Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Decenuela eu stiu ca glutenul se recomanda sa se introduca dupa un an.
Cel putin eu asa o sa fac.
Pana la 6 luni e clar interzis.
Este posibil sa nu se intample nimic daca ii dai gluten mai devreme. Dar daca totusi se intampla ceva.
Prefer sa nu risc

m-am documentat....glutenul se da de la 6 luni
grisul nu este recomandat deoarece impiedica absorbtia de fier, calciu, magneziu...favorizand rahitismul...asa ca ii voi da destul de rar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mie vreo 3 pediatrii mi-au spus fara gluten pana la 1 an.
Acum fiecare face cum vrea si cum stie.
cati pediatrii atatea idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salutare la mamicile mele dragi!!! ce mai faceti????

am ajuns si noi acasa,in sfarsit!!!! am avut cea mai urata vacanta din viata mea!!!!

bebe e bine a crescut muuuult de azi a inceput sa se taraie si se aseaza singur de ieri,plangeam de fericire cand l-am vazut!! e baiat mare deja!!!
dinti nu avem si nici nu cred ca ies degraba,da las ca avem noi timp! diversificarea incet incet!!!

sorry nu am citit nimic din urma poate cand oi avea ceva mai mult timp!!!!

fetele eu vin cu o rugaminte maaaaaare,vreau niste sfaturi ca nustiu unde sa mai fug,nu vad nimic acum in fata ochilor mei decat indignare suparare si durere!!!!

nu vreau sa va umplu capul cu problemele mele dar chiar nu stiu ce sa fac si vreau sa ma descarc aici!!!!

subiectul meu sunt socrii mei!!!

ce sa fac cu ei,cum sa-i fac sa inteleaga ca nu au ce sa se bage in viata noastra,in mica si frumoasa noastra familie in care in ultimul timp a fost iubire si armonie!!

am fost cu ei aproape 4 saptamani in care am judecata,in care m-au facut mama rea si indiferenta!in care am fost sotie si femeie rea si cu caracter de 0 lei si insuportabila!! asta aud incontinuu asta vad ei in mine!! pe cand eu vreau doar pace si fericire la toti,rau nu am facut la nimeni si rau nu doresc nimanui!!! eu vreau doar libertatea de ami creste copilul si sa fac fericit sotul!!!

ieri am strans bagajele plangand si tremurand toata si nu puteam crede ca asta mi se poate intampla mie!!!

in toate aceste 4 saptamani am fost intro continua lupta ,o incercare de ma impune in ceea ce priveste alimentatia COPILULUI MEU! ca de ce nu ii dai asta ca ei vor sa dea ca copilul vrea si stiu ca poti sa-i dai! da dai asta ca nu pateste nimic,da fa asa ca nu faci bine,ca de ce...ca de ce ca de ce.......
si tot am repetat ca eu decid ce intra in gura copilului meu pana creste el mare si va putea decide singur p-u el!!!! i-am rugat sa respecte acest lucru dar oricum nimic!!!!

de sute de ori am repetat sa nu dea paine la copil pana cand!!! ca nu face,are gluten si nu vreau eu copilul meu sa manace ceva ce nu are proprietti importante p- cresterea lui!!!

si ieri cand am intrat in casa sa prepar micul dejun p-u copil si ma intorc in 5 minute vad copilu cu o bucata de paine in gura!! eu calm am venit si i-am luat-o si le-am zis cu nu face sa-i dea paine si ca de ce au facu-to desi stiu ca le-am repetat intruna sa nu dea!!!!

si la un moment dat se ridica socrul in picioare si a inceput a urle la mine in tot sensul cuvantului si a ma injura si ma face in tot felulu si ca el stie mai bine, ca copilul o sa manace paine ca asa vrea el si ca copilul a vrut!!!!!!

eu mi-am luat copilu in brate si m-am dat la o parte sa nu strezes copilul si asa cum sotul se certa cu parintii lui,ei cu mine, am iceput sa tremur toata si inca mai si aveam durerile de ciclu,stiu doar ca se invartea pamtul in jurul meu imi tremurau picioare si secunda urmatoare am simtit cum cad jos cu tot cu copil si din dorinta de a nu lovi copilul cazand jos m-am tinut din toate puterile sa nu cad brusc!!SI ACUM TREMUR TOATA doar cand imi aduc aminte!!! vine soacra la mine imi ia copilu si ma IMPINGE SI MAI TARE JOS spunand ca STIE EA CA ma PREFAC SI JOC TEATRU AICI!!!! si asa cum ma impins ma lasat jos tremurand toata si nestiind ce se intampla cu mine!! mi-am strans toate puterile m-am ridicat si mi-am strans lucrurile si plecati am fost!!! cand iesiam din casa ma tot injura si spunea ca sunt rea si ca nu-mi PASA DE COPILUL MEU si ca joc teatru ca sunt de 2 bani!!!!

nu imi vine a crede ca a putut sa ma impinga intimp ce eram jos,sa vorbeasca atat de urat cu mine sa nu marespecte ca mame si sa-ni respecte deciziile pe care le le-au!! sa-mi faca sotul prost ca sa insurat cu mine si sa ma judece fara drepatae!!!

m-am intins cat o placinta dar durerea mea e si mai mare!!!!!!

ce sa fac,cum sa procedez!! sunt inca multe de spus .......

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Imi pare sincer rau pt ca ai trecut prin asa ceva Dar daca sotul iti ia partea nu te mai stresa Si daca nu locuiti cu ei,cu atat mai bine Pastrati distanta si gata
te inteleg perfect La mine mama e cea care imi face asta Si stam cu ea Si nu ne permitem sa ne mutam O sa-mi manance viata si o sa-mi nenoroceasca si copilul E f greu

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Buna sa va fie inima !
LML,sarbatoritilor de azi !
Cris_d,merci de reteta de pizza cu lipieA fost delicioasa asa simpla doar cu bulion si branza !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am reusit sa pun si eu cateva poze, a durat mai mult sa le selectez si sa le micsorez. alea de la mare mai incolo, nici eu nu le am inca

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

am reusit sa pun si eu cateva poze, a durat mai mult sa le selectez si sa le micsorez. alea de la mare mai incolo, nici eu nu le am inca

mama unui pui...Stefan

Am admirat ochiosul mic si o mamica tanara si draguta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

dulcineea cum e reteta aia?

al3csa multumesc pt felicitari, m-am inrosit si eu.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Voi dati bebeii cu ceva crema pt vant ?si cand e ger ? ar trebui ?Mi se par uscati obrajii lui pe vremea asta vantoasa
Miremia,poate Cris_d nu face asa dar mi-a dat ideea Am cumparat lipii si le-am uns cu bulion de casa,am presarat deasupra cas si am mai pus putin busuioc Le-am pus 2 min in cuptorul cu microunde si gata ! Delicioase !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

larisel, ce frumoase-s fetele!!! doamne!!! f frumos cresc......

mi-am dat seama ca am pus niste poze nu asa grozave....si nu am picasa instalat si trebuie sa le pun pe bucati....si tare mi-e lene....

grisul da, e tata glutenului, dar cica de la 6 luni in sus se poate si ar si trebui obisnuiti cu gluten, ca sa nu dezvolte alergii pe viitor.

fug sa "ingras" puiul si revin.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

salutare la mamicile mele dragi!!! ce mai faceti????

am ajuns si noi acasa,in sfarsit!!!! am avut cea mai urata vacanta din viata mea!!!!

bebe e bine a crescut muuuult de azi a inceput sa se taraie si se aseaza singur de ieri,plangeam de fericire cand l-am vazut!! e baiat mare deja!!!
dinti nu avem si nici nu cred ca ies degraba,da las ca avem noi timp! diversificarea incet incet!!!

sorry nu am citit nimic din urma poate cand oi avea ceva mai mult timp!!!!

fetele eu vin cu o rugaminte maaaaaare,vreau niste sfaturi ca nustiu unde sa mai fug,nu vad nimic acum in fata ochilor mei decat indignare suparare si durere!!!!

nu vreau sa va umplu capul cu problemele mele dar chiar nu stiu ce sa fac si vreau sa ma descarc aici!!!!

subiectul meu sunt socrii mei!!!

ce sa fac cu ei,cum sa-i fac sa inteleaga ca nu au ce sa se bage in viata noastra,in mica si frumoasa noastra familie in care in ultimul timp a fost iubire si armonie!!

