Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Balaton - Ungaria Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, bine ai revenit!
Baietelul tau arata superb! Sa-ti traiasca 100 de ani si sa va bucurati de el!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
selen80 spune:
neatza
am cam terminat curatenia...in mare asa....
LA MULTI ANI MARA, DARIA SI DORIS!!
Alex, Criss, felicitari pt primii pasi ai puiutilor!
Moni_iulia, nu e bine, e foarte bine ce face Tudorita la 10 luni! felcitari!
Aiduk, sa stii ca eu te inteleg si la noi e mereu plin de nisip si praf prin curte si nu as avea cum sa intram incaltati, no way! da'ce, la noi e Luton, unde probabil se spala pe strazi si trotuare cu detergent ??
Mamideandrei, eu as lua-o pe campii daca as avea de pregatit atata mancare pt EBru si mic dejun si mancarica si budincutze! oricum, daca zici ca Andrei se trezeste asa devreme, e posibil sa nu-i ajunga...Ebru dupa laptic mai doarme pana la 8.30-9, cand am noroc chiar 10....deci n-ar mai intra o masa...
Croco, sa stii ca si eu am retinut mesajul despre Raisa, dar probabil mi-a scapat sa si zic ceva...chiar le-am povestit si sotzului si soacrei, cand treceam pe langa Slobozia, despre ei...mai ales ca tocmai auzisem o stire la radio cum ca mai toti drii ginecologi de la spitalul din CT pleaca la privat sau in strainatate..si va fi jale pe aici ma gandesc cu groaza la alte mamici care vor avea de suferit din cauza ca au ramas numai medicii incompetenti...
Mada, multa bafta in proiectul inceput!
Uka, pai ia mobilizeaz-o si pe Hepi si intoarceti-va aici cu propriul vostru stil, ca si noua ne lipseste! dar ce sa facem, daca noi nu putem mai mult...
mandra doarme de la 11.15, nu stiu ce-i cu ea
avem si POZE, le las publice ca nu-i nimic indecent pe acolo....le pun pe privat mai incolo...sunt multe cu peisaje, sper sa nu va plictiseasca...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
monis5 spune:
buna ziua
AMALIA MARIA
MARIA
RAISA MARIA
THEODORA IOANA
MARA IRINA
DARIA MARIA
DORIS MARIA
sper ca nu am uitat pe nimeni si nu am incurcat numele
Manga condoleante pentru matusa ta - nu pot sa-mi inchipui asa tragedie .Am citit pe blogul tau... cred ca lectia (daca i se poate spune asa) este doar pentru cei care raman in urma. Eu una pentru cel care se duce, nu prea vad sensul... Hai ca o iau la vale aici la voi si asa sunt in urma cu cititul. Pup tare Aidan buzat, l-am vazut in pozele din vacanta, frumos s-a facut!
Cat despre slabit, pe mine insomniile ma doboara, si lipsa de timp pentru mancarea mea (plus, da, mostenirea genetica)
Fragutza ce bine ca esti mai in forma! Spor mult la cumparaturi si sa aveti petrecere de vis pentru printesa
Aida si mie mi-a fost dor rau de tine Ce frumos povestesti de Erik, sa-ti traiasca mami!
Biaz mai vorbesti cu mine? Am mai fost in oras doar intr-o zi, si fara copil si apoi am plecat la Bucuresti fara sa mai dau nici un semn.... - asta sunt eu care imi pun cenusa in cap
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
aidaciolac spune:
Parc Aventura Brasov - august 2010
... scuze dar trebuie sa fug in oras , asa ca ne vedem mai pe seara ... si mai am 2 albume de pus ... sa nu fiti prea critice pliiiiiiz
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 da'ce, la noi e Luton, unde probabil se spala pe strazi si trotuare cu detergent ?? |
ha ha ha....tocmai am un musafir care a spus ca orasul Luton e derapanat si vechi, murdar pe jos, obosit si decadent. In plus si la gradinita la David e murdar tare si copilasii dorm pe jos in curent mare, unde calca intai cu piciorusele.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Dana15 spune:
va salut dragelor!
Maria te imbratisez tare! m-a cutremurat vestea despre matusa ta..a fost asa ca o palma peste ceafa "wake up! life is NOW"..uff..Dumnezeu s-o odihneasca!
Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu operatia (oare n-ati putea sa mai asteptati putin? spre rusinea mea nu imi mai aduc aminte de ce s-a considerat necesata operatia..un testicol nu este coborat in scrot sau de ce?)..dar daca nu-ti inspira incredere medicii de acolo, poate-i mai bine sa o faceti in Ro..cum spuneai si tu, macar ai oameni dragi alaturi care sa te ajute si sprijine;
Luci yuhuuu! ce fain ca vii in tarisoara mama! si ce frumos ai spus-o..cred ca bunicii sunt in extaz ca-l vor vedea pe Daviducu..si poate vei reusi sa te intalnesti si cu cateva mamicutze dragi
Alex pupa fata din partea noastra! bravo Zeinuca scumpa!
Uka te inteleg atat de bine draga mea
Bia mami drag, dar ce intreprinzator este Busici..parca si vad imaginea-n fata ochilor cu Mosorel plimbat in cosul bicicletei..dragii de ei!
Melypupam bolnaviorul! sanatate multa! uite, ati scapat de una!
Aricel ca sa-ti alungi gandurile rele, mai fa-i o data glicemia pe nemancate..conteaza daca a fost sau nu mancata inainte de recoltarea sangelui!
O pup pe Nela super mamica noastra optimista..am vazut-o pe puiuta cum se distreaza cu Buni..Buni e o comoara! sa-i spui saru'mana din partea mea, bine?
Si pe Iulika pup..mami, sa dea DD sa se rezolve problemele!
Irina mami, ce inseamna pateu facut in casa? blenduiesti ficateii? ii pasezi?
Priveste partea plina a paharului vis a vis de plecarea sotului..mai multi banuti ceea ce in zilele acestea nu strica si mai ales, mergi la mama...mai multa odihna pentru tine!
Aida inainte sa reapari pe forum m-am gandit la tine..serios! cateva zile la rand! imi spuneam ca uite se apropie aniversarea puiului si nu mai stim nimic despre voi..te pup! Erik este tare, tare dulce!
moama si ce mi-ar place si mie sa ma dau intr-o minge din aceea pe apa, ca Roby! ce senzatie faina trebuie sa fie! puteau si adultii sa incerce smecheria sau numai pt copii?
Monica te imbratisez mami! si pe puiul cel frumos! lasa ce a fost..la urma urmei, conteaza sa fim noi multumiti de ceea ce avem..asta-i secretul..
Moniiulia felicitari pentru tot ceea ce face Tudor! si va doresc sa gasiti portita spre comunicare!
Mada succes mami cu ceea ce ti-ai propus! cum zicea Aida, la anu' stam cu batzu pe tine..las' niciodata
nu-i prea tarziu! numai sa nu renunti!
sa creasca mari si sa fie sanatoase papuselele aniversate astazi!
Raisa, la multi ani Trandafiras iubit! tu poti sa muti si muntii din loc daca vrei! sa fii sanatoasa!
La multi ani si pentru Theodora! numai bine puiut drag!
Doris tu ce mai faci mami?
wow! sunt mandra de mine, tzuca'm-as! de un car de vreme n-am mai reusit un asa mesaj!
cred ca ii iese o maseluta Anei..deocamdata nu pare sa sufere tare..Doamne ajuta!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
anamaria1979 spune:
Dana sa iasa maselutele Anei fara mari dureri.
Manga daca ai mai multa incredere in medicii de aici atunci asa faceti mai ales ca aveti sprijin.
Selen am vizionat pozele de pe transfagarasan. Foarte dragutele mamica, fetita, peisajele si m-a dat gata costumatia roz bombon de seara a Fatimei. Tati, bunica linistiti, veseli, relaxati cum sta bine unei familii reunite. Va felicit pentru traseu m-am gandit de cateva ori si eu la el mai ales ca e deschis doar pana pe 1 octombrie. Cred ca acum la cum e vremea de afara v-a da ninsoarea.
lutoniana spune:
Eu mai am putin si plang, nu stiu de ce, cred ca din cauza emotiilor ca voi merge cu putza sa-l vada bunicii care il iubesc ca pe altceva.
Dar s-a adaugat la asta linkul Aidei care m-a facut sa realizez ce inseamna sa fii un om adevarat, sau OM cum ar zice o prietena buna .
Aida e o fata minunata si exceptionala cu care am mai tinut legatura cand si cand, o iubesc si din cauza ca suntem 2 cupidoance care am reusit sa unim doi oameni care se iubesc acum de se topesc unul dupa altul DAR ceea ce vreau sa spun e ca ea ne demonstreaza ce inseamna sa apreciezi viata, si sa gasesti bucurie in ceea ce faci, in lucruri marunte. Este evident cat de mult s-a distrat in parcul acela (unde e in Brasov ?) si o mai iubesc pentru modul dezinhibat in care a facut-o.
Mai mult decat atat are un baiat rupt din soare pe care l-as papa cu fulgi cu tot de frumos ce e.
Vreau doar sa-l rog pe Dumnezeu sa aiba grija de ei toti .
Da, stiu, e un forum in care ne laudam de dimineata pana seara
PS - ar fi o bucurie imensa sa ne intersectam cumva in Romania insa eu nu am inca facut traseul asa ca mai revin cu amanunte.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
x_ggg spune:
Intru pe fuga, azi e ziua lui sotz deci...dezmatz culinar
Aida, petrecerea a fost a unui bebe care a facut 1 an. Au fost "invitati" copii de la 7 saptamani la 3 ani. Cei mici au fugit urland cand au vazut clovnul, inclusiv sarbatoritul+ al meu, dar cei de peste 1 an jumate l-au adorat(desi era cam uratel si nereusit). Pe urma, si cei mai mici au prins curaj sa il mai traga de nas, etc. La noi la motz nu vom aduce clovn, pentru ca ce copii avem invitati au peste 10 ani, si lor fgix de clovn le arde.
Alex, felicitari!!!!!! Gata, ai fata mare!
Ies repede, ca am friptura la cuptor, dar va ofer colici, frapucine, sampanie si tort de bezea (grele domle, dar asta e preferatul lui). Maine promit sa intru si sa recuperez tot.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009