Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hai ca am prins un moment liber...Matei doarme in patutul lui pe burta ca doar asa adoarme singur in patut ...altfel il adorm in brate si risc sa il trezesc cand il "transfer" in pat ca in patut pe spate cred ca il inteapa ceva ca nu sta mai mult de 5 min

Carmen eu zic sa nu te mai consumi atat...si eu tot ce imi doresc mai mult e sa il alaptez pana la 6 luni dar nu ma mai sterzes cat o vrea Domnul si apoi trecem pe LP...e o problema care nu tine de mine sau de tine! asa ca nu putem face nimic sa schimbam cursul lucrurilor...deci nu are rost sa te mai framanti atat daca nu sta in puterea ta sa schimbi lucrurile

cat m-am mai suparat ca nu am nascut natural...ei si ce?! am putut schimba faptul ca nu m-am dilatat? - nu, eu am ramas si cu supararea, care nu a rezolvat nimic, si cu cezariana

Paula iesiti afara? e un frig de numa numa...ieri nu am iesit...azi incerc sa imi fac curaj...
in casa am 23 grade si m-am acoperit azi noapte doar cu un cearsaf si m-am trezit dardaind de frig
scot plapuma din dulap

Belu saru'mana pentru mesaj, pentru noul noastru sediu

am revenit la suptul o data la 3 ore noaptea ...prima tura e cea mai lunga de la 10 la 2...apoi program normal

Anca zicea de Nutrinatal...eu am dar are aceeasi compozitie ca si ceaiul pt lactatie de la Fares, atentie constipa!!!

Paula am rezolvat constipatia cu Herbolax de la Himalaya, e pe baza de plante ca si Bonisanul

...am comandat un sling, cand ajunge la mine fac poze si va zic ce si cum

pupici la toata lumea

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Va multumim pentru mesajul de predare a stafetei. Abia asteptam sa ne alaturam voua la sfarsitul lunii octombrie si sa impartasim cu voi minunatele clipe din viata bebelusilor nostrii.

Va dorim cat mai putini colici, laptic mult si nopti linistite!

Va pup pe toate!

fulguta, va asteptam cu drag pe toate impreuna cu bbii vostri dragi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Va salut si eu la acest nou inceput al vietii noastre de mamici.. sa dea DD sa fie un an linistit, cu copii cuminti, mancaciosi si sanatosi...iar pt noi, mamicile, ma rog sa ne dea DD intelepciune, putere si multa rabdare...

imaya, bun venit...sa-ti traiasca flacaii..vad ca si tu ai doi...

crispro draguta, mai bine cumpara-ti o hainuta draguta pt botez, s-o poti lua peste rochita...

carmen, ufffffff...te inteleg perfect...am trait aceleasi stari si sentimente cand am terminat brusc alaptatul lui Eric... nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa mai ceri o parere specializata...te imbratisez si iti doresc multa putere si intelepciune...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Btz mi-au spus 2 medici sa fac test, daca vomita doar cand mananca lapticul meu, nu ii este bun, daca vomita oricum atunci nu asta e cauza, am facut si coincidenta vomita doar cand ii dau de la mine, si daca ii dau o singura data 3 zile 3 agitata si vomita.. ma gandesc ca si de la vreme totusi.. nu exista teste clare ale laptelui matern insa , de aici si dilema mea...

Paula

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Carmen cum arata voma Letitiei?E cumva asa branzuca?
Caci si Paul al meu varsa branzuca dupa fiecare masa,dar se mai intampla sa "sara" peste 2 mese si cand varsa o face din abundenta.
Stiu ca nu este normal.In maternitate i s-a dat si LP cand nu ii puteam asigura eu mesele insa nu vomita ca acum.Ma gandesc ca totusi atat timp cat ia in greutate avand in vedere ca eu sunt pe LM exclusiv poate are o problema cu stomacelul sau cum au spus medicii neo ca mananca mult si cu pofta.Insa de mancat mult nu mananca avand in vedere ca mai tot timpul cere titi
Leti ti-a luat in greutate cand o alaptai?

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, nu am iesit ieri, ca am fost la bunici, dar azi mi-am propus sa-l scot, daca trece ploaia...
Eu inca nu am scapat de constipatie in totalitate, inca mai am episoade de plans pe wc. O sa incerc si cu Herbolaxul. Atatea ceaiuri si siropele si picaturi am cumparat in ultima luna, cat in toata viata

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multa sanatate tuturor delfinasilor,sa fie intr-un ceas bun mutarea la "primele 365 de zile din viata unei comori " !

Va multumesc pt complimentele la adresa pozelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si la noi in patut era un arici mare, dar numai ziua

de cand am luat ieri insa caruselul ala vesel, avem alta problema: cand se termina melodia, o strigam pe mami sa invarta iar rotita , dar macar stam in patut...

si, care va sa zica, la voi e racoare... eu tot in pampers o culc pe isa, catre dimineata ii mai dau cateodata un body fara manecute...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Dragi mamici de delfinasi,f frumos si emotionant mesajul vostru de sfarsit de odisee. Multumim frumos!
Sa va dea Dumnezeu bebelusi cuminti ,sanatosi si papaciosi! Iar mai tarziu,copilasi cuminti care sa va aduca numai bucurii!!!
Eu va citesc inca de cand au aparut primii delfinasi,si imi vor fi de folos experientele si sfaturile voastre,atunci cand voi naste!
Multi pt delfinasi si multe pt voi mamici!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Racusor ai magazinul Piciul langa tine la Vatra Luminoasa, stiu ca era destul de bine aprovizionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Btz, da este branzuca si vine la distanta mare dupa alaptat, ceea ce spune medicul de gastro ca nu e bine pentru ca nu isi face digestia, la echo, la 3 ore dupa masa avea stomacelul plin, nu putea digera bine, eu nu am fost niciodata exclusiv pe san, dar san si completare la fiecare masa, de luat in greutate a luat normal, pe ei "branzica " aia ii preocupa pe ei!
Spun ei ca ce vine din stomacel inapoi nu e bine mai ales in plina digestie ca eu ii dau la ore regulate!

Rodica mersi, auzusem si eu.. ma mulg oricum in continuare, vad ce decizie iau.. numai ca oricare ar fi, nu ma va scapa de sentimente contradictorii

Mersi de incurajari mamici

Mergi la inceput