Mamici si Gravidute Italia ***(81)***
Raspunsuri - Pagina 2
yoanag spune:
Ali(D)-cind am timp ma uit la pozici
cu gradi nu stiu....asa patesc in fiecare an...mai vad eu...
la mine problema e ca as vrea sa o dau la gradi sa stea intre copii,sa invete una alta ca-i prinde bine ,sa aiba o activitate,un orar,cum sint eu cu serviciul cu sotul ne descurcam amindoi cu ea nu pt asta trebuie sa o dam la gradi
si as vrea sa mai gasesc ceva de munca pe linga asta dimineata daca tot e sa mearga la gradi ,ca sa stau acasa si s-o duc si sa platesc banii astia trebuie sa si scot pe linga salarul meu ceva altfel nu-mi convine
si chestia e ca pe linga 230/260/luna mai e si taxa de inscriere 200 si din prima luna e mult sa dau 430/460 asa din prima luna....vezi de ce-mi bat eu capul cu gradinitele astea?????ca toate au aici taxa de inscriere si e 200
Mami de scumpica Giulia
daviduca spune:
IOANA-davide merge la cresa,dar n-am platit taxa de inscriere nici anul trecut nici anul asta.
desigur ca i-ar face bn sa stea cateva ore cu cei de varsta ei,dar vezi ca pe langa taxa de inscriere si retta lunara mai cer si alte lucruri,rechizite sau ce mai au nevoie ei ptr activitatile lor.astia mici au pictat cu mainile anul trecut si duceam pe rand coli mari de carton,la saptamana.apoi a trebuit sa-i fac un album cu toti membrii familiei si cu ce-i place lui mai mult sa faca,iar acolo alti bani pe stampat poze,album mare din plastic tip dosar,hartie colorata pe care sa lipesti poze si ui asa,mereu se adauga ceva.e tare bn ca voi combinati intre voi cu munca,noi nu reusim asa ca tre sa-l duc per forza.
nafi spune:
Buna fetelor!
Hai c-am reusit sa mai trec si eu pe-aici! sunt pe fuga caci trebuie sa vina tehnicul de la indesit ca s-a stricat masina de spalat! ma costa 35 euro numai sa-mi faca preventivo!! Plus ca lavatricea masii e o vechitura de 8 ani pe care au folosit-o tzanspe oameni dar daca s-a rupt harbu' taman la mine trebuie s-o repar eu...na..ca asa's regulile! ce ma oftic e ca s-a stricat acum cand noi mai avem un pic si plecam si trebuie sa ne cumaparam masina noastra de spalat. sa vedem cat imi cere asta s-o repare!
In rest am mai si bolit ca s-a schimbat vremea si-am racit ca bleaga.
Gasit masina zgariata in parcare si ne costa 850 euro s-o reperam daca n-aveam asigurarea facuta! noroc c-o avem si asa dam doar 200. dar si asa tot ma oftic! ca eu am mers ca melcul , nu cumva s-o zgarii...si a trecut vreo vita fara sa se uite si iaca paguba!
Hai c-am inceput in verva! nu?
Acum marito e la munci, vine vineri seara si pe urma luni ne luam zborul spre Roma la nunta amicilor nostri.
Zilele astea trebuie sa ma decid si cand sa ma duc acasa, ca nu vreau sa ma apuce iarna pe acolo! octombrie maxim!
YOANAG - inca nu ne mutam ca echipa incepe varuitul si toate cele la jumatatea lui octombrie, caci pana atunci sunt deja prinsi cu alte lucrari. asa ca acum doar ne ducem si aerisim pe acolo
Am reusit sa vad pozici si am pus si eu cateva noi. azi am fost la cantarit cu ricky si are 7.720 kg ( a luat 150 grame in 2 saptamani).
SLIMATEI - da' ce par luuung ai tu! Cu siguranta ti-l mosteneste frumoasa aia mica!
YOANAG - ce cascada era aceea? seamana cu Marmore de pe langa Terni. frumoasa familie! si iti sta tare bine in pantaloni scurti!
RALUK - ai niste fete de nota 10! asa blondutze si scumpe! iar tu esti o frumoasa ca de obicei!
SERENDI - ma bucur ca ti-a placut povestea lui Ricky. cum te mai simti?
DAVIDUCA - frumoase si pozicile tale! tare simpatic Davide
Eu am pus cateva poze facute cand au fost bunicii in vizita la Ricky. am bantuit un pic pe ici pe colo...
Ma duc , ca iar s-a pus veveritul de-a curmezisul in pat cu cracii printre zabrele si s-a intepenit si zbiara de mama focului!
V-am pupat!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
yoanag spune:
Nafi-lasa nu te amagi ca se mai intimpla
stiu cum e ca si pe mine ma apuca nervii cind apar chestii deastea
de ex nu demult s-a stricat caldaia dintr-o data s-a oprit si mai rau a fost ca era fetita toata sapunita si am tinut-o asa pina am incalzit apa repede de am clatit-o si am platit 100 reparatia dar trebuie schimbata si pusa una noua care tot noi o platim ca avem fondo-casa(adica platim mai putina chirie citeva luni ca sa punem caldaia noua) tre' sa pun banii deoparte de caldaie(trag din chirie eu) ca sa nu ma trezesc ca trebuie sa-i scot toti deodata....mereu apare cite ceva
cum a fost si cind au curatat astia canalul de scurgere comun(4 familii sintem) si chiar daca noi nu stam de mult timp aici si se face la 2 ani tot noi am platit si imi era o ciuda de-mi venea sa ma tot duc si binenteles ca tot noi am scos bani si de asta
inteleg cum e.....
e chiar cascada delle marmore de la terni
ai fost si tu?
daca da atunci cunosti toate scarile de sus de unde incepe cascada pina jos si le-am coborit si urcat de vreo 3 zile am avut febra musculara la pulpe de umblam ca o baba
Mami de scumpica Giulia
nafi spune:
YOANAG - mai ce te-am ghicit cu cascada!
Da, am fost acolo in 2007 in iunie cand am fost sa-mi cunosc viitorii socri ( la vremea aia inca nu stiam ca-mi vor fi socri). caci ei stau la Rieti, f aproape de Terni. Cascada de la Marmore e superba (cica e cea mai inalta din Europa) . am urcat si noi toate scarile alea de-am dat in damblale. de asta pe urma ne-am mai dus s-o vedem doar cu avionul (un avion mic de 4 persoane , de la aerocubul din rieti unde sotul meu a fost instructor multi ani). chiar am pilotat si eu si a fost suuper.am si poze daca vrei s-o vezi de sus!
Doar ce-au plecat astia cu reparatul...trebuie sa comande piesa care s-a rupt. cica a costa cam 65 euro...
Ma duc sa fac curat ca au murdarit podeaua
Pupicei
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
kemsy spune:
Hello, hello!!!
Buna seara dragelor, am venit la apel (te-am auzit yoana )!!
Am aterizat ieri pe meleaguri italiene, dar am fost ametita de cap toata ziua de oboseala. Nu am citit un randulet din urma, asa ca sper ca sunteti bine, sanatoase, frumoase!!
In Romania a fost frumos si obositor. Numai pe drumuri am umblat, am vizitat neamuri, prieteni, etc, si am fost si la mare.
Prima saptamana in Ro am petrecut-o prin spitale, pe la doctori, cu Loris. I-am facut perfuzie, era deshidratat, avea diaree, nu manca de o saptamana, iar valorile TGP si TGO la ficat i-au iesit de 3 ori mai mari. Acum totul e bine, mananca bine (deschide gurita maaare cand ii dau si ma face sa ). Cu somnul avem aceleasi probleme, aseara s-a trezit la jumatate de ora plangand
Poze nu am descarcat, sa vad cand voi avea timp
Trebuie sa ma apuc si eu sa caut nido pentru el, ca vreau sa-l dau la cresa de prin octombrie noiembrie si sa caut si eu ceva de munca.
Asta e pe scurt vacanta noastra. Va pup!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
daviduca spune:
neatza mamici si burtici,poftiti la .
eu am inceput deja ziua in forta,profit ca mai doarme davide si calc ce s-a mai uscat.incet incet revin toate lucrurile la normal.am stat mult in parc cu el,si de dimi si dupaamiaza si a mancat ieri de m-am speriat de el.o fi schimbat aerul,sunt efectele vacantei,nu stiu,dar sunt tare bucuroasa ptr el.
cam atat acum,a dopo.
yoanag spune:
neata!
Daviduca-hai ca vin eu cu completarea cu pt cine mai vrea :)
mersi de cafea
frumoase tare pozele! si ce ochi albastri ai
pina acum nu s-au vazut asa bine:)
felicitari pt cererea in casatorie
sa aveti o viata plina de satisfactii impreuna,fericire si sanatate
scz ca ieri am tot uitat sa te felicit
eu aveam parul lung si blond si visam sa ma casatoresc cu o coafura frumoasa cu parul prins si pe alocuri raslet cu floricele prin par (tip margarete cam asa ceva) si cind colo cu 2 zile inainte de casatorie m-am tuns saproape scurt si aproape negru iar dimineata am mers la aranjat si gata :))
eu sint asa di colpo cind ma apuca nu ma gindesc la nimic :)) si uite asa la parul mult visat blond si lung di colpo l-am vazut exact invers-inchis la culoare si scurt
asa ca nu prea pot sa-ti dau idei de coafuri,iar de rochite depinde mult de gusturi,mie imi plac modelele mai simple si sa nu fie alb imaculat
te-am lamurit nici ca poti conta pe ajutorul meu
cred ca merg cu piti in tara in sapt de concediu ce mi-a ramas,sa-mi vad parintii si mai ales ca stiu ca-i bucur enorm cu prezenta nepoticei
Kemsy-ce bine ca m-ai auzit
ce rau imi pare ca a fost blonav Loris
mai toata lumea a luat virusul ala blestemat in tara
oare trece pe cind merg eu??? ca merg mai pe frig
de stau bine sa ma gindesc cind am fost o data de craciun l-am luat la fel si de era frig afara....e puternic ca rezista si la ger (virusul)
doamne ajuta sa gasesti de munca repede si sa gasesti o gradi cu preturi bune
pe mine ma dispera taxa asta de inscriere ca toate astea private au si la toate e 200 ca zici ca incepi cu reta lunara da si cind tre' sa incepi prima luna.....HMMMM mai adaugi si taxa aia....
Nafi-astept pozicile cind ai timp
ce grasunel e vereritzu si scump
am facut mai multe poze dar nu le-am pus pe toate
asa deci ai patit-o si tu cu scarile alea ca sint unele de prinzi o viteza fara sa vrei asa le cobori :)) iar la urcat si mai nasol ca am luat-o pe Giulia in brate pe rind cite unu si de acolo mi-i s-a tras febra aia ,ca ea cucoana statea bine mersi in circa
o zi frumoasa va doresc!
Mami de scumpica Giulia
daviduca spune:
hai IOANA ca m-am distrat azi de dimineata.pai cum asa,l-ai avut cum ti-l doreai si l-ai taiat???
eu nu am inca viziuni cu ce tre sa fie,parul sper sa mai creasca pana atunci,ma gandeam la ceva bucle si prinse cateva la spate dar cu o floare mai mare-tot cu flori si eu.
iar rochita,ma gandeam la culoarea untului,simpla fara cercuri sau mai stiu eu ce.deci o rochie simpla lunga.oofff mai vad eu pana atunci,mai e vreme.
ELISA-dar a crescut tare veveritzu tau.cred ca ai tu suflet de artista,ca ai facut niste poze tare frumoase.or fi frumoase si locurile pe unde ati fost,dar daca nu stii sa prinzi esenta....
KEMSI-noi am dus virusul de aici si am scapat de el acolo,si eu si davide.bn ca e mai bn acum loris si va linistiti si voi acasa.nu stiu prin partile voastre cum e dar aici inscrierea la nido se face pana in 30 aprilie.
o zi frumoasa sa aveti.
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
Dau si eu un semn de viata,ca am disparut fara sa mai zic nimic.
Nu ma mai plang,ca deja m-am saturat eu cat m-am plans...dorm in picioare,n-am timp de nimic,si din cauza asta n-am mai scris.
petro-are dreaptate ioana,trebuie facut si titlu de calatorie,nu se poate calatori doar cu cert. de nastere al copilului.Chiar daca mergi cu o luna inainte la consulat,ti-l fac cu data de care ai nevoie.Cel putin la Bologna asa ne-au facut.Am mers in iunie,si titlul a fost valabil din 1 iunie-1 august.
Am vazut poze,ioana imi vine s-o mananc pe Giulia cat ii de scumpa!!!Fain ca ati iesit,macar ati profitat de concediul sotului,daca tot nu ati mers in tara.
nafi-ce bine creste Ricky!Seamana tot cu tine!Si tu arati f. bine!
Trimit mes,ca se trezezsc copii si nu mai apuc dupa aia.