Sep-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Hai Iunia!(152)
Raspunsuri - Pagina 12
aniast72 spune:
Auci, am trecut la ultimul capitol si am vazut cate nasteri programate sunt...
Ia sa ma trec si eu cu data de 6 septembrie....
Andreea,
cu
(AMR 5 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
simona24 spune:
Andreea, daca tot te pricepi, imi poti pune si mie data nasterii in listuta? 15 sept 1987. saru' manaaaaaaaaa!!!!

simona
cu
matei 35+
Laura25 spune:
A venit Adelina!!!!
La 00:30, o grasuna de 3900g, nascuta natural!! Lora e bine acum (dupa o zi lunga si grea), euforica, fericita si mandra de ce a realizat. Felicitari, mamico! Bun venit, Adelina! Sa ai o viata fericita! 
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Pity27 spune:
Bine ai venit Adelina!!!!!!!!!!! Sa ai parte de ce-i mai bun in lume!!!!

Felicitari Lora!!!!!!!!!!!!

Recuperare rapida!
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 A venit Adelina!!!! La 00:30, o grasuna de 3900g, nascuta natural!! Lora e bine acum (dupa o zi lunga si grea), euforica, fericita si mandra de ce a realizat. Felicitari, mamico! Bun venit, Adelina! Sa ai o viata fericita! ![]() Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ce vesti minunate
! Sa tot incepi ziua asa!Bun venit Adelina!!! Felicitari Lora!!!
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:

Hai ALEXUZA!!! Nastere usoara! EMMA te asteptam!!! 

Donna
34+ cu 
donna79 spune:
Paticut - ai PM 
Donna
34+ cu 
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 donna, eu stau foarte aproape de spitalul judetean ilfov, asa ca, este posibil sa te vizitez atunci! in seara asta dl viitor tatic si-a experimentat talentul artistic pe burtica mea. a vazut pozele burticilor desenate (bubante si bubu) si a zis ca vrea si el sa experimenteze. asa ca, va invit la vizionat cateva poze cu marea opera de arta! ![]() va pe burtici si va doresc o noapte frumoasa,iar dimineata sa vina cu inca 3 bebei frumosi si sanatosi! ![]() simona cu matei 35+ |
Esti o draguta
dar cred ca vei fi foooaaarte ocupata in perioada respectiva Am vazut burtica desenata

Donna
34+ cu