Mamici si Gravidute Italia ***(81)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-bine ai revenit scumpa
de mult ai tras chiulul ;)
Ali-da asa am si facut cu parul

v-am mai pus citeva pozici cu figura de Giulia cum se machiaza si se gata:))si ce-i place la pozat

Mami de scumpica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

n-am timp, n-am timp..atat ma laud

va salut doar fugitiv azi , sper maine sa intru cu calm..ca am avut si vreo 2 zile pb cu colegamentul la modem...habar n-am de la ce ca toate erau ok

va pup pe toate sa nu uitati de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare tuturor!!
Virusul l-am luat de aici, in tara ne-am pus pe picioare.
Eu caut un nido privat, ca nu este public prin zona, si sper sa gasesc loc.
Abramburika , sa-ti zic cum am facut eu:
-certificatul de nastere la consulat, mi l-au dat intr-o luna, iar taxa e acum in jur de 200 euro.
-inainte sa plec in tara am mers sa fac titlul de calatorie, valabilitate o luna!!
-in tara i-am facut pasaport(pentru iesire nu mai este valabil titlul de calatorie doar cu pasaport se poate iesi)
-in aeroport am aratat pasaportul plus procura facuta de sot ca pot calatori cu bb (mai trebuiau si copii dupa pasaportul meu si al lui bib, dar pana la urma si-au facut mila de mine, au xeroxat la ei acolo, si m-au lasat sa trec )
Cum te simti, ce face samburelul si s.?
Nafi, ce a crescut veveritzul!!!aM CITIT POVESTEA NASTERII SI MI-A PLACUT FOARTE MULT, AI talent la povestit!
slimatei, nu te uita nimeni!!Ce ati mai facut?Ce face stefi?
Eu trebuie sa planific prima aniversare a lui Loris . Ceva idei (meniu, ore de desfasurare, etc)??
Seara placuta!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Nu am mai trecut pe-aici pt. ca efectiv sunt intr-o stare fara chef de nimic. NU am nimic, dar ma simt stoarsa de puteri, blegita asa ... obosita nu sunt ca ma odihnesc bine, nu stiu de ce. Si nici prea multe de spus nu am.

kemsy - merci de raspuns. Cam astia sunt pasii pe care intentionez si eu sa-i urmez cu actele bebelusului. Nu mai vreau sa ii fac certificatul in Ro pt. ca dureaza mult prea mult, iar ca sa las procura la cineva ... parca nu as mai vrea sa apelez pe la altii. Deci, prefer sa il fac aici. Sunt bine, in general, sarcina e bine, bb miscacios ...

Am mai vazut pozici ... si chiar daca nu comentez mereu, le vizionez cand am timp. Giulia cea cocheta , Stefania fotomodel de-a dreptul , bb Ricky cel grasunel si mamica in formissima, Davide cu niste ochi de ma innebuneste (oare nu se ia sa aiba si bb2 acum ochii albastri?).

Am o groaza de calcat si cred ca o sa ma apuce depresia ca nu reusesc sa o scot la capat ... ooofff.

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut fetelor,mai cu intarziere azi.
soricelul meu s-a trezit de dimi tare azi,asa ca ne-am apucat de treaba-impreuna.am dat cu aspiratorul in toata casa,am spolverat si am curatat si baia.apoi spesa si un pic de papaica.acum el doarme si el calc,dar am zis sa va salut un pic,ca n-am avut vreme azi.e cam plicti peste tot,la noi ploua incet si e destul de rece.speram sa se indrepte pana maine,vrem la maaaaaaaareeeeeeeeeee.
va si trec la treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Uffa..nu stiu cum fac, dar cand sunt si eu pe graba sa scriu ceva…cand ajung la sfarsit anulez ce-am scris si ma oftic asa rau!!

Ziceam ca profit ca doarme Ricky ca sa scriu cateva randuri.
Va multumesc ptr aprecieri! Ricky e un grasun , bine ca in ultima vreme nu mai ia in greutate precum Fat Frumos caci eram ingrijorata ca se face prea grasun si pe urma ii va fi greu cand va incerca sa mearga.

In vreo 2 ore trebuie sa ajunga acasa si marito , dupa 4 zile la munca. Acum va fi liber 5 zile asa ca o sa cam trag chiulul de pe forum caci luni plecam la Roma ptr nunta prietenilor nostri care este marti. Petrecerea va avea loc intr-o vila f frumoasa in Guidonia. Sper ca Ricky sa se comporte bine si sa ne lase sa ne simtim si noi bine la prima petrecere la care mergem de cand am nascut.

Maine am programare la epilat si pedichiura…Inca nu stiu cum sa-mi fac parul dar sigur e ca mi-l fac singura si va fi prins cumva caci altfel Ricky ma va jumuli ca pe o gaina asa cum face de cate ori ma prinde cu parul neprins si risc sa arat in pozele de la nunta ca o nebuna!

In rochiile de dinainte inca nu intru ( inca am 10 cm in plus in talie si aproape 2 numere in plus la sutien!!) asa ca singura optiune mi-a ramas rochia de la cununia civila cand eram gravi in aproape 5 luni. mi-am pus niste bigudiuri sa vad daca imi place cu parul un pic carliontzat si Ricky se uita la mine ca hipnotizat ca nu ma mai vazuse cu chestiile alea in cap. era asa haios!

Alexandra ce-o fi mai facand? Sper ca se simte bine in RO!

Of..s-a trezit veveroiul si zbiara ca din gura de sarpe! S-a terminat pauza mea!

Va pupic pe toate si va doresc un weekend placut!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ELISA-weekend placut si tie,si sa va distrati la nunta.cred ca o sa-i placa si lui ricky,daca e multa lume trece de la unul la altul,asa mai rasufli si tu.cat despre rochita,imp e sa te simti bn in ea,dar noi asteptam pozici multe de la petrecere.
numai bn,va am!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ioana-era mai bine sa trag chiulul decat sa ma chinui...ti-am zis ca a fost Ambra racita+virus intestinal,apoi Giorgio,si acum sunt eu racita,de abia stau in picioare...Si asa de rau ii ca n-am pe nimeni aici ...of,of...
F. scumpica Giulia!Fotomodel o faceti...
Ati decis ceva cu gradinita pana la urma?Sau va mai ganditi?

Bine macar ca marti vine mama,ca marti dupa-masa am sedinta cu parintii la gradinita,si nu stiu ce faceam,ca sotiorul tot la 21 intra in casa de la lucru...In plus o sa plece la 75 km. departare,ca are o lucrare destul de mare,care o sa dureze 2-3 sapt,si singura nu aveam cum sa ma descurc.

petro-incearca sa nu te stresezi pt. hainele alea.Da-le incolo,cand le calci,le calci...sunt altele mult mai importante.Silvia ce zice?Asteapta sa se nasca fratiorul?Cum e cu sarcina?Deja ai 24 sapt...iti vine sa crezi cum a zburat timpul?

Mergi la inceput

Am dormit si eu cu Silvia, ca nu mai puteam sa ma tin pe picioare.

andreea - ce bine ca iti vin ajutoare, chiar ca iti este greu in conditiile descrise.

Am efectiv oroare de virusi intestinali ... nu am avut probleme decat de 2 ori cu S., dar destul cat sa ma inspaimante voma si diareea lor. Ooff, acum e bine Ambra?

Cu rufele ... le las eu, calc urgentele, dar se tot aduna, si cand spun ca respir un pic, ma asteapta altele prin alt colt de casa ... oooff. Eu sper de sapt. viitoare, de cand o sa mearga S. la gradinita, sa am mai mult timp si chef. Asta in conditiile in care nu o sa avem o acomodare cu cantec.

Mergi la inceput

kemsy - acu' am recitit mai bine din urma si am obs intrebarea ta despre ziua lui Loris. Deci, o sa ai invitati multi copilasi? Daca da, ca orar pot sa iti recomand 4-5 dupa-amiaza, dupa somnicul lor de amiaza si sa coincida cumva cu merenda, sa poata manca una-alta. Ca locatie ... depinde, daca ai loc acasa sa organizezi ceva tip bufet, iar coplasii sa se desfasoare in voie, daca nu, un loc de joaca inchis, un spatiu care sa le ofere posibilitatea de joaca. Imi vine in minte ceva tip McDonald's daca nu esti impotriva unui astfel de loc. La noi in zona mai sunt rest./pizzerii special amnajate pt. copilasi. Ex. Rest. Garby (la Graffignana, fostul disco-rest. Canguro, celebru prin zona). Acolo au tot felul de jocuri, sala mare, spatiu ... nu stiu insa preturi de pe nicaieri.

Ca si meniu ... iarasi, depinde daca faci acasa sau pe undeva. Acasa, merg stuzzichini, saratele, pizzette etc. Fetele mai gospodine te pot ajuta si cu retete.

Daca mai imi vine in minte ceva, iti spun.

Mergi la inceput