Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
nafi spune:
OANAIACOVITA - imi pare tare rau ptr Ericutzu Contra febrei e paracetamolul. cel mai sigur e sa-i administrezi sub forma de supozitor in funduletz, asa nu-l mai stresezi cu gustul neplacut. curata-i nasul cat poti de bine ca sa nu inghita prea multi mucisori. si pastreaza-ti calmul ca va fi bine. 38.4 pare mare ca temperatura dar nu e asa grav . cu antibioticul mai asteapta pana il vede un medic. eu una nu sunt fan antibiotice si ma tin departe de ele.
Sanatate multa!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
briza_marii spune:
Clar ca incep problemele cu mucisorii..febra. Si Ericutu aseara mi-a stranutat de 5 ori la rand. In secunda 2..ii dizolvam oscillo. Am luat deja o noua cutie cu fiole de ser ca sigur iar o sa inceapa showul de seara..ser....aspirat..tipat..
Acum astept sa se trezeasca sa mergem la farmacie sa luam ceva gel de gingii ca nu ma mai inteleg cu el..indeasa pumnul rau in gura si face numai "auauauau"
Oana sau mai poti incerca eferalgan pediatric pt febra.
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
neata!
ina vreau sa intaresc si eu ce spuneau fetele, ca robin s-a manifestat absolut normal, o sa vezi ca va fi ok la cresa cu timpul, are nevoie de putin timp ca sa se adapteze si sa inteleaga ce i se intampla, ca nu este parasit, ca mami vine in fiecare zi sa il ia acasa.
oana imi pare tare rau ca ericutu' este racit, offf, pup sa treaca o sa va dea ceva tratament si o sa fiti bine
trec rapid meniul de azi si ful sa ii dau sa pape:
- mar+strugure
- fasole verde+dovlecel+morcov+carne de pui
- iaurt+piersica
- mamaliguta+iaurt+branzica sper sa ii placa, daca nu pap eu ca asa-mi place
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ioanaa28 spune:
andra multumesc...
Ianis are problemutele astea din cauza nasterii premature? cand il vad pe el si te aud pe tine vesela tot uit prin ce ati trecut voi cu nasterea...
andira, credeam ca plecati toti cand plecati? pt cat timp?
multumesc fetelor pt info legaye de BCG...deci nu ma stresez...astept...
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Hello, Am revenit si eu, am citit dar nu am retinut mare lucru. Ma doare capul de doua zile de mor |
aceeasi problema o am si eu de cateva zile...o fi din cauza schimbarii vremii..... sper...
bravo pt papic...sper sa ne laudam si noi in curand
ioanaa28 spune:
of.. bebei bolnaviori...era de asteptat cu vremea asta..
insanatosire grabnica
mamici la primul bebe in special, nu va stresati prea mult...asta e., mai racesc, poate e prima data dar nu ultima, respectati tratamentul doctorului, multa dragoste, rabdare..si trece...
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
nu, nu ma supar oricum eu ii pun un praf de sare in piureul de legume, altfel nu ar fi mancat deloc puteti sa dati cu rosii in mine, stiu ca nu e recomandat, dar altfel nu l-am putut face sa accepte legumele. eu nu sunt fixista, tin cont de recomandarile doctorilor sau de cele citite, dar le adaptez in functie de copil, dace tine, bine, daca nu, iar bine. sunt absolut sigura ca peste 50% dintre copii sunt crescuti fara vizite la pediatru, fara schema de diversificare din carti, fara notiuni ale alimentelor interzise sau permise, fara termometru in apa de baita, fara, fara, fara ... si sunt sanatosi si rezistenti si destepti, pentru ca copilasii se mai cresc si cu sufletul, din instinct matern si acei copilasi au mame mai putin stresate ca noi, care stam cu nasu-n carti, cu ochii pe documentare sau cu mana pe tel la pediatru. Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Sa stii ca si eu gandesc asa. Nu dunt fixista si nici nu vreau sa cresc copilul numai ca la carte, ci si dupa cum simt eu!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ioanaa28 spune:
Ina de acord cu ce ti-au spus fetele
sa le zici tantilor de la cresa, ca Robin a fost consultat de trei pediatrii si toti au aceeasi concluzie, ca e un super bebe , foarte bine dezvoltat, crescut, educat, si ca are o relatie extraordinara cu mamica lui minunata !!!
honeybaby spune:
Hello
Oana - eu as face asa cum a zis si Irina. Oscilo si ceva antitermic. Aspira bine mucii sa nu o dati in otita si cam atat.
antibioticul e pt infectii bacteriene, cat nu ai certitudinea ca e ceva de genul nu-i vad rostul
sanatate multa
Cenia - tot vreau sa te intreb dar uit: cu ce fructe se recomanda acolo sa incepi?
Cori - frumoase pozele, peisajul e vis si voi la fel. Ai mai slabit ?? Parca asa mi se pare.
Cu botezul cum sa mearga .... asa si asa. Am emotii , prefer sa ma duc sa ma operez de apendicita sau mai stiu eu ce decat sa-mi las copilul pe mana altora chiar si pt cateva minune in bierica. Am si eu pasarelele mele stoluri stoluri
Sper sa iasa totul bine....
Cata - parca tu intrebai de poze .... Am mai pus cateva la semnatura. Nimic special , doar poze facute in casa
Fetelor nu va asteptati la minuni de la Calgel sau alte geluri de genul : sunt pe baza de lidocaina . Asa actioneaza lidonaina : 20-30 min....
nu mai pot sa stau. iar avem zi plina . Am zapacito pe Maya cu statul asta pe drumuri. Ieri daca a dormit o ora adunat.
Ah mai mi-am amintit ceva . Fetele care sunteti la diversificare cum faceti cu castroanele si linguritele in care papa bb, le sterilizati si pe ele ??
Pupam gasca
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna