Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Btz, da este branzuca si vine la distanta mare dupa alaptat, ceea ce spune medicul de gastro ca nu e bine pentru ca nu isi face digestia, la echo, la 3 ore dupa masa avea stomacelul plin, nu putea digera bine, eu nu am fost niciodata exclusiv pe san, dar san si completare la fiecare masa, de luat in greutate a luat normal, pe ei "branzica " aia ii preocupa pe ei! Spun ei ca ce vine din stomacel inapoi nu e bine mai ales in plina digestie ca eu ii dau la ore regulate! Rodica mersi, auzusem si eu.. ma mulg oricum in continuare, vad ce decizie iau.. numai ca oricare ar fi, nu ma va scapa de sentimente contradictorii Mersi de incurajari mamici FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Acum chiar incep si eu sa ma ingrijorez.
Al meu mananca foarte haotic,ia tita in gura,suge cu pofta 5-10 min,incepe sa planga,vomita,iar mananca,adoarme,se trezeste,mananca,vomita si tot asa.
Nu stiu ce sa mai cred,stiu ca nu e normal,mai ales plansul lui rasunator cand simte ca trebuie sa vomite.Ma intreb acum"nu e bun lapticul,are intoleranta la el,are probleme cu stomacelul?"
Off
Intr-adevar,sentimentele sunt.Asa cum spunea si Oanna,eu plang dupa faptul ca nu am avut parte de acel moment unic:primul plans al lui Paul,ca nu l-am putut vedea decat a 2a zi (am avut anestezie totala)
Parerea mea este ca ar trebui sa urmezi sfaturile medicilor,cred ca ai fost la cei mai buni,iar daca Leti va fi exclusiv pe LP nu este vina ta.Tu ai facut tot posibilul sa o alaptezi insa nu te poti pune cu natura.
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Florentina_C spune:
Ziua buna si de la noi...si bine v-am gasit in casa noua.
Sunt putin nelamurita cu privire la alocatii, indemnizatii etc, etc. Azi am fost la primarie pentru depunnerea actelor si mi s-a spus ca acum se acorda doar alocatia pt copii in jur de 40 lei/luna, nu trusoul bebelusului de 150 lei, nu alocatie pt nou nascut de 230 lei/luna...Voi ce stiti, la voi cum a fost? E adevarat ca bebe al meu va primii doar 40 lei/luna, avand in vedere ca eu si nici taticul nu beneficiaza de CIC pt ca nu avem 1 an pe cartea de munca???
Pls...cine stie ceva, sa imi spuna si mie cum e...Multumesc anticipat.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Bebelul meu mic***
***Poze***
aelita spune:
ELADEA azi vad din nou pozele voastre de la botez.Minunate !!!!!;nu mai stiu daca am scris sau nu,ca am ametit de cate ori deschid,scriu,citesc,fac pauza,uneori mi se pierde mesajul,alteori uit daca am scris sau doar am gandit
vroiam sa iti spun ca imi place la nebunie costumasul (de marinar??) lui Filip,ca ai doi baieti frumosi si ca tu ai fost tare frumoasa ,mi-a placut si rochia,si tortul,si invitatii,atmosfera,tot!!
eu nu am vazut pozele lui RACUSOR !!!!!!!! imi da si mie cineva linkul?
rodyka spune:
fetelor, dragelor, eu am stat jumate din noapte si am studiat cum e cu alaptatul asta... stiu ca nu am luat-o pe calea cea mai ortodoxa, ca eu nu pot sa-mi las bb sa planga de foame pana se aduna laptic la tzitzi si, cum din spital am iesit cu recomandare pe bilet de a-i da completare lp, i-am dat de cate ori a cerut... daca ar fi asa de bine si ziua ca noaptea... dar de cateva zile ori are un puseu de crestere minunea mea, ori o iau eu razna de tot ca nu mai facem de loc fata!! deseara ne cantarim iar, sa vedem cum stam acuma... in asteptarea pachetelului cu mamma+ de la sora mea (ieri a plecat in graba la mare cu nepotica de 1 an jumate, a prins oferta la pret super bun ptr o saptamana), iau doar cate-o vitamina/zi, o sa incerc cate-o gura de bere, desi nu-mi place , dar parca de dimineata imi simteam sanii oarecum mai plini dupa bericica de azi-noapte, inca n-am bagat completare lp azi si spirulina, ca vad ca voi luati si de aia. ptr mine, voi sunteti cei mai buni doctori, ptr ca vorbiti din experienta!! si am mai gasit ceva cautand la pagini in spaniola, i-am lasat bilet dimineata sotului sa-mi ia de la farmacie, sunt curioasa daca ii da fara reteta si ce pret areee... se numeste MOLOCO+B12, daca are ceva efect va scriu compozitia, poate e ceva similar si in Ro...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui aelita eu nu am vazut pozele lui RACUSOR !!!!!!!! imi da si mie cineva linkul? Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
e linkul pe mail, pe delfinasi
nu am vrut sa il postez online
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Carmen iubita, imi pare asa rau ca treci prin starile astea, mai ales la cat ai luptat pentru laptic
nu e nici o problema sa creasca cu lp, si eu si sotul am crescut cu lapte praf...de fapt sotul cu lapte de vaca indoit cu apa si suntem mari, sanatosi...
mai vezi si tu, dupa ce trec 2 saptamani fara lactate, cum sta treaba ...
dar eu a o nedumerire daca e sensibila la lactate, de ce suporta lp? ca e pe baza de lapte de vaca...sau ii dai fara lactoza, de soia?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bamboletta spune:
Bine v-am gasit in casa noua...Belu multumim pt tot
Sa avem o odisee la fel de frumoasa ca cealalta...delfinasi sanatosi...fara colici si mult laptic
Am avut prima noapte alba abia la 4 am adormit amandoi in patul mare..cred ca il durea burtica...nu respira bine vroia sa suga incontinuu...
Pe Antonia am trimis-o la mama...sa pot si eu dormi astazi..o luam diseara...parca e prea liniste incasa
fug langa bb la somnic...
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lalala13 spune:
bine v-am gasit si eu aici
asa impresionata am fost de ultimul capitol..pupicei dulci la delfinasi
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Carmen iubita, imi pare asa rau ca treci prin starile astea, mai ales la cat ai luptat pentru laptic nu e nici o problema sa creasca cu lp, si eu si sotul am crescut cu lapte praf...de fapt sotul cu lapte de vaca indoit cu apa si suntem mari, sanatosi... mai vezi si tu, dupa ce trec 2 saptamani fara lactate, cum sta treaba ... dar eu a o nedumerire daca e sensibila la lactate, de ce suporta lp? ca e pe baza de lapte de vaca...sau ii dai fara lactoza, de soia? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Racusor, nu e sensibila la lactoza ci la celalalt component incepe tot cu lacto dar am uitat, ce se gaseste in laptele matern daca mama consuma produse lactate, mi-a explicat medicul diferenta intre cele 2 , am avut-o si pe lapte praf fara lactoza o saptamana sa vedem daca asta era cauza vomei, a constipat-o teribil si voma persista asa ca l-am scos fara aprobarea medicului ca facuse kk dupa supozitor tare ca piatra!
E greu sa iei decizii fara sa fii absolut convinsa de ele, asta cred ca e problema fundamentala, ca de efortul depus nu imi pasa,cat de corectitudinea deciziei.. pe de alta parte si eu am crescut cu lapte de vaca, bunica mea a alimentat la san 2 din cei 3 copii ai ei cate un an si 2 luni si pe al 3-lea cu lapte de vaca, nu sunt diferente intre ei, ba mai mult cele 2 alaptate la san au trecut prin diverse probleme de sanatate (glanda, cancer, samd), iar cea mica pana acum la 41 de ani, nimic... deci vin in ajutorul constiintei mele o multime de informatii pro si contra!
Fireste ca daca voi fi exclusiv pe lapte praf, am sa fac tot posibilul sa respect doza in functie de greutatea copilului, plus o voi imuniza prin vaccinare, un copil sanatos cu siguranta va fi, fericita este ca noaptea deschide pe rand ochii si daca ma vede zambeste, dezvoltata corect deasemenea!
In fine v-am stresat atat cu problema mea ca umplu primul capitol cu lamentari, dar voi fi si eu prezenta cand veti intartca sa va dau o imbratisare virtuala ca usor nu va fi!
baby78 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Ziua buna si de la noi...si bine v-am gasit in casa noua. Sunt putin nelamurita cu privire la alocatii, indemnizatii etc, etc. Azi am fost la primarie pentru depunnerea actelor si mi s-a spus ca acum se acorda doar alocatia pt copii in jur de 40 lei/luna, nu trusoul bebelusului de 150 lei, nu alocatie pt nou nascut de 230 lei/luna...Voi ce stiti, la voi cum a fost? E adevarat ca bebe al meu va primii doar 40 lei/luna, avand in vedere ca eu si nici taticul nu beneficiaza de CIC pt ca nu avem 1 an pe cartea de munca??? Pls...cine stie ceva, sa imi spuna si mie cum e...Multumesc anticipat. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Nu se mai da trusoul si indemnizatia pentru nastere dar alocatia aceea pentru 2 ani se da..Eu deja am depus dosarul ca am inteles ca dureaza cam 2-3 luni pana intra banii. Abea dupa ce face copilul 2 ani alocatia se va transforma in 40 lei ...Asa ca eu cred ca a fost o confuzie acolo la Primarie..Mai intreaba o data ca sigur persoana care a spus asa ceva nu e in cunostinta de cauza....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010