Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Neatza

eu sunt tare suparata....ieri am vrut sa ies cu ea afara (am si iesit) m-am chinuit juma de ora sa o imbrac cu scandal (nu-i place sa-i hainute peste cap..bluzite si tot felul si caciulite)...la intoarcere la fel. Spre seara a facut pe ea..am schimbat-o..scandal (cu suspin si lacrimi si tot tacamul)...m-au ajuns rabdarile.

mai este un pufulete sa planga la imbracat? nu stiu ce sa mai fac

si mai am o problema nu mai mananca la pranz..doar lapte.....am incercat tot felul de retete...si nimic..

am cantarit-o ieri de curioasa...are 9 kile la 8 luni..si la 6 luni a avut 9.300..oooofffff

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

DAAA! Al meu plangeeela imbracat si mai nou fuge se tot deplaseaza cu picioarele pana ajunge la marginea patului doar doa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

B Flower Am uitat sa-ti spun, dar poate stii, anul acesta a curs cu bebi printre ai nostri. In fiecare luna. Club mare.
Pana sa ma marit eu (ehee in preistorie) nu se marita nimeni, erau relaxati. Cum m-am maritat, s-a spart conducta.
Se pare ca si acum la fel.

Plus ca la cei de aici, cand am ramas insarcinata, le-am zis in gluma faza cu urmarea maritisului meu si le-am urat sa nu se intample acelasi lucru cu bebe. Urmarea? 7 colege in aceeasi situatie after me. A trebuit sa ma intorc la serviciu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Am vazut poze pe grupul de pe yahoo si pe facebook. Toata lumea a facut bebei. Foarte frumos.
Cat despre situatia de la tine de la servici.....ghinion ca sa zic asa, puteai sa mai stai o luna-doua acasa, dar na....a trebuit sa te intorci.

Am zile cand sufar considerabil ca nu stau acasa sa imi cresc copilul, mai ales de la 1 an incolo cand incepe sa constientizeze, sa vorbeasca, sa deschida ochii pe lumea asta, dar pe de alta parte ma gandesc ca nu as rezista sa stau acasa si sa nu fac altceva. E un fel de deformatie profesionala, trebuie sa imi pun mintea in miscare, sa ma gandesc, sa clarific, sa fac exceluri, sa bugetez, etc. Nu pot sta degeaba.
Cred ca idealul, in mintea mea, ar fi o afacere personala care sa imi permita nitel timp liber cand vreau sau un part time - desi sincer, nu ma vad lucrand part time in viata asta. .
Rectific, idealul idealurilor ar fi sa castig la loto si sa pot sa nu mai am job.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

io sunt cu maglavaitzul in cap...cica ma vopsesc sa dau bine la soacra...

citeam si ma amuzam....

BF..felicitari de dintisor....si frumos ideal ai tu( utimul).... si eu inainte de jiji la fel nu concvepeam sa nu fac ceva....sa stau acasa???? vax....acum nu stiu ce mi-a facut jijik asta...ca m-a terminat...mi-a dat peste capt toate planurile si conceptiile mele despre viatza...park nimic nu conteaza mai mult decat el...nu ma plictisec, nu stiu cand trece ziua....ma bucur cand suge...chiar si cand ma chinuie noapte de noapte....
dar...exista si un dar.....la un moment dat va trebui sa plec la munca...momentan urasc acel moment...

in leg de bone...doamen scump mai e...si ma streseaza ideea ca ar fi cineva tot timpul in casa la mine...cred ca sunt putin salbatica...

a...in singura data cand am fost la..masaj...tipa mi-a zis ca s-a intors repoede la munca...si ca fetitza care are acu 1 an si ceva o duce la un fel de cresa dar de f mica si era super incantata..undeva langa real..particular...7 mil pe luna/....

cris.d si rabdacol , mami...vad ca intre timp situatia s-a remediat....asa face si jiji noapte, nu suge propriu-zis..cauta disperat tt...daca nu urla...suge de cateva ori...si o lasa....daca bag orice alceva...suna alarma

lucia...glutenul park e ok dupa 6 luni...

de imbtracat...si jiji mai maraie..dar oricum..s-a linistit.
pup ma duc sa vad ce-a iesit in capul meu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

azi e zi mare.....printesa mea a facut 7 lunite pline de emotie...luni minunate petrecute alaturi de familia mea minunata si implinita.....akm sa las melancolia si sa va servesc si eu cu cv dk primiti (k am cam lipsit)

LML david si raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Decenuela eu stiu ca glutenul se recomanda sa se introduca dupa un an.
Cel putin eu asa o sa fac.
Pana la 6 luni e clar interzis.
Este posibil sa nu se intample nimic daca ii dai gluten mai devreme. Dar daca totusi se intampla ceva.
Prefer sa nu risc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

azi e zi mare.....printesa mea a facut 7 lunite pline de emotie...luni minunate petrecute alaturi de familia mea minunata si implinita.....akm sa las melancolia si sa va servesc si eu cu cv dk primiti (k am cam lipsit)

LML david si raul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Primim, primim.
Eu aleg randul 4.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

B Flower Am uitat sa-ti spun, dar poate stii, anul acesta a curs cu bebi printre ai nostri. In fiecare luna. Club mare.
Pana sa ma marit eu (ehee in preistorie) nu se marita nimeni, erau relaxati. Cum m-am maritat, s-a spart conducta.
Se pare ca si acum la fel.

Plus ca la cei de aici, cand am ramas insarcinata, le-am zis in gluma faza cu urmarea maritisului meu si le-am urat sa nu se intample acelasi lucru cu bebe. Urmarea? 7 colege in aceeasi situatie after me. A trebuit sa ma intorc la serviciu.

varsta lui Tudor

Am vazut poze pe grupul de pe yahoo si pe facebook. Toata lumea a facut bebei. Foarte frumos.
Cat despre situatia de la tine de la servici.....ghinion ca sa zic asa, puteai sa mai stai o luna-doua acasa, dar na....a trebuit sa te intorci.

Am zile cand sufar considerabil ca nu stau acasa sa imi cresc copilul, mai ales de la 1 an incolo cand incepe sa constientizeze, sa vorbeasca, sa deschida ochii pe lumea asta, dar pe de alta parte ma gandesc ca nu as rezista sa stau acasa si sa nu fac altceva. E un fel de deformatie profesionala, trebuie sa imi pun mintea in miscare, sa ma gandesc, sa clarific, sa fac exceluri, sa bugetez, etc. Nu pot sta degeaba.
Cred ca idealul, in mintea mea, ar fi o afacere personala care sa imi permita nitel timp liber cand vreau sau un part time - desi sincer, nu ma vad lucrand part time in viata asta. .
Rectific, idealul idealurilor ar fi sa castig la loto si sa pot sa nu mai am job.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Aleg si eu ultimul ideal. Si poate eu prima ca vad ca se ia repede si la altii.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

salutare la mamicile mele dragi!!! ce mai faceti????

am ajuns si noi acasa,in sfarsit!!!! am avut cea mai urata vacanta din viata mea!!!!

bebe e bine a crescut muuuult de azi a inceput sa se taraie si se aseaza singur de ieri,plangeam de fericire cand l-am vazut!! e baiat mare deja!!!
dinti nu avem si nici nu cred ca ies degraba,da las ca avem noi timp! diversificarea incet incet!!!

sorry nu am citit nimic din urma poate cand oi avea ceva mai mult timp!!!!

fetele eu vin cu o rugaminte maaaaaare,vreau niste sfaturi ca nustiu unde sa mai fug,nu vad nimic acum in fata ochilor mei decat indignare suparare si durere!!!!

nu vreau sa va umplu capul cu problemele mele dar chiar nu stiu ce sa fac si vreau sa ma descarc aici!!!!

subiectul meu sunt socrii mei!!!

ce sa fac cu ei,cum sa-i fac sa inteleaga ca nu au ce sa se bage in viata noastra,in mica si frumoasa noastra familie in care in ultimul timp a fost iubire si armonie!!

am fost cu ei aproape 4 saptamani in care am judecata,in care m-au facut mama rea si indiferenta!in care am fost sotie si femeie rea si cu caracter de 0 lei si insuportabila!! asta aud incontinuu asta vad ei in mine!! pe cand eu vreau doar pace si fericire la toti,rau nu am facut la nimeni si rau nu doresc nimanui!!! eu vreau doar libertatea de ami creste copilul si sa fac fericit sotul!!!

ieri am strans bagajele plangand si tremurand toata si nu puteam crede ca asta mi se poate intampla mie!!!

in toate aceste 4 saptamani am fost intro continua lupta ,o incercare de ma impune in ceea ce priveste alimentatia COPILULUI MEU! ca de ce nu ii dai asta ca ei vor sa dea ca copilul vrea si stiu ca poti sa-i dai! da dai asta ca nu pateste nimic,da fa asa ca nu faci bine,ca de ce...ca de ce ca de ce.......
si tot am repetat ca eu decid ce intra in gura copilului meu pana creste el mare si va putea decide singur p-u el!!!! i-am rugat sa respecte acest lucru dar oricum nimic!!!!

de sute de ori am repetat sa nu dea paine la copil pana cand!!! ca nu face,are gluten si nu vreau eu copilul meu sa manace ceva ce nu are proprietti importante p- cresterea lui!!!

si ieri cand am intrat in casa sa prepar micul dejun p-u copil si ma intorc in 5 minute vad copilu cu o bucata de paine in gura!! eu calm am venit si i-am luat-o si le-am zis cu nu face sa-i dea paine si ca de ce au facu-to desi stiu ca le-am repetat intruna sa nu dea!!!!

si la un moment dat se ridica socrul in picioare si a inceput a urle la mine in tot sensul cuvantului si a ma injura si ma face in tot felulu si ca el stie mai bine, ca copilul o sa manace paine ca asa vrea el si ca copilul a vrut!!!!!!

eu mi-am luat copilu in brate si m-am dat la o parte sa nu strezes copilul si asa cum sotul se certa cu parintii lui,ei cu mine, am iceput sa tremur toata si inca mai si aveam durerile de ciclu,stiu doar ca se invartea pamtul in jurul meu imi tremurau picioare si secunda urmatoare am simtit cum cad jos cu tot cu copil si din dorinta de a nu lovi copilul cazand jos m-am tinut din toate puterile sa nu cad brusc!!SI ACUM TREMUR TOATA doar cand imi aduc aminte!!! vine soacra la mine imi ia copilu si ma IMPINGE SI MAI TARE JOS spunand ca STIE EA CA ma PREFAC SI JOC TEATRU AICI!!!! si asa cum ma impins ma lasat jos tremurand toata si nestiind ce se intampla cu mine!! mi-am strans toate puterile m-am ridicat si mi-am strans lucrurile si plecati am fost!!! cand iesiam din casa ma tot injura si spunea ca sunt rea si ca nu-mi PASA DE COPILUL MEU si ca joc teatru ca sunt de 2 bani!!!!

nu imi vine a crede ca a putut sa ma impinga intimp ce eram jos,sa vorbeasca atat de urat cu mine sa nu marespecte ca mame si sa-ni respecte deciziile pe care le le-au!! sa-mi faca sotul prost ca sa insurat cu mine si sa ma judece fara drepatae!!!

m-am intins cat o placinta dar durerea mea e si mai mare!!!!!!

ce sa fac,cum sa procedez!! sunt inca multe de spus .......

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

vi4ice spun acum este ceea ce eu as face:as fi ferma....copilul meu...sotul meu.....viata mea.....socrii ca ei nu au ce cauta in viata ta sau a copilului....sotul tau ar trebui sa te sustina si sa va apere si sa va fie alaturi.imi pare rau ca este asa situatia....asa e si soacra mea....insa m-am inteles cu sotul ca nimeni sa nu se bage in educatia copilului nostru si in viata noastra bineinteles dupa cateva episoade cu ea...acuma eu stiu in cazul tau daca e cea mai buna solutie dar o relatie la distanta cu ei este o treaba grozava in viata tinerilor casatoriti.... e o parere.sper ca nu te-am suparat si mai tare
noi suntem aici alaturi de tine cand simti nevoia de racorit...da-i bataie si varsa naduful ca noi si pentru asta suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Decenuela eu stiu ca glutenul se recomanda sa se introduca dupa un an.
Cel putin eu asa o sa fac.
Pana la 6 luni e clar interzis.
Este posibil sa nu se intample nimic daca ii dai gluten mai devreme. Dar daca totusi se intampla ceva.
Prefer sa nu risc

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

m-am documentat....glutenul se da de la 6 luni
grisul nu este recomandat deoarece impiedica absorbtia de fier, calciu, magneziu...favorizand rahitismul...asa ca ii voi da destul de rar...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput