Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Faza e ca maine e o stilista care sustine ca vopseaua lor fiind profesionala nu e indicata pt mamicile care alapteaza.Iar altcineva nu va fi acolo din pacate.Mi-am ales si eu o saptamana nasoala Nu am o culoare urata,sunt saten natural,insa eu de cativa ani ma fac bruneta si imi doresc atat de mult sa revin la aceasta culoare |
draga mea, eu nu cred ca poate hatari ea in locul tau, la o adica daca e sa afecteze alaptatul, e probl ta... totusi, daca e asa cum zice ea, mai gandeste-te, crezi ca te-ar refuza din alte motive?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
draga mea, eu nu cred ca poate hatari ea in locul tau, la o adica daca e sa afecteze alaptatul, e probl ta... totusi, daca e asa cum zice ea, mai gandeste-te, crezi ca te-ar refuza din alte motive? _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Nu,ea mi-a dat doar un sfat.Oricum decat sa fac vreo boacana,mai bine nu ma vopsesc acum si astept colegul sotului din concediu sa ma sfatuiasca
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata in casuta noua!
Elena multumim pentru tot efortul, a iesit foarte frumos!!!
Eu duc o lupta teribila in mintea mea.... zic ca renunt la alaptat, pitica vomita iar si o doate tare burtica, si pe de alta parte ma mulg in continuare, nu pot renunta, sunt o multime de sentimente, de la vinovatie, la incertitudine, nu am siguranta ca lapticul meu ii provoaca asa... stiu atatea beneficii ale laptelui metern.. ma gandesc ca o privez de la ce e cel mai bun pentru ea.. pe de alta parte cand o vad ca plange de durere si cate 8 ore .... acuz spitalul ca m-au tinut doar 36 de ore si nu s-a instalat lactatia si a trebuit sa trec prin cosmar sa am si putinul pe care il am...
ma intreb daca perioada in care am alaptat-o a ajutat sist ei imunitar sa se dezvolte...
E teribil ce simt!!!!
La multi ani sarbatoritei noastre si numai fericire!!!!
btz_ovi spune:
Carmen de ce nu ceri parerea si altor medici?
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Carmen, eu stiu multe mamici care au alaptat mai putin de o luna, sau nu au alaptat deloc si au niste bbi grasuti si sanatosi tun. Nu are sens sa te framanti fara nici un rost, mai rau iti faci. Poate si Leti de aceea e agitata pt ca te simte pe tine asa. Gandeste-te ce e mai bine pt ea, nu are nici un sens sa iti framanti mintea cu intrebari fara raspuns. Ai o fetita sanatoasa si frumoasa foc, de ce te chinui degeaba. Si eu m-am stresat in primele sapt, dar am ajuns la concluzia ca nu are sens...cat am lapte ii dau, apoi Lp. Nu sunt nici prima, nici ultima mamica care ii dau LP si cred ca asta nu ma face sa fiu o mama mai putin iubitoare.
Hai nu mai fii suparata
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Si mai am 2 intrebari : 1.Voi mancati usturoi?? 2.opseaua de par dauneaza cu ceva lapticului?Caci maine ma duc la sot la firma sa ma tund si tare as vrea sa ma si vopsesc insa nu as dori s-o comit aiurea.Tre sa fiu si eu bella pt botez Al meu fecior e asa comic.Sta la taclale cu prietenii lui imaginari,isi mai da cate un pumn peste fata,incepe sa planga,apoi rade,iarasi isi da un pumn,iar plange,iar rade.Ma amuza asa tare Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
1. da, manac...si nu te lua dupa gura babelor ca schimba gustul laptelui..nici vorba...
2. da, m-am vopsit...nu e nici o pb...nu are ce rau sa faca vopseaua lui bebe...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CarmenAlbu spune:
Btz mi-au spus 2 medici sa fac test, daca vomita doar cand mananca lapticul meu, nu ii este bun, daca vomita oricum atunci nu asta e cauza, am facut si coincidenta vomita doar cand ii dau de la mine, si daca ii dau o singura data 3 zile 3 agitata si vomita.. ma gandesc ca si de la vreme totusi.. nu exista teste clare ale laptelui matern insa , de aici si dilema mea...
Paula
paula_m spune:
S-a zgariat Raul pana la sange pe obraz. Daca continua asa, va avea cicatrici pana implineste un an. Eu ii tai unghiile, dar ii cresc extraordinar de repede si nici nu sunt experta in taiatul unghiilor
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
fulguta28 spune:
Va multumim pentru mesajul de predare a stafetei. Abia asteptam sa ne alaturam voua la sfarsitul lunii octombrie si sa impartasim cu voi minunatele clipe din viata bebelusilor nostrii.
Va dorim cat mai putini colici, laptic mult si nopti linistite!
Va pup pe toate!
uta28 este 34+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
rodyka spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Eu duc o lupta teribila in mintea mea.... zic ca renunt la alaptat, pitica vomita iar si o doate tare burtica, si pe de alta parte ma mulg in continuare, nu pot renunta, sunt o multime de sentimente, de la vinovatie, la incertitudine, nu am siguranta ca lapticul meu ii provoaca asa... stiu atatea beneficii ale laptelui metern.. ma gandesc ca o privez de la ce e cel mai bun pentru ea.. pe de alta parte cand o vad ca plange de durere si cate 8 ore ....... ma intreb daca perioada in care am alaptat-o a ajutat sist ei imunitar sa se dezvolte... E teribil ce simt!!!! |
carmen, am citit in ultimul trimestru de sarcina multe chestii despre alaptat, aici am fost si sunt incepatoare ca si voi. maria mea a trecut pe lapte praf integral la mai putin de o luna si nu am nici o probl de sanatate cu ea, nici macar nu-mi raceste. cand i-am facut acum 2 ani vaccin antigripal mi-a facut febra 40 si am fugit cu ea la spital speriata ca nu cobora cu nimic. dr mi-a spus ca nu are nevoie de nici un vaccin, sistemul ei imunitar e foarte bun si a respins vaccinul ptr ca nu are nevoie de el, asa ca nu te stresa, leti va creste mare si sanatoasa in grija ta... deci, citind pe net despre alaptat, am gasit si situatia ta. recomandarea era de a se elimina orice produs lactat din alimentatia mamei timp de 2 saptamani, dupa care se reia alaptarea. tu mai ai putina rabdare, nu renunta dupa cate eforturi ai facut ptr a avea lapte... daca totusi nu se poate, asta e, cauti un lp bun si o hranesti pe leti cu ce ii cade bine.
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)