Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
veronicach spune:
bubucred ca se referea la taierea preconizata
din cate stiu eu inca nu au taiat indemnizatia de ingrijire a copilului
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
Hai mai Vero, mama ideala??? asta e un pleonasm.
TU esti MAMA pentru puiul tau.
IMPREUNA invatati sa inaintati in viata, sa va iubiti, sa fiti fericiti.
Treceti IMPREUNA prin incercari si IMPREUNA reusiti.
Sunteti PERFECTI asa, ca echipa.
Ioana & Arturicii'S
NicoletaB spune:
Neata!
Ieri am fost plecata toata ziua: am fost sa-mi iau ultimele 5 zile din cele 126. Azi trimit si eu adeverinta la HR pt indemnizatie.
Mi-am luat feciorul acasa, tare mi-a fost dor de el!
Maribell- La multi ani si toate dorintele sa devina realitate!
Laura, Yoyoyo- felicitari pt crestinarea copiilor!
Trebuie sa-l sun pe fotograf ca au trecut aproape 3 saptamani si nimic!
Madamar- felicitari pt cei 8 nai de casatorie! Ati asteptat ceva pana la bebe, nu gluma!
Ioana1234-insanatosire grabnica si nervi de otel cu soacra!
Eu ii dau HIPP ceai lui fi-miu si s-a mai linistit cu burtica!
Acum ii dau amestecat lapte anti regurgitare cu lapte anticolici. De la combinatia asta al meu se kaka verde, parca ar fi pascut saracul!
Am primit catalogul Ikea prin posta. Mie mi se pare ca are preturi mari pt categoria de clientela pt care se adreseaza. asta imi aduce aminte de o faza: un prof britanic spunea ca a picat un elev pt ca a mentionat Ikea la examen ca fiind high class calitate+pret, pt ca apoi sa afle ca era din Polonia, unde ca si la noi e apreciat ca fiid mediu-lux.
Mie imi plac bucatariile de la ei!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Jocurban spune:
Buna dimineata si sa aveti o zi frumoasa!
Yoyoyo, suuuuuuperbe fotografiile! Felicitari pentru eveniment si s-o ocroteasca Dumnezeu de rele!
R.Cata, experte ne facem in autodiversificare! Si eu ma gandesc sa fac niste rezumate la tot ce citesc sis a le trec la fete pe blog, poate se mai popularizeaza ideea... Pana la urma suntem 3 mamici interesare, nu: Tu, Ioana si eu... o sa schimbam curand impresii!
Ioana, buna ideea cu subiectul nou... eventual putem lasa si un mesaj fetelor de la celelalte odisee de dupa noi, poate vor fi amatoare... Ai verificat cumva, nu exista deja ceva similar pe forum? Eu o sa incep pe la inceputul lui octombrie, n-am data fixa, depind doar de rabdarea fetelor de a sta in scaunelele de masa... scaunelele le avem cumparate deja din iarna, sunt in pod, trebuie sa le coboram, sa le montam si sa facem o proba sa vedem cum stau fetele in ele, daca stiu sa stea in fundulet... De ele depinde. Cata, tu cand ziceai ca vrei sa incepi?
Bubu, ramane un mare mister pentru mine cati bani vom primi... Oare nu trebuia sa ne vina inainte, acasa, o "decizie"? Si acolo sa scrie ce si cum? Eu asa tot citeam la topicul de gemeni, inainte sa nasc... tot asteptau mamicile "decizia", pentru ca apoi sa le intre banii... Ne poate lumina vreuna din mamicile de aici?
Vero, voiam sa te "cert" si eu pentru ce-ai spus in legatura cu mama ideala, dar mi-a luat-o Ioana inainte si ti-a scris excat ce aveam si eu in minte...
Sorana, eu iti urez de pe acuma un concediu minunat, fara tantari si fara niciun fel de probleme care sa va strice sejurul! Odihna si dstractie placuta!
Nicoleta, ai mentionat de "lapte anti-regurgitare"... cum e ala, ce marca e? Am si eu o prietena aici, cu fetita de varsta alor nostri,c are are probleme cu fetita de cand s-a nascut si nu mai stie ce sa-i dea ca sa nu-i mai verse laptele dupa fiecare masa...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii yoyoyo, sa va fie de bine crestinarea! Bafta multa la gradi! Carla, tinutele pt vara viitoare?! Vara viitoare Vor sta Mazarichile la soare In tinuta suuper tare Ioana & Arturicii'S |
multumim de versurile cu dedicatie!
Da... deja am, pentru anul viitor, vreo 6 rochite (plus ce pastrez din vara asta, poate mai incap fetele si la anul in ele), vreo 10 body-uri minim, 2 treninguri, inca vreo 4 perechi de pantaloni, 2 perechi de blugi, 2 paltonase de primavara, caciulite de soare, sosetele,ciorapi lungi... nici nu mai stiu, ca deja am un dulapior plin!
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
NicoletaB spune:
Carla: pe piata romaneasca sunt 2 tipuri:
Novalac AR preturi intre 33 ron -43 ron/cutie
Humana AR preturi intre 45-57 ron/ cutie, daca il comanda de pe babymilk.de il ia cu 8 euro cutia
eu am mers pe novalac care are o gama larga de variante: antiregurgitare, anticolici, anticonstipatie, antidiaree, fara lactoza, hipoalergic
e un lapte frantuzesc
cica ar exista si Nan AR si Aptamil AR, dar cica nu asa grozave
Virgi17 spune:
Neata si de la noi!
Sus la Babele a nins!! Am vazut in dimineata asta pe geam.Inca nu ma pot adapta sa pun geaca mai groasa pe mine,asa ca ieri la plimbare cu fata am cam tremurat de frig.Ea era f bine imbracata,eu dardaiam pe langa ea.Ca atare,azi iau geaca.Si cand ma gandesc ca sambata am stat in curte, ea in body doar si eu in sort si maieu...hmmm...
Intrebare:acum ca vine sezonul rece, mamici cu experienta, ce stiti?e bun un umidificator de camera?si daca da, de care,cu abur rece sau cald?ca la fata cum e 30% umiditatea in camera, e minimul de confort,mi s-a uscat si mie nasul.
Si ma mai framanta ceva,poate tot mamicile cu experienta pot raspunde:iarna, toamna, cand e mai frig afara, cum asezati bebeii in carut?puneti ceva sub ei,de genul paturica?ca mie mi se pare ca e cam rece sa o asez direct cu costumasul pe husa de la carut care mai are si hamurile prinse de ea,asa ca o paturica ar sta cam inghesuita acolo.Insa zau de nu mi se pare ca o pun cu spatele direct pe rece...
Speram la o zi cu soare ca asa anuntasera la teve, insa vad ca tot ploua si e urat...bebelina mea la ora asta face vocalize.Se trage de limba cu degetelele si gangureste, vorbeste pe limba ei si cand ma vede in preajma se bucura si da iute din manute si picioruse. Cand am dus-o la bunici acum cateva zile si am lasat-o acolo vreo 3 ore ca aveam treaba in oras,a fost nitel debusolata, i-a venit sa planga de cateva ori, lasase buzita in jos a plans,mamaica era tare amarata ca plange fata la ea.Cum am venit eu, s-a mai linistit, insa probabil ca era agitata si datorita casei, era un loc pe care nu-l stia.Eu cum am stat tot timpul cu ea si cateodata si sotul, a inceput sa ne invete pe noi si mi-e ca ajungem sa faca figuri la alte persoane.Trebuie sa o mai invat cu lumea...
Virginia si Ioana(19.05.2010)
NicoletaB spune:
laptele antiregurgitare e lapte ingrosat pt a fi mai greu de eliminat pe gurita
Novalacul e ingrosat cu amidon de porumb
se vede diferenta, eu i-am dat inainte Similac simplu si la fel era mai gros, cand n-am mai avut si am dat Nan sau Aptamil am zis ca dau zer la copil, asa diferenta de consistenta era
iar de Novalac sunt multumita, se gaseste in reteau Real la preturi mult mai mici decat in farmacii si se vinde foarte bine. Eu am fost de am luat la inceput o cutie sa vad cum merge si cand am revenit peste 2 zile cele 3 rafturi de Novalac AR erau aproape goale si asa am mai luat si eu 10 cutii. Al meu manaca 3 pe saptamana, trebuie sa mai trec sa fac iar stoc minim.
Eu asa o bafta am, ca ce ii prieste copilului gasesc o perioada si apoi dispare de pe piata.
NicoletaB spune:
Virgi- eu indiferent de anotimp am pus ceva pe carut inainte de a aseza copilul.
Vara- un scutec de finet, iar acum ii pun o paturica.
Eu i-am luat sac de dormit cu lungime ajustabila si cu maneci cu fermoar de la C&A la 100 Ron si i-am luat si pt iarna costum de eschimos (haina cu picior imblanita cu gluga, manusi si botosi). Abia astept sa-l imbrac in ea!
biajitaru spune:
Neata
Maribel multa fericire si sanatate.
Vivela nu ma supar doar un sfat nu strica nimanui
De cateva zile e marait si Alex si-si tot baleste manutele.
Pe 18 Sept facem si noi botezul si ne agitam cu pregatirile
Va doresc o zi frumoasa,
Bia
Bia 38+