Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Luci Tare frmos ai scris despre Aida. SI mie mi-au dat lacrimile cand m-am uitat la pozele din Aventura PArc si ma gandeam ce frumos traieste si pretuieste ea VIATA in ciuda a ceea ce i s-a intamplat. Si ma gandeam ce diferenta este intre ea si mine, care m-am inchis intr-un barlog si am intrat de 2 ani intr-o depresie din care nu mai reusesc sa ies si am impresia tot timpul ca-mi pica drobul de sare in cap. PEntru mine ea este un EXEMPLU de urmat. Bravo Aida . Iti doresc tot binele din lume, cu toata sinceritatea iti spun asta.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aida minunate pozele, ce dor imi era sa va vad.

Selen super peisaje, super protagonisti, ai deja o adevarata domnisoara acolo.

Uka te rog eu din suflet sa revii exact asa cum erai tu, cu stilul tau, te rog frumos, fara voi, aici nu mai e un intreg....serios, nu glumesc, nu trebuie sa scrii retete si aptitudini, incanta-ne cu nazbatiile Carinei, cu poantele tale misto, cu ce vrei tu, numai hai cu noi aici.

Hepi sper ca te-ai mai linistit cu analizele Maiei, asa-i?

Techila pe unde umbli doamna?? ha, pe coclauri???

Luci ia sa ne spui si noua traseul ala al tau, poate cine stie.

Monica sa iti fie de bine somnul.

Mai fetelor, ajutati-ma si pe mine: CUM SA SCAP DE MUCI???? Va rog eu mult, poate aveti vreun leac babesc ceva ca nu mai pot. Si eu si mandra suntem la fel de aproape 2 saptamani....nu febra, nualte simptome, DOAR MUCI, MULTI MUCI. Ei i-am pus ser fiziologic, spray cu apa de mare, o aspir, i-am pus picaturi Opthamensone, Opthamensone N, Pivalone, Vibrocil....cu nimic n upare sa se desfunde...nu mai are asa de multi cantitativ ca la inceput, dar nici NU SE DESFUNDA CU NIMIC....nici dupa ce ii suflu nasul nu poate respira decat pe gura. HELP!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!
Ma bucur sa gasesc forumul ceva mai animat!
Aida.bun venit inapoi!te asteptam si ma bucur sa te recitesc.Optimismul tau este o lectie de viata pentru toata lumeaFelicitari pentru Erik.
Monica,pupam pe Dragosel si pe mama lui.Nu fi suparat,in viata nu toate se vor face dupa placul nostru sau dupa vointa noastra.O sa-l sarbatoriti pe Zgati cum se cuvine la momentul potrivit.
Selen,frumoasa plimbarea iar turcoaica mica de mare exceptie!
Lucia,vacanta placuta in tara.(nici eu nu-s maniaca dupa curatenie-aspir dimineata si spal tot odata in zi,in rest Dumnezeu cu mila)E adevarat ca nu-l las cu pantofii de afara in casa si nici noi nu intram totusi.Pupam pe David
Anamaria-sanatate si tie si lui Alex

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

La multi ani fetitelor aniversate azi! sa fie sanatoase, cuminiti si sa aiba noroc! Nu cred ca le cunosc dar poate confund!

Aida ma bucur ca ai revenit in forta!papushelul e un frumos de nota 11!

Luto.....oau mami ce veste....am deschis si eu messu dupa o mie de ani si ma tot intrebam ce semnificatie are data!!! ma bucur tare pentru voi! stati mult? banuiesc ca nu-i rost de o intalneala ca toata lumea o sa traga de voi!

Selen, Ebru e o dulcetica frumoasa foc, seamana cu tine si cu buni, mama ta!

Uka, mai eu iti simt tare lipsa...Techila, o alta duamna de viata, vad ca intra mai rar ( btw dementiali gemenii), luto bag seama ca are musafiri si deja face bagajele...de duamna hepi nu stim nimic, speram doar ca e bine si tot asa...hai zau nu ne lasa fara un ranjet pe buze, macar unu pe zi!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Alex,nu te pot ajuta.N-am avut niciodata asa productie minunata,insa vreau sa-ti zic asa:mi-a spus medicul ca nici aspiratul excesiv nu face bine.E tot principiul cerere-oferta cel ce functioneaza.incearca sa-i pui apa de mare sau ser si sa-l lasi asa.zic si eu=poate alte fete stiu mai bineAstepata sa vezi ce mai zice lumea si apoi faci cum crezi tu

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Nela,fantastica Banana cum rade ea cu Buni!Va pupam tare si numai bine va dorim.
Maria,noi avem niste prieteni al caror baietel a avut o problema asemanatoare cred: un testicol necoborat in scrot si celelalt migrator sau cum s-o zice-adica urca si cobora.Stiu ca nua mai trebuit operatie .Au fost cu el la Culcer(n-o plac eu dar nu trebuie s-o plac-ea stie meserie) si le zicea ceva de niste injectii.O sa-i intreb si iti zic-poate te ajuta cu ceva.Oricum le zicea ca nu se face prea repede.Dupa un an,un an jumate.
Uka,te pup si iti doresc'' zile fara nori''.
Liliana,sper ca sunteti bine si ca va bronzati
Hepi,ce face Maia?
Crissbebe,tu ziceai de HPV NU?Mai nu are rost sa te sperii asa .Trebuie facut tipajul si apoi vezi ce tulpini sunt.Si chiar daca sunt cele nasoale-16,18 si 36 parca,de ultima nu sunt sigura-tot nu inseamna mare lucru!Se trateaza.Am o buna prietena care a scapat cu o crema.Vorbim mai multe daca vrei.Fruntea sus

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Dana15-pupam fetele frumoase si ateptam numai vesti bune de la voi.
Raluk,concediu placut in continuare
Suede-o luna de miere superba iti doresc si o viata plina cu lucruri bune!
Elle,pup fetele si le rog s- mai lase si pe mami sa respire.
Vik-sanatate sotului si bebitei.
Catalina-la multi ani sotului
Mamide andrei-ma zapacesti total cand citesc meniul fiului tau!Sa dea Domnul sa nu se schimbe si sa fie un copilsanatos si mancacios

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Plec,poate vine lumea inapoi...

La multi ani sarbatoritilor de astazi!Va pup puilor dragi,sa fiti sanatosi!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Iulia, esti mortala cum apari tu si vorbesti singurica pe aici. Ma binedispui in fiecare zi

Alex, asa stiu si eu cu mucii ca e ca la alaptata pe principiul cerere oferta. Zgati nu a avut muci la viata lui, decat f f putin si atunci la mare.Si neavand aspirator am luat aspirator "manual" sa zic asa de la Vibrocil. Evident insa ca nu statea. Asa ca bagam cu forta ser fiziologic si il lasam asa. Stergeam doar cand ii curgeau rauri rauri de ajungeau in gura cu un servetel si in cateva zile a fost ca nou. Incearca sa nu ii mai scoti o zi. Baga doar ser si lasa-i sa curga sa-si faca damblaua. Hai te si bafta

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai Iulia unde pleci mai, tocmai vroiam sa vb cu tine. Asta cu aspiratul mucilor o stiu si eu si nu am exagerat deloc. Acum mai folosesc aspiratorul doar dimineata si seara daca este absolut necesar, in rest o aspir cu pompita manuala inainte de mese, ca sa poata papa cat de cat. De azi nu i-am mai pus nici picaturi, ca o invat asa de pomana, oricum nu functioneaza nici unele. La mine macar se desfunda de la picaturi, dar la ea, nici gand...de ce oare? Habar n-am.

Monica o sa incerc si asa, sa nu ii trag deloc, dar nu poate manca, ca stii ce mofturoasa e....
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput