Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragele mele,

am reusit in sfarsit sa trimit mai mai multe informatii despre cartea lui Hetty van de Rijt despre care v-am scris saptamana trecuta cu saptamanile de dezvoltare ale bebelusilor. Am trimis pe mailul comun de gmail.

Andira te lasa cu lichide pe avion dar nu trebuie sa depasesti 100 de ml intr-un recipient. deci poti avea de ex 2 biberoane cu cate 100 de ml de apa, sau 2 parfumuri de cate 50 ml, etc. La Bruxelles nu sunt stricti dar stiu ca in alte aeroporturi te obliga sa prezinti separat lichidele scotandu-le din bagaj la scan si punandu-le in pungi de plastic transparente. eu am avut mereu lichide in bagajul de māna dar nu peste 100 ml/recipient si uneori a trebuit sa le prezint in punga la scaner si alteori le-au acceptat lasate in bagaj. de asemenea alta posibilitate ce o ai e sa cumperi o sticla cu apa plata dupa ce faci check-in si treci prin scanner, la barurile sau buticurile de la portile de imbarcare, intr-adevar e mai scumpa apa acolo insa te lasa fara probleme cu ea pt ca nu mai e un alt control. Pupici si tinem pumnii pt bagaje!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Salutare mamici si bebici!!

N-am mai scris de multisor pe forum spre rusinea mea, in schimb sunt aproape la zi cu ce se discuta. Am inceput si noi usurel diversificarea si trag mereu cu ochiul la sfaturile voastre insa nu reusesc sa postez.
Papam si noi dimineata piure de fructite, si de ieri am inceput si cu putina supica dupa amiaza dar o fac putin mai groasa ca altfel nu o accepta.

Noi doar ce ne-am intors de la mangalia, de la parintii mei unde am stat 2 saptamani. Huuuu ce bine a fost!! L-am scos pe bebe pe faleza seara de seara, iar mami si tati au mai dat si cate o fuguta la plaja din cand in cand .

Am citit de bebelusi bolnaviori si cu febra. Oana insanatosire grabnica lui Ericutu!
Si sotul meu e cam racit si il tot ferim pe bebe..sper totusi sa nu se transmita si la el!
Insanatosire grabnica ellei si lui vladi

Fetelor daca e vreuna din voi draguta, trimiteti-mi si mie parola de la contul comun..ca n-am mai vazut demult pozici cu iepurasii.
Promit sa adaug si eu cateva din vacanta!

tuturor!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

I-am pus un praf de sare in papica si a papat tot. Ma simt prost ca am facut asta...

Andira incearca sa iei legatura cu Michell, ca ea era din Suceava, poate are nr in contul comun, si poate iti trimite prin curierat pana in WE. Sau mai incearca la alte odiseei unde sunt fete din SV.

Corimami am o sg poza cu Irina mai recenta in folderul Oankai. Aparatul meu foto s-a stricat si din motive de criza nu imi permit sa imi iau unul nou decoamdata.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Andira mi-am amintit ca spunea Castelana, ca la zborurile transatlantice, deobicei, sunt mai stricti cei de la control.

Am editat ca am facut o cacafonie...

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ioana eu aseara am fost mai norocoasa ca tine..Ericutu tot la 4 s-a trezit pt masa, si apoi la 7.15 dimineata.

In schimb azi a fost crima si pedeapsa! Doamne cat a mai plans..tot cu pumnul in gurita si cu niste auauauau de imi rupe inima. I-am dat si cu dentinox, chamomilla, l-am frecat cu degetarul se silicon...nimic nu a mers. Noroc ca pana in final a adormit. Dar tot "plange" si suspina si asa adormit. Of..ca nu stiu ce sa ii mai fac! Nici supa nu i-am dat-o, ca la cat era de agitat nu am indraznit. Dimineata a avut mar cu pepene galben si a halit tot tot...cam 120ml.
Am gasit sac de dormit d ela Licurici. Am luat pt 9-12luni. L-am spalat. Daca se ususca pana diseara, va spun maine dc l-a acceptat bebitu sau nu.
I-am luat pantofi sport, ii sunt cam cu un deget mai mari..dar nu prea ii suporta, tot trage de ei sa ii scoata. Eu recunosc ca toata vara l-am tinut cu labutele goale ..asta sa fie motivul? ca nu e obisnuit..sau nu s-o simtii el comod in ei? sau pur si simplu o fi curios?

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gaby, Elba, Rebi, Ina, Ami - multumesc frumos pentru raspunsuri!

Gaby, ba da, o alaptez, dar pt ca am tot auzit ca trebuie sa bea lichide la decolare / aterizare, ma gandeam ca n-ar strica sa am niste apa la mine. Nu i-am dat niciodata pana acum, nu cred ca va fi fericita, dar macar daca ii dau o lingurita poate inghite.
Desi pediatra ei nu mi-a zis nimic de asta... hm, sa vedem.

Rebi - tot la targul ala ma gandeam si eu, intre timp am cautat pe net si am gasit ca e targ w/e asta la Muzeul Taranului Roman, si taman cu produse din Maramures. Deci ne infiintam acolo sambata, trebuie sa gasim ceva.

Ami - multumesc pt idee, dar nu vreau sa deranjez pe nimeni, de-asta am si intrebat de targurile din Buc. Altfel il rugam pe unchiul meu care e din Maramures sa-mi trimita de urgenta, insa nu vreau sa-l stresez acum, daca pot gasi aici .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

andira, bine ati revenit, ma bucur ca sunteti acasuca!
Ti-am simtit lipsa aici pe forum, plin de dezbateri hot hot!
Felicitari pentru viza, parerea mea ( stiu ca am mai zis) mai bine Canada decat Australia! De fapt sa va fie bine va doresc!

Multumesc mult, esti o scumpa, m-ai facut sa ma simt tare bine!

Mergi la inceput

Jeni, Anca, Silvia, Elba, Sensibila, Andra, Andira, Honey, Stefimic, Ioanaa - multumesc

Honey - mergem in Montreal, stam la niste prieteni.

Stefimic - Albena, Laguna Beach se numeste hotelul. Daca vei dori sa mergeti la anul, pot sa-ti dau adresa de mail a hotelului, sa te interesezi de pretul pentru rezervare, si eventual sa-l compari cu cel de la agentie, sa vezi cum iesi mai ieftin.
Anul trecut am stat la Laguna Garden, sunt in acelasi complex. Mi-a placut mai mult L Garden, si ca amplasare si dpdv al mancarii. Anul asta a fost cam naspa, m-a cam dezamagit nitel. Adica, pt 4* cred ca se putea mai bine.
Friptura uneori nu era facuta bine, chestiile din carne tocata - hamburgeri, chiftele si carnati - erau oribile (oricum nu mananc decat carne tocata facuta de mine, dar am zis sa incerc sa vad cum e), piureul de cartofi era din fulgi, nu ca ar fi cine stie ce noutate, insa era ingrozitor la gust, nu se putea manca, m-au acrit cu dovleceii la gratar, care desi imi plac, dupa ce i-am gasit pe meniu timp de vreo 5 zile, au inceput sa ma plictiseasca etc.
Sucul care era la discretie era de fapt apa colorata si indulcita, inghetata avea tot felu' de culori de ziceai ca a fost vopsita cu acuarele.... si cred ca n-are sens sa continui.
Deci la anu' am zis ca mergem in Turcia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Puiul meu imi dovedeste ca e moldovean get beget. Pai lui ii trebe Domne chestii adaugate in mancarica sa pape. I-am pus iaurt in piureul de legume si a mancat cu o pofta de m-am speriat eu. De cand papa, nu l-am vazut asa, deci trecem pe chestii grele. Cred ca o sa ii adaug smantanica in curand. E laptar, ce sa mai.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Asa, si din ce imi aduc aminte, sa mai raspund si eu:

Da, untul e putin sarat, insa banuiesc ca stiti ca exista si varianta nesarata in magazine .

Iar banuiesc ca stiti, dar mai zic si eu - stranutul si sughitul pana la un an n-au absolut nici o importanta.

Apropo, am iesit azi in parc cu nr 1 si nr 2, si desi erau totusi 23 C afara, si vantul nu batea ca un uragan, m-am minunat de cati copii erau afara cu caciula. Si nu vreo chestie flu-flu, ci de-aia zdravana, de toamna ploioasa - friguroasa. De altfel si pe mine m-a intrebat soacra-mea daca nu le pun nimic pe cap. Adica, eu eram la maneca scurta si lor le pun caciula? Evident, alegerea fiecaruia, dar uneori mai exageram (zic si eu, nu dati cu rosii ).

Oana - lui Iris i-a trecut bronsiolita cu Vit C solutie naturala si Colargol picaturi in nas. Multa sanatate lui Eric!

Cam atat imi aduc aminte...

Roxana - pe unde umbli? Nu te vazui azi pe aici, te dau disparuta...
Nemaivorbind de Miria care nici ea nu zice nimic... Esti la vanatoare de bazdaganii?

Mergi la inceput