Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

produc capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

shubulina si eu am facut ieri mamaliguta ..cred ca se numeste Taci si inghite(nu sunt sigura ). Fierb oua, rad branza desupra si apoi torn mamaliguta. S-au batut lupii la gura noastra .

bebelu, stiu cum e cu kg, oricum tu erai slabuta inainte si e mai bine. Eu oricum plec de la o greutate apreciabila...mi-e groaza doar mom in care nu o sa ma mai pot incalta singura ...poate nu mai ajung pana acolo

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Cu branzica si smantana si ou fiert.Mor dupa ou fiert cu mamaliga.A,si lapte dulce fiert in vasul in care fac mamaliga,dar fara sa-l spal,las resturile alea asa pe fund si pereti.
Pun?

18+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

asa facea mamaie si era asa de bun laptele ala
unde stai ca vin

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Poze cu mine mamica, de aratat nu am, o sa fac mai multe poate in concediu si bag atunci. Restul pozelor sunt facute de tati si in general doar in lenjerie.

Codruta cu de 22+

Mergi la inceput

codruta mama cum sa nu depasesti 48kg?????
hai mah stai potol ca slabesti apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

codruta eram super invidioasa deja.....ma gandeam ca spui o inaltime de 1,60 chiar peste... oricum tre sa ai mare-mare grija cu greutatea pt ca la inaltimea ta este si mai greu.
eu la prima sarcina cand am fost la morfofetala de 21 de sapt aveam luate 1 kg in plus.....iar pana la 38 de sapt am mai pus inca 23-24 de kg..... daa....in primele 21 de sapt am pus 1 kg apoi in urmatoarele 17 sapt am pus 23-24 kg... asa ca mai bine e treptat sa iei kg...

mamica fericita de 3 ani si 15s 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Poze cu mine mamica, de aratat nu am, o sa fac mai multe poate in concediu si bag atunci. Restul pozelor sunt facute de tati si in general doar in lenjerie.

Codruta cu de 22+

nu i bai
macar una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 58

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

help....
mi se termina crema de corp de la amway...nu o mai suportam oricum ca era tare parfumata...voi ce folositi...bun, bun impotriva vergeturilor??...uneori simt ca imi pocneste pielea..si buricutu mi s-a intins..of...dar, bebeii sa fie bine nu asta conteaza...vedem ce facem dupa...

sotu rade de mine ca dupa ce manac vreo 3 felii de pepene uriase (2 k)..ii inghioldeste pe bebei si se simt inghesuitidiseara iar bag o jumatate de pepene ca nu am mai mancat de duminica...tb sa recuperez...

fluturas 17 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

" ..cred ca se numeste Taci si inghite(nu sunt sigura )"

Vorbim porcos acuma?
Mirela,prin Dr Taberei

18+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput