Regasiri (48)
Raspunsuri - Pagina 11
aelita spune:
ROXANA haha pe Calin il doare gura
mai,eu nu am inteles o vorbulita de la popa ala,asa ca nu m-am prins de gluma
ziceti-mi si mie
tare fetita care plangea ca mai vrea la gradinita.
cred ca si Sofia nu mai are mult.
chiar o santajez cu "daca nu ...nu te mai las la gradinita" ca ea crede ca ii fac un favor ca o las,si asa frumos se poarta acasa,si imi cere voie la orice vrea sa faca..
sa vedem cat o tine.
ANK si Sofia se trezeste repede,o vad ca ar dormi,pana cand spun cuvantul magic COLE.sare direct jos din pat.
azi am trezit-o la 8 fara 15.i-am dat laptele ,la fara 7 minute a imbracat-o tati,pieptanat-o,incaltat-o,facut pishu si la 8 si 10 minute au iesit pe usa.au iesit devreme,ca autocarul vine la si jumate,dar daca ei s-au echipat prea repede,ca sa nu il trezeasca iar pe Andres care vrea si el,au iesit mai devreme si s-au plimbat pe-afara.
deci total de la fara un sfert pana la si 10 au iesit din casa.
Roxana,ma descurc bine acum ca e tati mult pe acasa,si ma ajuta foarte mult,el o pregateste dimineata,eu dorm cu Miguel si Andres pana la 9,la 10.deci sunt mai odihnita ca inainte !
mayaione spune:
Aelita m-a amuzat rau faza cu al tau sot care probabil saracu coplesit de emotii nu mai stia ce face asa ca s-a apucat sa-ti maseze urechea, parul ce putea si el. Esti o norocoasa ca ai nascut asa usor, la mine inca nu e 100% sigur cezariana, iar eu nu stiu cum sa-i zic ca vreau. Azi mi-a zis ca sapt viitoare facem cultura col si niste analize sa nu avem probleme, deci iar i-a venit ideea de nastere normala. Vad eu pana la urma. El e atat de bun ca om si atat de profesionist ca medic incat mi-e jena sa-i spun eu cum e mai bine. Ma mai gandesc pana joi.
Azi am fost la monitorizare, e totul ok, m-a amuzat ca iar s-a chinuit asistenta sa prinda bataile inimii, nu stiu cum sta ascuns. Iar dupa ce a reusit a inceput sa dea din picioare, maini, iar partea aia pt contractii, care era prinsa in elastice i-a dat cu ceva, picior cred incat au sarit si centurile si senzorul ala. Am incercat sa le pun eu singura la loc de vreo 2 ori, iar dadea, iar sareau, pana la urma i-am zis asistentei ca nu mai pot sa stau ca incepuse sa ma doara de la atatea lovituri si mi-a zis si ea ca nu a vazut bb asa de agitat, parca nu suporta nimic pe burta. Dar a iesit ok cardiotocograma, cu tot zbuciumul.
Dbunny spune:
Nici eu n-am priceput nimic din cea zis preotul ala vb moldoveneste sau ??
aelita fondantul il poti face din 'nubes' si zahar tos. sau il poti cumpara. Chiar si in culori. aci n-am gasit decat alb, la britanici, si-l colorez eu, dar in madrid stiu cateva magazine care il vand gata facut. club cocina punct net, the american store(la tienda americana punct es) s.a.m.d....si pt decoratii baga fondant pe youtube si sar 1000...
mai ce de povesti cu familii numeroase!
Noi suntem pe ultralevura si regim. De 2 zile face cate 4 caca pe zi insa nu diaree. Face normal insa invaluit in cheaguri, muci, nu stiu...el n-are nimic, nu se plange de nika, mananca bine, zburda rau, si totusi stomacelul pare iritat. Noroc ca mananca orezul simplu si azi a baut un ceiut de menta cu musetel. banuiesc ca-i laptele de vina, am schimbat marca. el imi tot cere cioco...
trage de mine spre frigider...incerc sa mia revin
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita chiar o santajez cu "daca nu ...nu te mai las la gradinita" ca ea crede ca ii fac un favor ca o las,si asa frumos se poarta acasa,si imi cere voie la orice vrea sa faca.. sa vedem cat o tine. Roxana,ma descurc bine acum ca e tati mult pe acasa,si ma ajuta foarte mult,el o pregateste dimineata,eu dorm cu Miguel si Andres pana la 9,la 10.deci sunt mai odihnita ca inainte ! |
Asa fac si eu cu Calin si mi-e foarte frica, in cazul in care i se va pune pata pe gradinita, sa nu inceapa sa faca toate alea de care i-am spus eu ca nu-l mai primeste daca le face
Popa ala vorbea moldoveneste, faza era ca in timpul slujbei vorbea la telefon, facea glume cu mirii....chestii care nu mi se par normale, daca avea chef de glume....le putea face dupa slujba, nu in timp ce spunea "aleluia", mai vorbea putin la telefon....asta chiar n-am mai vazut...eu i-as fi dat cu telefonul ala in cap....
Cred in Dumnezeu, mai ma duc si la biserica uneori....dar popii nu-i prea am la suflet...( impreuna cu politaii si doctorii.......exista si exceptii, bine-nteles)
Dbunny, i-ai facut coprocultura? Dani sa se regleze la burtica
Tot vreau sa va intreb si am uitat: ce le dati ptr imunitate, mai e putin si vine frigul, adunat cu colectivitatea.....Ce le veti da? Ati inceput deja ?
Si inca ceva: le-ati mai dat calciu, eventual vitamina D? Calin are cativa dintisori macinati...nu stiu cum sa spun...pe margine deocamdata...mi-e teama sa nu se macine mai rau in continuare.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Dbunny, multa sanatate lui Dani. Sper sa nu fie nimic.
Roxana, Stefy se trezeste la 6.30 in fiecare dimineata, inclusiv in week-end....
ank999 spune:
Buna dimineata.
Roxana eu i-as fi bagat telefonul pe gat.
Cat despre imunitate io ii dau brochovaxom si vitamina C, iar calciu i-am dat Osteocare (are si vit D in el) 2 luni asta toamna si 2 luni in primavara.
Lacramioara multam pt cafea. Tare nasol cu sculatul la 6.30 in week-end, da cred ca seara pica lata si se culca devreme.
Maya ma bucur ca sunteti bine amandoua si cred ca dr tau va lua cea mai buna hotarare. O sa vezi ca totul va fi perfect. Da eu tot ca soacra: de ce esti asa secretoasa cu numele lui bb?
Dbunny imi pare rau de stomacelul lui Dani.sa treaca repede. Da cum rezista fara cioco?
Aelita cand ai timp detaliaza cum e cu trei, ca atunci cand povestesti de nastere as da si eu fuga la o naturala. Asa poate capat si eu curaj pt inca vreo 2.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
Buna,
eu vitamina C si Cavit jumior cu echinaceea are si ceva imuno
Insanatosire grabnica puilor bolnaviori ...Isabella e f mucoasa azi noapte abia a adormit pe la 4 ...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Dodo multa sanatate Isabellei. Sa treaca repede mucisorii.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Dodo iar insist cu siropelul care noua ne face f bine, First Defense, e homeopat si e f bun pe raceli, pe imunitate. Sper sa-i treaca repede printesei mucisorii.
Ank ce secret? Nu e secret numele, nu v-am zis ca inca sunt in contraziceri cu al meu? Eu vreau Thea Elisa, al meu nu suporta Thea, el vrea Miruna sau Bianca. Mai vedem pana la urma, saracu e asa disperat sa puna el numele ca am facut pariuri, a fost ieri la o conferinta unde spera el sa castige un premiu cu un proiect, insa i-am zis ca viseaza cai verzi pe pereti, premiile in general sunt aranjate dar el tot spera. Acolo s-a convins, au castigat proiectele unora care erau in juriu. Si pusesem pariu, eu am zis ca daca pierde vreau bani, iar el imi zice "eu ce bani sa-ti cer ca nu ai, pun eu numele copilului" si era asa fericit. Norocul meu, hihihi, raman si cu banii si cu numele.
Dbunny fa-i si parazitar si cultura, desi e ciudat ca nu are diaree, cine stie, poate e intestinul iritat doar. Eu Anei cand are probleme ii dau Normix, e un antibiotic specific pt intestin, nu se absoarbe in sange, e eliminat in totalitate, rezolva local problema. Si a functionat mereu.
Lacramioara si seara cand se culca? E bine ca e asa matinala. Ana in timpul verii mi-a dormit mai mult, acum de cand cu gradinita la 7:30 e ora de trezire, singurica se trezeste, fuge la baie la pipi, apoi ma trezeste sa ne spalam impreuna, asa ii place ei, papa si fuguta la gradi.
Roxana tare filmuletul cu popa. Si la noi la nunta a fost un popa haios dar era placut, nu facea faze d-astea. Citea insa atat de repede ca nu pricepea nimeni nimic si eu ma amuzam teribil, ma bucuram ca nu tine slujba mult, desi soacra era neagra ca nu intelege cuvintele. Facea glume cu noi, dar de bun simt, tare frumos a fost. Am facut la schitul de calugari, Ank tu stii in Trivale, ne-a cununat preotul ala maaare, gras cu barba, cica ar fi homo. Acum nu se mai fac acolo cununii, nu stiu de ce. Mie imi placea mult ca era in mijlocul padurii.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Dodo iar insist cu siropelul care noua ne face f bine, First Defense, e homeopat si e f bun pe raceli, pe imunitate. Sper sa-i treaca repede printesei mucisorii. |
Te cred,,,dar m-am uitat iar la pret si am vazut de ce nu l-am cumparat prima data,,,,pret cu 3 cifre si chiar nu-mi permit...asta e.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!