am fost cu ei aproape 4 saptamani in care am judecata,in care m-au facut mama rea si indiferenta!in care am fost sotie si femeie rea si cu caracter de 0 lei si insuportabila!! asta aud incontinuu asta vad ei in mine!! pe cand eu vreau doar pace si fericire la toti,rau nu am facut la nimeni si rau nu doresc nimanui!!! eu vreau doar libertatea de ami creste copilul si sa fac fericit sotul!!!

ieri am strans bagajele plangand si tremurand toata si nu puteam crede ca asta mi se poate intampla mie!!!

in toate aceste 4 saptamani am fost intro continua lupta ,o incercare de ma impune in ceea ce priveste alimentatia COPILULUI MEU! ca de ce nu ii dai asta ca ei vor sa dea ca copilul vrea si stiu ca poti sa-i dai! da dai asta ca nu pateste nimic,da fa asa ca nu faci bine,ca de ce...ca de ce ca de ce.......
si tot am repetat ca eu decid ce intra in gura copilului meu pana creste el mare si va putea decide singur p-u el!!!! i-am rugat sa respecte acest lucru dar oricum nimic!!!!

de sute de ori am repetat sa nu dea paine la copil pana cand!!! ca nu face,are gluten si nu vreau eu copilul meu sa manace ceva ce nu are proprietti importante p- cresterea lui!!!

si ieri cand am intrat in casa sa prepar micul dejun p-u copil si ma intorc in 5 minute vad copilu cu o bucata de paine in gura!! eu calm am venit si i-am luat-o si le-am zis cu nu face sa-i dea paine si ca de ce au facu-to desi stiu ca le-am repetat intruna sa nu dea!!!!

si la un moment dat se ridica socrul in picioare si a inceput a urle la mine in tot sensul cuvantului si a ma injura si ma face in tot felulu si ca el stie mai bine, ca copilul o sa manace paine ca asa vrea el si ca copilul a vrut!!!!!!

eu mi-am luat copilu in brate si m-am dat la o parte sa nu strezes copilul si asa cum sotul se certa cu parintii lui,ei cu mine, am iceput sa tremur toata si inca mai si aveam durerile de ciclu,stiu doar ca se invartea pamtul in jurul meu imi tremurau picioare si secunda urmatoare am simtit cum cad jos cu tot cu copil si din dorinta de a nu lovi copilul cazand jos m-am tinut din toate puterile sa nu cad brusc!!SI ACUM TREMUR TOATA doar cand imi aduc aminte!!! vine soacra la mine imi ia copilu si ma IMPINGE SI MAI TARE JOS spunand ca STIE EA CA ma PREFAC SI JOC TEATRU AICI!!!! si asa cum ma impins ma lasat jos tremurand toata si nestiind ce se intampla cu mine!! mi-am strans toate puterile m-am ridicat si mi-am strans lucrurile si plecati am fost!!! cand iesiam din casa ma tot injura si spunea ca sunt rea si ca nu-mi PASA DE COPILUL MEU si ca joc teatru ca sunt de 2 bani!!!!

nu imi vine a crede ca a putut sa ma impinga intimp ce eram jos,sa vorbeasca atat de urat cu mine sa nu marespecte ca mame si sa-ni respecte deciziile pe care le le-au!! sa-mi faca sotul prost ca sa insurat cu mine si sa ma judece fara drepatae!!!

m-am intins cat o placinta dar durerea mea e si mai mare!!!!!!

ce sa fac,cum sa procedez!! sunt inca multe de spus .......

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Doamne ce oameni!
Sotul trebuie sa te sustina. Ignora-i si pasteaza distanta ca nu merita. De fapt nu fac atata caz pentru ca le pasa de cel mic si cred ca sugereaza ei este adevarat corect, ci pentru ca vor sa aiba ultimul cuvant si sa se faca asa cum vor ei indiferent despre ce ar fi vorba. Exista tipul acesta de oameni. Daca ai ceda cu mancarea, ar gasi altceva.
Daca le-ar pasa de cel mic, nu ar urla in fata lui si nu l-ar supune la stres. Nu copil nu trebuie sa vada asa ceva.
Au sechele din viata si o rautate pe care trebuie sa o descarce. Deci probleme cu capul.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

vi4i, imi pare rau ca treci prin asa ceva si cred ca cel mai tare te doare ca cel mic trebuie sa asiste la asa ceva.............locuiti cu ei? nu aveti casuta voastra?....eu asa intelesesem.....oricum, fii tare pentru copil!!!! si oricand poti apela la "umarul" nostru

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput