Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
I'm back~!
Laura uelcom bec.
Iarasi nimeni?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 I'm back~! Laura uelcom bec. Iarasi nimeni? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
eu acus am venit de la imbaiat/ hranit/ culcat copilul; toate singurca, sotz inca nu a ajuns acasa; o avem pe soacra-mea internata in Onesti, e cam urat, nimeni nu stie ce are, deci ce sa trateze, am zis sa-i scriu lui House, poate ne ajuta , asa ca el cam face naveta Galati-Onesti! acum cu plecarea, grija asta ii mai lipsea! offffff
Alex tu ce ne mai zici? cum e cu mucutii printesa?
ANDREI
alex25 spune:
Mamideandrei tare rau este cand ai pe cineva bolnav, da sa mai fie si in alt oras internat, groaznic. Ii doresc insanatosire grabnica si tie putere sa te descurci singurica.
Eu ce sa mai zic, parca se intrevede o raza de soare si in nasurile noastre. Astazi m-am tinut tare si nu am mai aspirat-o decat cu pompita manuala, si doar de 2 ori, si parca parca e mai mica productia, am renuntat si la picaturi, bagam doar ser la greu, Doamne ajuta. Insa e foarte clar ca ma mosteneste si asta ma oftica tare. Eu toata viata am avut probleme cu rosu in gat, muci si amigdalite....si daca ma uit acum in gatul ei e rosie tare, la fel ca si mine, dar ma bucur ca nu are febra si ca mananca foarte bine, deci nu o deranjeaza deloc. Dar mi-e groaza daca va avea de tras ca mine, ca eu am facut la injectii de m-a terminat, de aia am frica asta acum, sper insa sa nu fie cazul....nici nu mai sunt coerenta, dar am asa o stare nashpa, ca mi-e mila de ea mititica.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mamideandrei tare rau este cand ai pe cineva bolnav, da sa mai fie si in alt oras internat, groaznic. Ii doresc insanatosire grabnica si tie putere sa te descurci singurica. Eu ce sa mai zic, parca se intrevede o raza de soare si in nasurile noastre. Astazi m-am tinut tare si nu am mai aspirat-o decat cu pompita manuala, si doar de 2 ori, si parca parca e mai mica productia, am renuntat si la picaturi, bagam doar ser la greu, Doamne ajuta. Insa e foarte clar ca ma mosteneste si asta ma oftica tare. Eu toata viata am avut probleme cu rosu in gat, muci si amigdalite....si daca ma uit acum in gatul ei e rosie tare, la fel ca si mine, dar ma bucur ca nu are febra si ca mananca foarte bine, deci nu o deranjeaza deloc. Dar mi-e groaza daca va avea de tras ca mine, ca eu am facut la injectii de m-a terminat, de aia am frica asta acum, sper insa sa nu fie cazul....nici nu mai sunt coerenta, dar am asa o stare nashpa, ca mi-e mila de ea mititica. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
ce sa zic, bine macar ca nu o deranjeaza!
in cealalta problema, merci de urari, eu ca eu, cred ca ma descurc, de fapt n-am incotro trebuie sa ma tin de program, dar sotz e pe chituci, ca doar de', e MAMA. ar cu ajutorul lui Dumnezeu, poate reusesc sa-i dea de capat, macar sa stie ce trateaza!
ANDREI
alex25 spune:
Pot sa pun si eu o intrebare tampita?
Voi ce le luati cadou copchiilor pentru aniversarea de un anisor? Si daca v-a mai intrebat lumea ce sa le ia, ce le-ati spus?
Am o mare dilema, ca toata lumea ma intreaba, pe de o parte mi-e nu stiu sa le zic ce sa ia, pe de alta mor de oftica ca primeste numai prostii de care nu are nevoie.....so, HELP ME.
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Imi pare rau ca nu mai ajung sa va scriu si atatea as fi avut de zis. (Doar stiti ca sunt vorbareata rau.) Dar pur si simplu nu ma mai tin ochii si degetele. Va si pe cele vesele si pe cele triste, ca tare imi sunteti dragi.
Aida, ai toata admiratia mea si un PM.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mamideandrei spune:
se pare ca suntem singurele! si mie imi pica ochii pe tastatura, ca azi am calcat jum de zi, am sarit peste somnul de pranz; afara a fost urat, soare, dar un vant de te lua pe sus, asa ca am stat cumintei in casa si eu am recuperat din treburi menajere restante!
ANDREI
diamar78 spune:
Nu stiu de ce dar mereu le confund pe danuta si anamaria, adica nu am nicio imagine in cap despre ele si de aici prostioara cu maria de anamaria. sa nu se supere si ca sa nu se mai repete poate se indura de mine sa vad si eu poze cu ele si dovleceii.
Aida, tare fain ai spus.
Mary, nu stiu daca chiar a fost scarlatina, scapati voi asa usor de ea? Oricum, bine ca a trecut.
Kawaichan, cum faci imbracamintea aia la torturi ca sunt interesata?Eu zic ca arata bine si finalul o sa fie si mai bine.
M-am bucurat tare mult cand am vazut mesajul de la kateryna, Raisa are nicste ochi tare frumosi. Mami, cum e vezi ceva progrese?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mamideandrei spune:
referitor la cadouri, familia mea stia ca nu am hainute de toamna (pantalonashi, ghetute, bluzite, plovarase, geaca de iarna), asa ca asta au prestat, deocamdata si o parte din ei ; mai am niste rude care nu se complica si imi dau banuti cat considera, si asa mi se pare bine, ca iau eu ce-i lipseste
ANDREI
mamideandrei spune:
si am si eu o nelamurire! oare ce-l doar pe puiul meu de se trezeste noapte de noapte ce cateva ori, si adoarme imediat ce-i pun suzeta? si are un tipat strident in noapte ; dupa cum spuneam a spart si dintele nr 5, altul nu se vede la orizont; infundat nu e, respira bine, zau daca imi dau seama, dar ne-a terminat si pe noi serios! si acum ca nu-i nici sotz acasa, va dati seama ce placut e!!!!
se pare ca in seara asta numai m-am plans , dar parca toate-s adunate acum (cum ar spune bunica" toate bubele rele in fundul babei mele ), gata nimic de rau de-acum
ANDREI