta cu apa/sau lapte! 
39+ 
simona24 spune:
neata burtici!
multumim frumos pentru mic-dejun!din pacate, deja am uitat cui...

felicitari, LORA! recuperare rapida! iar micuta ADELINA sa va aduca multa bucurie in suflete! 

bubule, al meu sot se gandea sa mai desenze si o masina, dar nu prea mai avea loc de desfasurare. asa ca i-a facut baiatului "doar jumate din avere, ca restul e in inima lui".![]()
ma duc sa schimb semnaturica! ![]()
simona
cu
matei 35+
tanamera spune:
Buna dimineata!
Lora felicitari mamico

!
Adelina bun venit pe lume
!

Alynta,Paticut multumim pentru micul dejun si cafeluta.
Simona e tare simpatica burtica ta desenata
.
Eu sunt trezita de pe la 4 sau 5 dimineata,nu stiu de ce nu am putut dormi,eram cu gandul la fetele noastre.Oare Iunia cum e?
In dimineata asta m-am cantarit si eu,am 7 kg in plus
.
Alexuza suntem cu gandul alaturi de tine

.
O zi cat mai frumoasa!
32+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Lora felicitari mamico ![]() ![]() !Adelina bun venit pe lume !![]() ![]() ![]() Alynta,Paticut multumim pentru micul dejun si cafeluta. Simona e tare simpatica burtica ta desenata .Eu sunt trezita de pe la 4 sau 5 dimineata,nu stiu de ce nu am putut dormi,eram cu gandul la fetele noastre.Oare Iunia cum e? In dimineata asta m-am cantarit si eu,am 7 kg in plus .Alexuza suntem cu gandul alaturi de tine ![]() ![]() .O zi cat mai frumoasa! 32+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
7 kg???
Vai ce ma roade invidia!!! Eu am luat deja 24! V-am spus ca sunt
!!!Te
Tanamera!!! Sa ai o zi superba! 
39+
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 A venit Adelina!!!! La 00:30, o grasuna de 3900g, nascuta natural!! Lora e bine acum (dupa o zi lunga si grea), euforica, fericita si mandra de ce a realizat. Felicitari, mamico! Bun venit, Adelina! Sa ai o viata fericita! ![]() |
Felicitari Lora pt grasunica mult asteptata! Refacere rapida! Bun venit, Adelina!
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
35+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mari_paun spune:
buna dimineata mamici
Lora in sfarsit FELICITARI
, bine ai venit ADELINA

hai Alexuta 

Numai emotii pe aici, eu care am fost mai tare pe aici vreaus a spun ca am lacrimi in oki
am pus poze cu camera in care va sta bebe, a se vedea ca Ema vine dimineata in patul ei de atatia ani. Mai avem ceva de facut prin camera , niste rafturi pt cartile acre le tin pe sifonier si traverse pe parchet sa umblu ca ...pisica
, oricum imi place cum a iesit. O sa vedeti si decorurile care le-am pus pe lavabila si stau f bine...mai am ceva si pt bebe insa nu le-am lipit inca.
alynta merci de mic dejun...esti ok?
azi merg sa ii cumpar Emei de scoala, trening, adidasi, strampi...
va pupacesc mai vb dupamasa
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
35+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 3s