Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Paula, zic batranii ca bebelu care doarme cu mainile in sus e foarte linistit, si ii prieste somnul... |
pe isabela doar daca as lega-o si-ar tine mainile pe langa corp... si maria imi doarme la fel, ca o broasca... cu mainile deasupra capului...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
miremia spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Si mai am 2 intrebari : 1.Voi mancati usturoi?? 2.opseaua de par dauneaza cu ceva lapticului?Caci maine ma duc la sot la firma sa ma tund si tare as vrea sa ma si vopsesc insa nu as dori s-o comit aiurea.Tre sa fiu si eu bella pt botez Al meu fecior e asa comic.Sta la taclale cu prietenii lui imaginari,isi mai da cate un pumn peste fata,incepe sa planga,apoi rade,iarasi isi da un pumn,iar plange,iar rade.Ma amuza asa tare Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Imi permit sa ma bag si eu in seama.
Se spune ca sunt invatati cu gusturile inca din burtica, deci daca ai manact usturoi in sarcina poti sa o faci si acum.
In legatura cu vopsitul..este mai bine sa folosesti vopsea fara amoniac cat timp alaptezi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
katalina spune:
Miremia,multumim
Imaya, bine ai venit !
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Lia73 neata feteloooor si puiutilor vostri am un www.youtube.com/watch?v=Pu-TjirqqTI&feature=related" target="_blank">cantecel ptr voi |
e superb, multumim Lia
_
btz_ovi spune:
Imaya asa stiam si eu.In ultimul trimestru am bagat usturoi la greu...cu orice..asta mi-a fost pofta,iar ieri am comis-o cu o tochitura .Sincer nu am vazut nici o schimbare,Paul a fost la fel de fomist,cu aceeasi pofta a tras de tita iar de schimonosit nimic.Acelasi comportament.Oare sa nu influenteze?
MC fetelor de raspunsuri.
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
senty_mary spune:
multumesc mult de urari fetelor si sa va de Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de delfinasii vostri scumpi.
eu am ratat ultimul capitol al odiseei delfinasilor ca asta mic e marait si plangacios din cauza colicilor. dar speram sa treaca cat mai repede si sa intram in program normal.
va pup
mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi 1.Voi mancati usturoi?? eu DA, am mancat si in timpul sarcinii in fiecare zi 2.vopseaua de par dauneaza cu ceva lapticului?Caci maine ma duc la sot la firma sa ma tund si tare as vrea sa ma si vopsesc insa nu as dori s-o comit aiurea.Tre sa fiu si eu bella pt botez eu m-am vopsit si graviduta, si acuma. la firma la sotul tau vor sti sigur ce sa aleaga ptr tine |
_
rodyka spune:
Miremia ,multumim ca-ti faci timp sa ne dai sfarturi si sa ne urmaresti...
_
giorgia23 spune:
Buna dimineata mamici si delfinasi...bine v/am gasit in casa noua
Michelle si Antonia la inceput dormea doar pe parti...mai incercam eu sa o pun cu capul in sus dar degeaba...acum doarme singura doar cu capul in sus si cu mainile in sus...aseara nu stiu ce a avut dar m/a terminat...s/a foit in continuu si a tb sa o iau pe burta mea...am dormit asa de rau...eu tot speram ca situatia o sa fie mai bine cu timpul dar parca e mai rau
Senty
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Mc Rody.Ca de obicei,o scumpa
Faza e ca maine e o stilista care sustine ca vopseaua lor fiind profesionala nu e indicata pt mamicile care alapteaza.Iar altcineva nu va fi acolo din pacate.Mi-am ales si eu o saptamana nasoala
Nu am o culoare urata,sunt saten natural,insa eu de cativa ani ma fac bruneta si imi doresc atat de mult sa revin la aceasta culoare
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010