Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, pot sa-ti trimit si eu? ca n-am timp si tot aman, si asa nu-s de ajutor nimanui

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Salutare!

Un scurt raport sa nu credeti cumva c-as fi eu castigatorul de la loto (e din Iasi norocosul/norocoasa) si deja stau la soare pe insula proaspat achizitionata. Pentru asta mai trebe sa si joci!

Am o saptamana musafiracioasa si intru mai greu! Si cealalta cam tot asa se anunta macar pana la jumatate!

Fetelor dar ce frumuseti ati fost ( si sunteti in continuare, of cors). De calendar, nu alta! Mi-ati placut toate si fiecare a avut ceva special.

In epoca mea nu existau inca digitale iar fotograful profesionist s-a dovedit a nu fi chiar asa de profesionist. Noroc de prieteni ca altfel ramaneam fara poze.

Rivali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Nunta familia Pisi 15 septembrie 2007

Alexandra (03.03.09)

Aham, asta cautam.
Novus, esti ca o sirena in rochia alba.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Saby, mie mi-a placut si rochia de la cununie, si cea de la nunta/botez. E adevarat ca la cununie erati mai zvapaiati si fara griji

Tu Novus, da'ce rochie eleganta ai avut In linii simple, dar atat de distinsa...

Cel mai mult mi-au placut pozele Dyanei, de ce zici tu ca nu prea comunicati?, uite ce fericiti erati...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Salutare!

Un scurt raport sa nu credeti cumva c-as fi eu castigatorul de la loto (e din Iasi norocosul/norocoasa) si deja stau la soare pe insula proaspat achizitionata. Pentru asta mai trebe sa si joci!

Bafta! Si daca e sa castigi, noi nu ne suparam, saluti soarele si pt noi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ok, Dodo, super, multumesc!Cand e gata coletul te anunt sa imi dai un pm cu adresa, ok?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Claudiu s-a trezit pe la 5 si 20, a inceput sa cante la muzicuta "Alunelu" pana a trezit-o si pe Luana. Toata ziua canta.
Asteptam sa vina tati sa iesim la plimbare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La noi ba ploua, ba iese soarele, ba imbrac, ba dezbrac copilu'. Se uita si el lung la mine asteptand sa ma hotarasc!

Fetelor cu ce se mai joaca copiii vostri? Calin e pasionat doar de mingi si masinute, fara numar, fara numar. Educative, n-ai sa vezi! Poate 5 minute cu ingaduinta maxima. Sugestii, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asta da zi pentru Phiphi, trezirea la 8.45, culcarea la 20.30, fara somn intermediar
Anaan duracellul tau a fost biruit la "pranz", pana la urma?
Pisigri, tare faza cu cardu'! Da' io tot n-am inteles: practic bagai cardu' la bancomat si arata ca-s 0 lei in cont?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ok, Dodo, super, multumesc!
Cand e gata coletul te anunt sa imi dai un pm cu adresa, ok?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

da

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput