Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Sa creasca mari si voiosi copilasii de azi !!!!!! E o zi cu soare, frumoasa si minunata si nimeni nu crede in ce focuri eram anul trecut....in cata tensiune.
Sunt foarte emotionante aceste amintiri....cred ca de la anu va fi si mai naspa ca incep sa se repete....acum 2 ani eram nu stiu cum sau acum 3 ani cand mi-0a venit sa nasc
Si daca azi e o zi atat de faina sa incepem:
Natalia La multi ani pui drag si petrecere frumoasa maine. www.youtube.com/watch?v=QC9vAr8iqoU&feature=related" target="_blank">Ai aici o melodie si promite tusica Lucica sa fie mai inventiva pe viitor si sa nu-ti daruiasca aceeasi melodie la nesfarsit..... Macar sa apreciezi ca am ales un videoclip sexos ca sa se bucure si mami ....sau tati ....
Nicholas sa cresti mare si sa o lasi pe mami sa mai vina pe la noi ca tare drag ne e de ea.
Alex si Razvan aveti o mamica tanara si frumoasa pe care sa o bucurati zi de zi cu zambetele si ochisorii vostri.
Elisa sa cresti mare si voioasa. Pupa-l pe tati din partea mea si salut-o pe mami
Mai am o dedicatie www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs" target="_blank">fainaaaaaaaaaaaaaa pentru toata lumea
Sa inceapa distractia
Cafea am baut ...hai Fragutza cu pizza aia, sa ne miscam mai cu talent ca stau invitatii jos
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
x_ggg spune:
La multi ani Elisa!
La multi ani Nicholas!
La multi ani Natalix !
La multi ani Razvan si Alexandru!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
raluk16 spune:
Ce zi minunata! Ce de dovlecei scumpi implinesc azi 1 an!
La multi ani Elisa!
La multi ani Nicholas!
La multi ani Natalix scump!
La multi ani de doua ori Alex si Razvan!
Sa fiti SANATOSI si FERICITI si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri! Pup cu drag mamicile dragi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Pe cand sa mai scriu un mesaj s-a trezit Alex si a vrut tzitzi...
La multe lunite pentru ieri Santiago!
si pentru azi
La multe lunite Aidan!
Ce emotionanta e perioada asta . Nici nu ne imaginam anul trecut cum e sa tastezi usurel sa nu trezesti puiul
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
neatza
LA MULTI ANI NATALIXA!!
LA MULTI ANI ELISA!!
HAPPY BIRTHDAY NICHOLAS!!
LA MULTI ANI ALEX SI RAZVAN!!
LA MULTE LUNITE AIDAN!!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI O VIATA FRUMOASA!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
selen80 spune:
Aida te pup mami drag, ne-ai lipsit nu numai cu poantele tale si modul tau haios de a scrie, dar si ca sa ne mai amintesti din cand in cand care sunt lucrurile importante in viata
Bia cat de frumos ai spus exact ce gandesc si eu!
Alex, noi cum n-o sa avem multi invitati, nici multe cadouri nu avem de primit probabil....pe mine m=a intrebat sor-mea ce sa-i ia si i-am zis exact cam ce imi trebuei (cam ca Irina, hainute de toamna...)...prietenele mele de exemplu i-au luat hainute de vara mai maricele, pt 2 ani..bune si alea, ca ne scutesc de cheltuieli la anu soacra-mea ne-a dat bani, ai mei au zis ca platesc ei tricicleta (dar nu iau ceva scump oricum...)...iar eu, vorba Ceciliei, ii cam iau cate ceva de fiecare data cand ies, desi ies poate sa-mi iau mie ceva si nu mai reusesc eu zic ca e mai bine sa le zici ce-ti lipseste...acuma na, te si risti un pic, ca poti sa zici hainute, dar sa nu-ti placa ce i-au luat, dar asta este....
ma bucur ca Zeina e mai bine cu mucisorii
Luci nici eu n-am inteles hohotele Hepilicai...dar poate aveau ele vreo poanta a lor si sa stii ca te incoronez regina dedicatiilor!
Vik, multa sanatate mami, ce-ai patit??
mai, m-ati omorat cu ursii aia sotz zicea ca ala agitat e el, care nu are stare si e nervos si ala din piscina sunt eu, unu ca-s innebunita dupa piscine si inot si doi ca io-s mai relax asa in general, nu mai agit prea usor ....
au venit ieri prietenele mele, vai ce distractie a fost pe EBru dupa ce s-a obisnuit cu ele! ne-am jucat, a alergat prin casa, s-a jucat cu baloanele, super s-a simitit! nici n-a marait de somn pana la 22.30 cand au plecat ele, insa cand am pus-o in pat, in 4 minute era duuuusa!! le-am zis eu prietenelor mele,s avina in fiecare seara sa mi-o oboseasca asa, sa nu ma mai chinui s-o adorm...plus ca mi-au si spalat toate vasele astept si pozele de la ele si le pun pe toate...
hai ca mai am de recuperat poze de pe mail, keep in touch!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
diamar78 spune:
La multi ani Elisa, Natalia, Erica, Nicholas, Alex si Razvan! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
Multe lunite pt Aidan si Julia!
Vik sanatate multa iti doresc.
Fraguza ce ai pregatit mami pt petrecere? O cola am servit si eu. Sa traiasca paunita.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
aricelul spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!!!!!
NATALIA
ELISA
ERICA
NICHOLAS
ALEX SI RAZVAN
_
Maria (28.08.2009)
MangaGirl spune:
buna dimineata,
este o zi superba, in otn cu sarbatoritii nostri de ai!
La multi ani Natalixa mea draga! Sa cresti mare si desteapta! Sa fii sanatoasa si voioasa!
La multe lunite, Elisa! Sa aveti o zi minunata ca voi!
La multi ani, Nicholas! Te pup, puiut!
La multi ani Razvan si Alexandru! Sa cresteti mari si buni!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
Am luat din tratatie de la fiecare , mmmm , bun!
Aidan la multe lunite cu multa sanatate
Fragutzule imi pare asa rau ca esti bolnavioara si sper din inima sa rezolvi repede problemele
... am mai vrut sa scriu cuiva , dar parca sunt lovita de dudugrossen , exact acum imi trebuia problema pe cap cand am atata treaba ... , nah , tot trebuie sa ma misc pana la urma din casa ...
gasca si o zi senina sa aveti