Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Fetelor....o mina de aur:
http://www.babyledweaning.com/forum/index.php?sid=d21bb965e46ab141e13167f55ad50a9b

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Fetelor....o mina de aur:
http://www.babyledweaning.com/forum/index.php?sid=d21bb965e46ab141e13167f55ad50a9b

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

o sa imi iau lampa sa intru in mina de aur sa studiez si eu

Cata, tu cand incepi?
Putem sa facem si noi pe aici pe undeva un subiect cu BLW cand incepem, ca sa nu le plictisim pe fetele care nu-s interesate

Sabina & Mazarichile o sa inceapa cel mai probabil in acelasi timp.
Facem un subiect ceva de genul "autodiversificarea. start 15 oct-15 nov", asta daca mai e cineva interesat. Ca sa vorbesc singura nu-mi place.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

yoyoyo, sa va fie de bine crestinarea!
Bafta multa la gradi!

Carla, tinutele pt vara viitoare?!

Vara viitoare
Vor sta Mazarichile la soare
In tinuta suuper tare

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban
Ruxi, banii de trusouri mi-au intrat exact in data indicata de ei, parca in 18 iulie, dosarul pentru trusouri il depusesem fix cu 2 luni inainte. Indemnizatia insa n-am primit-o inca, am si depus dosarul foarte tarziu, la mai bine de 4 luni de la nastere (parca la sf. lui iulie sau inceputul lui august l-a depus sotul, undeva in acele zile)... Astept, astept... Nici macar nu stiu cat se va da acum, ce s-a taiat si ce nu, de la guvern... tu stii ceva, cat e acum? Ar trebui sa-mi vina o groaza de bani... prin octombrie probabil...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Eu am depus cererile pt trusouri deodata cu actele pt. indemnizatie si alocatii, in 22 iulie si indemnizatia mi-a zis ca va intra peste 2 - 3 luni, iar trusourile la sf. de sept.(deci 2 luni cum zici si tu).
Eu am inteles ca o sa imi intre 70 % din salariul mediu net pe ultimele 12 luni + 600 lei pt. al doilea copil.
Dar alocatia nu am nici cea mai vaga idee cat e, am uitat sa intreb.
La indemnizatie am intrebat atunci cand am depus dosarul si mi-a zis 85 % din care o sa se reduca ulterior, dar nu am inteles ce a vrut sa spuna, probabil credea ca ar trebui sa iau bani si pe perioada de dinainte de 1 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna dragi mamici!

Mai scrisesem un mesaj azi, s-a pierdut inainte de a-l trimite si n-am mai avut tp sa revin.
Pe scurt:

Maribell, la multi ani!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa te bucuri de minunea voastra!

Multumim Artu de versurile frumu si de noul capitol! Multumim si tie Cata de link-urile interesante!

Cris, multumim de un altfel de "Buna dimineata"!

Laurita, felicitari pt botezul Ilincutei, micuta crestina! Si asteptam poze.
Yoyoyo, felicitari si tie pt crestinarea piticei, sa fie intr-un ceas bun!

Si gata, ca nu mai stiu ce-am citit

Eu sunt de azi pe antibiotice pe gurita, pt cele 2 panaritii cu care m-am procopsit dupa pedichiura de joia trecuta, asta dupa ce dr de familie m-a pus sa stau cu picioarele in cloramina, si eu desteapta am ascultat-o si in afara ca mi-am chinuit pielea picioarelor, infectiile o duc bine mersi. Asa ca de azi sunt pe oxacilina.

Fug ca ma cheama datoria. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mary, la multi multi ani fericiti si voua!

Dragelor, eu sunt tot pe fuga, maine nici nu stiu daca reusesc sa mai scriu ceva, vineri plecam in concediu in Grecia, doar cu Matei. Sper sa facem fata cu bine tantarilor, sa-mi treaca si mie infectia de la degete si sa ne priasca concediul. Fix acum un an, in acelasi loc, in Grecia, se confirma ca sunt gravi, aveam eu o banuiala si-mi luasem teste cu mine. ..Ce vremuri..si ce-a trecut timpul..

Va pe toti/toate cu drag, de la mic la mare si sa ne auzim cu vesti bune cand revenim.

P.S. Theo, daca esti pe receptie si poti sa ne vedem da-mi un semn, noi sambata vom fi aproape de tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna fetele mele dragi.......
VA MULTUMESC DIN SUFLET SI VA CEL MAI DULCE DIN LUME PT URARILE FRUMOASE ......

SORANAARTURICIIOANARUSCARLARCATALAURITAAKAVIRGINIACRISTINAFLORYBLANCA

sper sa nu fi uitat pe nimeni
noi azi trebuia sa mergem la mare, dar babaul asta de vreme nu a tinut cu mine.....asa ca am facut un gratar si cam asta a fost sarbatorirea.
m-a socat scarbela pt ca de dimineata sa apucat si mi-a facut checul preferat cu migdale si gogosi(imi era pofta de mult)...ce-o fi fost cu ea??????????????????
tot azi am pus la congelator legume pt supele bebitei de la iarna......sunt bio......la iarna nu mai gasesc eu legume de curte, asa ca le-am pus de acum......
fata si-a schimbat programul.....ea dormea pana acum de la 21 la 7, acum se trezeste la 4.30-5 cu picioarele`pe aparatorile patutului si nu le mai poate da jos asa ca se trezeste si cu ocazia asta si papa....mi-e imi convine , ca sunt obsedata cu greutatea.

mai vb maine......somnik usor tuturor

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ha ha ha
am marit pagina!!!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ioana, eu nu as renunta la alaptat si nici alimente nu i-as da; m-as trata mai intens pe mine (orez, banana, morcov fiert, ceai de menta)

Sanatate multa!

Vero, cum sunteti? ai dus ptr copro? cand ai rezultat?

Carla, sa inteleg ca ai achizitionat garderoba de toamna a mazarichilor?

Ioana & PYS

nu am dus la copro pentru ca i-am luat debridat aseara
astazi nu a mai avut acele "crize" si nici asa de des nu a mai facut cacky
pe de alta parte l-am mai vazut arcuindu-se cand il puneam la san dar nu era datorita durerii ci datorita faptului ca nu ii era foame
cred ca l-am suparat atunci cand l-am hranit cu seringa si vroia sa se asigure ca nu ii dau fortat
bine inteles ca i-am maidat si astazi vreo 50 de ml ca nu eram multumita de cat a supt si imi parea fontanela prea adancita
clar nu sunt mama ideala dar ma chinui sa iau cele mai bune decizii pentru el

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Maribell iubita la multi multi multi ani cu sanatate si la cate mai putin zile impreuna cu scarbela
am locuit si eu 1 an jumate cu ei...si stiu ca nu e deloc usormai ales daca nu esti asa de stapana pe situatie ca rocsy(o spun cu mare drag, ma amuza povestirile tale :) )

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput