Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Hola:)

Salutam gratios pe toata lumea din Spania! Nu am apucat nici sa citesc decat capitolul asta si sunt multe rau de scris!--

Am avut un zbor ok, fara probleme majore.In Otopeni am gasit vreo 400 de militari americani care urmau sa plece undeva si era o vanzoleala nebuna. De la poarta de imbarcare la avion am avut de coborat scari... si tocmai usor nu a fost!!! cerusem locuri in fata de tot sa am loc de alaptat si ioc... nu au fost locuri decat in randul doi. langa mine numai barbati! dupa cateva minute de roseata am scos titi si am aqdormit copilu:) toti barbatii au dat ochii la 18'0 de grade roata si se faceau ca se uita pe geam:;)

pe aici a fost cald rau. ne'am plimbat pe faleza zilnic, am intrat in apa si am fost la shopping.

papa mancam o gramada de bunataturi de sezon de aici.
scriu repede de sare. eu pun f putin.

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
Ami, o sa iau si eu exemplu de la tine. O sa-mi repet ca laptele e de baza pana la un an. Eu ma gandeam azi ca la cat succes am cu diversificarea, fata mea o sa suga probabil pana la vreo 5 ani. In ritmul asta, eu la un an abia reusesc sa ii inlocuiesc complet o masa.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Si ce rost are daca eu am reusit sa ii inlocuiesc doua mese si de o saptmana, vrea sa pape mai mult lapte? Daca ar fi acum sa o iau de la capat, nu a-si mai face la fel...

Irina Paula (8 martie 2010)

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa eu le sterilizez dar asta doar pt ca stau la curte si am apa de putz si ma gandesc ca nu e foarte bine filtrata stiu eu...altfel le-as steriliza cam la 2-3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Neata! Andra multumesc pt ajutor. Spuneai sa-ti povestesc mai multe despre noi.Pai eu am 23 de ani,sunt casatorita de 2 ani.Pe 12.04.2010 am nascut un baietel de 2.600g si 47 cm.Sunt foarte multumita pt ca a fost si este sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Ina tare rau imi pare ca ai avut asa o zi grea.Am vazut ce ti-au zis fetele si iti repet si eu: nu te mai gandi ca tu esti de vina. Sincer, pe mine ma streseaza ca pun copilul intr-un tipar si daca nu-i asa,vezi Doamne e ceva rau cu el.Eu cred ca fiecare copil e unic si se exprima specific lui.Nu te mai stresa si stai cu copilul de cate ori poti si iubiti-va cum stiti voi.
Curaj!Sunt sigura ca tie iti este f greu.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Va mai intreb ceva si fug la culcare: am citit ca unele dintre voi folositi SLING. Puteti sa imi recomandati un model/firma, ceva? Vreau sa comand de pe net, ca la noi in oras nu se gaseste nimic. Si sa nu radeti de mine, dar eu am vazut pana acum doar in poze pe net si nu imi dau seama cat de comod este pt bebe. Eu am primit cadou un port-bebe din acela clasic, dar nu imi foloseste pentru ca e greu de pus, are tot felul de curele si arici. In plus, partea dintre picioarele copilului e lata si dintr-un material cam rigid, mi se pare ca o chinui sa stea asa cracanata, plus ca ii lasa urma pe piciorus. Slingul e diferit?

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Uite aici despre slinguri, gasesti toate informatiile acolo.
Acum ca fetita ta e mai mare poate e bine sa cumperi un mei-tai.
Eu am sling, e foarte bine, dar as vrea sa iau si un mei-tai, mi se par mai ok cand bebe e mai mare.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

CoriMami tare scumpa mama ta cu replica pt educatoarele de gradi.
Am vazut pozele si sunt tare faine.Ati urcat cu copilul pana sus?(poza 7)

Oana imi pare rau ca sunteti asa bolnaviori.Eu zic sa mergeti la dr sa nu mai asteptati.Sa va treaca repede.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

vroiam sa intreb mamicile de baietei dc stiu cu ce l-as putea da la putica. am fost la dr pediatru si din nou mi l-a decalotat si s-a cam inrosit-umflat putza. pot sa ii dau cu ceva crema de galbenele sau alta crema? e normal sa se inroseasca?

IRINA pune-i doar compresa cu rivanol, o sa-si revina in cateva zile.

Mergi la inceput

Buna dimi!

Am intrat fara sa salut, dar am citit intai ce ati mai scris si am si raspuns pe unde ma pricepeam si eu.

Fetelor care ati dat legume la bebei, cum ati dat prima data si ce?
Ca eu i-am facut piure de morcov si am fost refuzata politicos de Albert.
Incerc de 2-3 zile si nu vrea si pace.
De fapt cred ca a intrat in saptamana in care mananca mai putin, ca nici fructele nu prea le mai vrea, in special dimineata, dar il pacalesc sa le pape dupa-amiaza.

Oare sa-i dau doar zeama la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Scriu repede pana nu incepe iar sa urle.
Am fost la dr, are rinofaringita.
Mi-a zis ca ii dam doar antitermice si picaturi in nas si daca 3 zile nu scade febra trecem pe antibiotic. Mi l-a dat sa il am in casa, in caz de ceva.
Eu ii dau de luni oscillo si de marti nurofen si tot degeaba. A luat virusul de la mine.
Multumim pentru urari.
Speram sa fim mai bine.

A ajuns acasa si a tras aproape un iaurt intreg. Aproape 200gr fara 2-3 lingurite.

Merg sa il culc si incerc sa mai revin.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput