Mamici si Gravidute Italia ***(81)***
Raspunsuri - Pagina 17
LAlexandra spune:
am vazut si noi la mondo...barbatiu-meu la ochit pe cel de 1500 euro
...da nu se face si pat...si-atunci nu imi vine sa arunc banii astia.
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
multumim de complimente
nu mai stiu ce si cum am citit..ca ati scriiis..m-am cam pierdut![]()
stefi e din ce in ce mai bine cu acomodarea la gradi.. petro parca tu ma intrebai de grebiulino..aia a fost in prima zi, cand spuneam ca eu nu am fost pregatita
a doua zi ,nu-l mai vroia ,dar l-a luat cam fortat asa ..parca avea incotro?
cum e S.? s-a mai acomodat? eu sper ca da...
cu intarziere
urez si eu la cat mai multe lunite lui
Alessandro si
Ricky
sa fiti sanatosi si fericiti si mamicile voastre sa devina din ce in ce mai mandre de voi!
gianina
La cat mai multe aniversari fericite!
La multi ani fericiti si sotului!
sa va dea DD multa fericire si sanatate!
ce m-ai facut sa rad cu 2 kile si 2 liniute..mda...si eu am patit la fel..
da' la mine a fost luna si 2 kile..cas la sfarsit sa fie saptamana si 2 kile![]()
poze le'am cam sters sa va faceti o imagine cam cat eram de enorma![]()
andreea ai 2 copilasi super frumosi
.. mi's tare dragi!
sa-ti traiasca sanatosi si fericiti! iar tie mami, iti doresc incontinuare multa rabdare si putere sa poti sa-i cresti asa de bine ca si pana acum!
hai ca mai recitesc incaodata din urma daca tot mai am un pic de timp liber...
cami ..iote cum aveai si tu sa inveti o limba straina..vezi?
noroc sa-ti dai cupilul la gradi ...mama lor de prietene din astea..ma's lipsi si eu...
multa bafta cu Ambra la gradi.. sper sa se acomodeze bine..
primele zile o sa fie mai greu..ca n-as avea cum sa te incurajez..dar pe urma sper sa se acomodeze repede ..ai sa vezi ca o sa ne spui ca-i place![]()
cat despre pediatra ..eu as zice daca ai posibilitatea sa mai incerci si alte pareri la un alt dr. pediatru..dar nu cred ca e cazul...sincer.
apropo, salut-o pe ely si din partea noastra daca m-ai luati legatura..
petro felicitari pentru numai 2 kilograme!
tine'o tot asa!
alexandra ma bucur ca dupa " cearta" a ti facut pace
deci va descurcati mai bine acum, sa inteleg...
mai, mai da' ce de mai ajutoare ai avut cu alessa..asa deci au dat bir cu fugitii..mai,mai...
cu papica am vazut ca ti-au mai raspuns si fetele...
eu una ,nu-i dadeam la aceeasi masa lui stefi si fructe si supica.. ca oricum ma lua toate transpiratiile pana reuseam sa o fac sa ia doar o lingura de mancarica din ce ii dadeam prima..
pt mine asta cu diversificarea a fost cea mai grea si urata faza...
sa speram ca doar pt mine si la voi merge mai usor..si ale va primi cu multa bunavointa sa incerce noile gusturi!
frumoase floricele dar personajele si mai si
multa fericire pan' la adanci batranete !
nafi la cat mai multe lunite de trait si laptopului![]()
nu te mai consuma atat cu graficele astea
parerea mea ca acum poate lua mai mult in inaltime, peste cateva saptamani poate lua mai putin..nu e o regula sa creasca in ritmul asta tot inainte.. stai linistita.. ca si eu spre ex..ma preocupam ca cine stie cati 2 m se va face stefi..nu de alta ,da' pe langa ea, chiar ca or sa ma faca astia " nanna"
..dar vad ca acum a mai incetat cu cresterea asa rapida.. eu cred ca se trateaza doar de puseuri de crestere..nustiu cum sa ma exprim mai corect si sa reusesc sa ma fac inteleasa..incat sa te mai linistesc..
am vazut pozici noi cu frumoasele Giuliete
..mai acusi ma bag si eu sa mai pun cateva foto ..sa vad daca oi mai avea timp..
trimit mesajul ca l-am inceput de 2 ore si sa speram ca nu il pierd
va pup si sa ne auzim cu bine!
abramburika spune:
Ciaoo ragazze!!
Nu am timp acu' ... vin doar cu vesti bune, si anume ca am trecut de hopul cu acomodarea la gradi. Cine trece prin asta, intelege de ce sunt asa bucuroasa
. Nu mai plange, ba chiar mi-a declarat ca ii place la gradinita. Sper sa o tina. De maine stam si la masa, pana la 13,30.
Gata, ma duc la joaca.
Am pus pozici proaspete
.
Pe maine!
mamma bis - o fetita si
27s de 
LAlexandra spune:
Petro, am vazut pozele. Ce bine aratati amandoua
!
Stefi, spune-mi si mie unde v-ati plimbat asa frumos
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
felicitari Silviutei pentru acomodare!!!
vazut pozici frumoase!!!
am pus si eu "cateva"(sper sa nu va plictisiti)![]()
..cu pontul de la ioana..am vizitat si noi cascadele de la Terni..o frumusete!!!
va
o seara placuta!
kemsy spune:
Seara buna!
abramburika, ma bucur ca a inceput sa-i placa la gradi. In poza aia cu ea suparata imi venea sa o pap toata. Si tu arati foarte bine
slimatei, ce fain v-ati distrat. Ati avut de urcat mult? Ca erati comici ajunsi, in sfarsit, la capatul drumului, obositi.![]()
Mi-ar place si mie sa vizitez locuri noi, macar prin zona. Abramburika, ai vreo sugestie, ati fost in vreun loc dragut pe aici?
LAlexandra, o prietena de a mea ii da fructele copilului, de o seama cu L., dupa masa de pranz, cam la jum de ora, ca un desert. Asa i-a spus pediatrul.Eu in schimb ii dau ca si daviduca, dimineata la 9 fructe, la pranz supica cu carnita/ou/prosciutto, la amiaza pe la 4-5 iaurt cu biscuiti si seara iar supica cu legume pisate si branzica.
Mobila draguta au la Mondo Convenienza. Intra si pe site-ul lor sa vezi mai multe modele. Plus poti incerca site-urile de arredamento, sigur mai sunt si altele.
Seara placuta!
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Am o rugaminte Explicati-mi si mie cum se face un colaj de foto in picasa. Dar asa, detaliat, ca pentru fraierici ![]()
Multumesc anticipat 
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
LAlexandra spune:
Ciao!
Va las
calda si aburinda si buna!
Giani, nu m-am bagat la colaje in Picassa...poate stiu fetele.
Azi am ceva treaba...vreau sa fac ceva mancarica![]()
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
multam de
.... buna tare![]()
ia spunene si noua ceva idei..de mancarica..ca eu deja's in criza..ma gandeam la conopida "inpanata"(ca tare buna o mai face soatza)
da' nu cred ca e buna la dieta... se vede cred din poze ca am pus deja cateva kile![]()
petro arati foarte bine.. iar S. si asa cu ochii in lacrimi e o dulce
multumim de aprecieri..intradevar a fost foarte frumos ..si chiar daca a fost un pic cam obositor ...totusi am avut de urcat cateva scari, dar a fost placut mai ales la coborare![]()
![]()
.. a fost o zi foarte frumoasa ...in natura ..aer curat ..totul verde..si in special muuulta apa cum ii place lui fii'mea![]()
mai nou ne'am fixat cu grottele de la frasassi... cica e ceva mirific...sunt un pic cam departe de noi dar sper intr-o zi sa ajungem si acolo...
gianina nustiu ce sa spun ca eu nu le am![]()
LAlexandra spune:
mai eu nu sunt cu mancarea simandicoasa, ca nu prea are cine o manca. Fac azi niste spaghete si niste supa de galuste, plus supa lui fii-miu, de fiecare zi, pe care nu vrea sa o inghita![]()
Mami de printisor
Alessandro - 15.04.2010