Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Iuria
Luca
Daniel
Patriotul

Happyella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Aoleu va rog frumos sa ma iertati am uitat sa spun LML

Iuria, Jijelu, Patriotul, Irinuca, Adrian, Daniel

HAPINELLA LMA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Intrebare: Ce faci cu o bebitza care refuza LP? Am incercat 2 tipuri pana acum, sunt cah amandoua. Speram sa pape si ea macar LP din bibe, fructele si iaurtul le mananca doar daca ii dau eu. Deci nicio sansa sa plec si eu singura pe undeva.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Astepti sa creasca. Daca ai alta solutie sa imi zici si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Iuria
Luca
Daniel
Patriotul

Happyella

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Subscriu si eu !
Multumim mamici pttratatie Pacat ca e doar virtuala ! Eu sunt cat dulapul dar nu tin cura Si ma servesc din toate cate un pic !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:

Intrebare: Ce faci cu o bebitza care refuza LP? Am incercat 2 tipuri pana acum, sunt cah amandoua. Speram sa pape si ea macar LP din bibe, fructele si iaurtul le mananca doar daca ii dau eu. Deci nicio sansa sa plec si eu singura pe undeva.

AMR 6 kg

cunoastem problema asa e si al meu

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:

Aseara m-am amuzat teribil. Va spuneam eu ca a vazut tati o faza la BabyHuman cum ca bebe se incarca emotional de la mama. Ei, eu ii dadeam copilul sa fac si eu una alta prin casa iar copilul scartzaia in momentul in care dispaream din raza lui vizuala. Auzeam doar: "mi-ai dat-o descarcata" sau "trebuie sa vii ca iar se descarca".

De mancat, cum spuneam, doar cu mine mananca, de adormit doar leganata de mine, la plimbare fara mine nu rezista mai mult de 40 de minute....credeam ca i-au taiat cordonul la nastere!

AMR 6 kg

Le taie cordonul la nastere ?????????????? serios ????????Eu nici la baie pt nevoi fiziologice nu pot merge

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Sondaj: branzica o fac din lapte 3.5%grasime/8 pastile de calciu lactic la 1 L lapte De obicei fac din 250 ml si 2 pastile si imi ajunge 2 zile Oricum nu o mananca numai cand are chef
Baita ii fac tot la 2 zile,acum si masaj cu ulei dupa Nu mi se pare ca doarme mai bine dupa baita
Intrebari:am inceput sa-i pun un pic de smantanica in supica Ii place(uneori)Pot sa-i pun un pic in fiecare zi ? sau e prea grasa ?
Ce iaurt dati la bebe ?(Cum sa-i fac in casa ?fara aparat ? se poate?)
galbenusul...cum i-l dau si de cate ori pe saptamana S-a zis aici ca fiert 10 min si 1/8 din el Corect?
M-am inspirat si eu din retetele lui Larisel si tare bine prind

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LML pufi de 1!Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!multumim de tratatie mamicilor

LMA Happyela!!!!

MP, te asteptam mai desv-ati linistit?

La intrebarea cu branzica nu raspund ca noi n-avem probleme de-astea, baita facem in fiecare seara si asa va ramane, poate doar parul sa incepem sa-l spalam la 2 zile, fara gimnastica(nu-i doar pentru bbi), cu cremuire, desi as cam vrea sa renunt(Lorex)

Lorex, multa sanatate, bafta sa fie Iuria bine. o mai alaptezi?a papat galbenush?

Capitolul bone ma inspaimantadesi n-o vreau pe Maia la cresa de la 2 ani, ci de la 3, nu cred ca voi avea scapare la ce preturi au bonele

cred ca am facut candidoza la sani...am niste zone rosii in jurul mamelonului si se cojeste putin pielea. nu ma deranjeaza la alaptat, nici n-am bagat de seama pana aseara...am pus niste glicerina cu stamicin, ce mai ziceati voi?comprese cu musetel???n-am fost atenta cand vorbeati, Onita, Nic0le...

Ne cam chinuim cu papatul, de vreo 2 zile nu prea vrea mare lucru, dar insist...o sa ajunga ea la cutit si furculita candva

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

AMR 6 kg

aptamil ai incercat? daca nu iti aduc io....

poate nu-i place tetina..ai incercat si cu linguritza?

a...i-ai dat simplu sau cu cereale??

tre sa incerci intai simplu...ca nici jiji nu se omora cu LP...acu accepta...dar nu mai cumpar...pt ca ii ajunge la la tt

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Aseara m-am amuzat teribil. Va spuneam eu ca a vazut tati o faza la BabyHuman cum ca bebe se incarca emotional de la mama. Ei, eu ii dadeam copilul sa fac si eu una alta prin casa iar copilul scartzaia in momentul in care dispaream din raza lui vizuala. Auzeam doar: "mi-ai dat-o descarcata" sau "trebuie sa vii ca iar se descarca".

De mancat, cum spuneam, doar cu mine mananca, de adormit doar leganata de mine, la plimbare fara mine nu rezista mai mult de 40 de minute....credeam ca i-au taiat cordonul la nastere!

AMR 6 kg

mi se pare normal..si io sa fiu bb tau tot la fel as face...are fica-ta gusturi bune

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput