Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***244***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Daca tot asa e cu lipsa poftei de mancare, atunci Ayla te inteleg, mare "distractie" si pe capul tau, mai ales ca-s doi nemancaciosi!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Lui Clau ii trecut vreo ora sa manance un bol de supa, dimineata ii trezesc cu jumate de ora inainte sa le dau sa pape un iaurt, un bol de cereale, ceva. La gradi Luana numai faramiteaza biscutii, sau ii rontaie si ii scuipa. Cum e papa cu lingurita nici nu pot descrie, zici ca le dau sa manance cuie. Luana papa supica de teitei dar carnita o scuipa afara, ce nu-i place sau nu are chef, impinge cu limba din lingura. Inainte mai papa orez, orice cu orez, acum nici orez nu mai vrea. Clau ar fi in stare sa bea apa si atat, daca ar putea bea carnita cu paiul, ar fi mai gras. Luana inca mai iubeste laptele.
Daca lor le trebuie mai mult de jumatate de ora sa pape cu mine acasa, cum sa reuseasca sa pape singuri la gradinita, in pauza de masa, unde educatoarea are si altii copii pe cap?
la un moment dat am zis ca n-o mai duc pe Luana la gradi, ca nu se adapteaza cu mancatul, dar vad ca asa face si acasa. Cred ca e si de la dinti, asa ca asteptam sa trecem si peste asta.
Buni zice ca nu mananca pt ca sunt tot cu lingura dupa ei, ca daca ii las flamanzi sa vezi cum mananca. dar la cat sunt de ametiti de cap cum sa le sar o masa? Si problema e ca nu cer, si apoi nu mananca mai mult.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ai tai nu cer mancare, al meu nu cere somn . am incercat, Alina, si metoda asta si era unu noaptea si domnul tot nu cerea sa-l pun la somn ( asta fara somn de amiaza).

Intre timp am facut o baie, macar sa ma spal pe cap sa iesim la plimbare. I-am pus si lui apa mai calda decat de obicei, cica sa-i dea o stare de somnolenta..rezultatul?!acum isi rearanjeaza jucariile, a zbughit-o din pat cu viteza luminii; asa ca, e oficial, s-a zis cu somnul de azi de amiaz...

Monnvas, ai fost o mireasa frumoasa si inocenta; tinuta de chinezoaica
pe fundalul pomilor infloriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana, nunta mea a fost in aprilie, intr-o zona de deal-spre-munte, iar prunul ala amarat era singurul copac inflorit.

Noi n-am avut nici timp,nici bani,nici dispozitie sa pregatim evenimentul ca lumea, de-aia mi se scurg ochii cand vad ce nunti faine au avut celelalte fete. [mentionez ca au fost 40 de oameni cu tot cu noi, iar tata n-a vrut sa vina... need i say more?]

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Ana, n-o fi obosit copilu Aici ma ajuta pe mine enorm mersul la gradi...ca-i oboseste. La 12,30 ii iau, le dau sa pape pranzul (care dureaza in jur de o ora ) si apoi la somn. Dar cum ii spal, ii schimb (ca uneori avem mancare si-n urechi, mai ales daca ii mai las sa incerce sa pape si singuri ca poate asa papa), ii pun in pat (fiecare in al lui) si gata, 3 ore de liniste. E ora 5 si inca nu s-au trezit, o fi gresit Mos Ene adresa?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Mergi la inceput

Voila, doua poze de la nunta, nu ma omorati, ca pe astea le-am gasit in casa, restul sunt la pastrare..in pivnita( eu am o pivnita cu trei camere si una-i arhiva familiei)Eu nici macar n-am un album de nunta... Le-am pus astea sa va faceti voi o idee si, mai ales, sa nu ma bata Novus. Mentionez ca n-am scaner, asa ca le-am fotografiat si imaginea-i

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ana, nunta mea a fost in aprilie, intr-o zona de deal-spre-munte, iar prunul ala amarat era singurul copac inflorit.

Noi n-am avut nici timp,nici bani,nici dispozitie sa pregatim evenimentul ca lumea, de-aia mi se scurg ochii cand vad ce nunti faine au avut celelalte fete. [mentionez ca au fost 40 de oameni cu tot cu noi, iar tata n-a vrut sa vina... need i say more?]

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Bine ca a fost ala unul, ca-i de mare efect ( la prunul inflorit ma refer!)

Ce conteaza nunta, important e ca sunteti fericiti acum si ca va simtiti impliniti impreuna. Chiar cunosc un cuplu care a avut o nunta fastuoasa( cu cantareti de la opera, cadouri personalizate pentru invitati etc, etc) si acum sunt in pragul divortului ( si s-au casatorit doar in urma cu doi ani). Asa ca, voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati ca s-a restabilit armonia in familie si ca Moromete il adora pe Chiscuta, bine zic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Oooo, am mai vizionat doua subtirele frumusele Silvi si Dyanna !!

ELA & DAN

Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!

Si noi am avut nunta in septembrie, mai precis cand incepe scoala (vietii )
Hai ca ma pun si eu sa sortez cateva poze

Alexandra (03.03.09)

Multumesc mult!

Si voua La multi multi ani fericiti! impreuna, pentru ca la cat de frumoasa si linistita e Alexandra, e clar ca numai iubire si armonie e in casa voastra

Asta asa in avans, pentru ca te mai felicit odata peste 2 saptamani

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

gata, aranjat si eu cateva pozici de cand eram mai tinerica, mai subtirica... = nunta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Diana, scuze, abia acum am gasit postul tau, si am vizionat pozele. Ce mireasa frumoasa, sexy, indragostita si zambareata! Tu esti mereu tot un zambet. Uneori mi se pare ca Mutzu iti seamana 100%, uneori ca are si de la tati cate ceva (ceva mai mult). Ce-mi plac primele poze, cum te pupa Cristi, se vede ca era indragostit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Te-am prins, Monnvas
Daca iti trimit eu un colet cu ceva hainute acolo, te ocupi tu de ele? Adica sa le pozezi, sa le pui la bazar si tot ce implica?
Eu nu am mai reusit de cand am adresat intrebarea aici. Am cateva pe care vreau sa le clatesc inainte, ceea ce inseamna ca mai dureaza un pic, dar daca esti tu de acord, ti le trimit eu prin curier. Pls pls pls

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Daca nu vrea Dodo sa se ocupe de ele trimite-mi-le mie (eu propusesem pt fetele din Bucuresti ca sa scape de trimis cu posta un colet mare si greu).

Eu le pozez si le postez, le las vreo luna; ce nu se vinde trimit in alta actiune - acum e cea cu 3 sate.

daca doresti sa mi le trimiti da ma pot ocupa de ele

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Repede, repede pana nu plec in concediu ,

eu la cununia religioasa eram inca cu multe kilograme dupa sarcina si nici nu pot spune ca mi-a placut in mod deosebit cum imi statea, dar asta e , in schimb la cea civila abia eram gravi si tare fericita desi aveam ceva greturi, atunci a fost perfect . http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Cununie# si http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/NuntaBotez#.

Va pup pe toate si ne auzim dupa data de 14 sept !!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

esti frumoasa si radiai si la cununia religioasa+botez, ce mai conteaza cateva kilograme in plus. Tu esti frumoasa oricum Si orice ai fi facut, cred ca Zanuca Maia te-ar fi eclipsat.
Concediu placut!

Mergi la inceput