Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Salut.
O rugaminte mare la voi, sotul meu s-a gandit sa formateze calculatorul fara sa imi spuna si tot ce am salvat (le aveam in bookmark)legat de bebe s-a pierdut, asa ca munca in zadar.
Nu mai stiu cine zicea ca si-a salvat toate linkurile care s-au pus legat de diversificare. Daca se poate un PM cu ele, va rog frumos frumos. Si Sabina daca poti sa imi dai siteul de unde ziceai ca ai comandat ultima data haine pt fetite si ai fost multumita ca si pe acela l-am pierdut.
Merci mult. Na ma apuc de sapat din nou sa refac toate bookmarkurile care le-am avut
Data viitoare o sa imi fac un fisier word ca asa nu se mai poate.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Flory, ai PM cu linkuri si un online bookmark manager - e f util, le salvezi intr-un cont online, ai acces de oriunde si nu le mai pierzi

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Salut.
O rugaminte mare la voi, sotul meu s-a gandit sa formateze calculatorul fara sa imi spuna si tot ce am salvat (le aveam in bookmark)legat de bebe s-a pierdut, asa ca munca in zadar.
Nu mai stiu cine zicea ca si-a salvat toate linkurile care s-au pus legat de diversificare. Daca se poate un PM cu ele, va rog frumos frumos. Si Sabina daca poti sa imi dai siteul de unde ziceai ca ai comandat ultima data haine pt fetite si ai fost multumita ca si pe acela l-am pierdut.
Merci mult. Na ma apuc de sapat din nou sa refac toate bookmarkurile care le-am avut
Data viitoare o sa imi fac un fisier word ca asa nu se mai poate.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

http://www.babyledweaning.com/forum/index.php?sid=d21bb965e46ab141e13167f55ad50a9b
http://autodiversificare.blogspot.com/2009/08/alaptat-dar-pana-cand.html
http://pepitzel.blogspot.com/2009/11/sosit-literatura.html
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145363&whichpage=2

Cam astea sunt.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Pentru azi:

Dragos Andrei de lauriciu
Alex Matei de biajitaru
Cristina Alexandra de Iubirisca

Pt maine:

Alexandra Ioana de gabriela_s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Multumim de aprecieri...

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Pentru azi:

Dragos Andrei de lauriciu
Alex Matei de biajitaru
Cristina Alexandra de Iubirisca

Pt maine:

Alexandra Ioana de gabriela_s

La multi ani 1!!!

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna dragele mele!

Multumesc pentru parola fetelor!Am intrat si am admirat fetite dulci,dulci de tot,baietei scumpi si nazdravani!Aveti niste copii minunati!Nu dau nume pentru ca ar trebui sa va enumar pe toate!Sa creasca mari si sanatosi cu voi alaturi de ei!!!!

Am pus si eu cateva poze ,sa-mi vedeti si mie grasunu' lu'mami.
Azi cand m-a pierdut la calculator,pentru cateva minute bune l-am auzit plangand si stiti ce silabe a scos?...maa,maa.Ce dulce a fost!

Va pup ca merg si eu la somnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

fetelor am vazut si eu minunile voastre !!! Sunt superbe/suberbi! baietei si fetite care mai de care mai frumoase mai dulci si mai scumpi! dar toti sunt FRUMOSI ! sa va bucurati de ei si sa aveti parte numai de surprize placute din partea lor :X

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Salutare fetelor, e mai bine de 3 luni de cand nu scriu pe acest forum. Mi-a luat o ora sa va gasesc :) nu stiam ca ati mutat subiectul aici.
Bebica (Luca Stefan) a bine sanatos, luni mergem la vaccinul care tb sa-l facem la 2 luni dar care a fost amanat din cauza celui de tuberculosa. Vroiam sa va intreb ce folositi ca sa desfundai nasucul, pt ca aznoapte am avut parte de o noapte alba din cauza asta. Pana acum nu am avut probleme cu muculetii dar se vede ca vremea care a inceput sa se raceasca isi spune cuvatul,

Ce ma sfatuiti cu batista bebelusului, sa o cumpar sau nu? Eu nu prea sunt de acord cu ea, nu stiu ce sa fac.

Va pup!

Aici va pun o poza cu "floricica" mea![http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs229.snc4/38802_1451509261082_1633795378_1119328_5199406_n.jpg][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zguby77

Salutare fetelor, e mai bine de 3 luni de cand nu scriu pe acest forum. Mi-a luat o ora sa va gasesc :) nu stiam ca ati mutat subiectul aici.
Vroiam sa va intreb ce folositi ca sa desfundai nasucul, pt ca aznoapte am avut parte de o noapte alba din cauza asta. Pana acum nu am avut probleme cu muculetii dar se vede ca vremea care a inceput sa se raceasca isi spune cuvatul,

Ce ma sfatuiti cu batista bebelusului, sa o cumpar sau nu? Eu nu prea sunt de acord cu ea, nu stiu ce sa fac.

Va pup!

Aici va pun o poza cu "floricica" mea![http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs229.snc4/38802_1451509261082_1633795378_1119328_5199406_n.jpg][/url]
BunaBine ai revenit
Noi folosim batista bebelusului si suntem foarte multumiti de ea.Isi face treaba foarte bine si nu este deloc traumatizant pentru ca zgomotul scos de aspirator il linisteste.
Eu te sfatuiesc sa il cumperi cu incredere

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Alibu ma bucur ca ne-ai gasit
Multumim de aprecieri cu privire la bebelusi.
Tu ce mai faci?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput