Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut mamici si bebelici

Revin si eu dupa o lungaaaaaa absenta din cauza de vacante prelungite in Romania, oboseala acumulata si altele mai mici, dar deloc grave.
Suntem din nou acasa, bine merci, bebitza mare, schimbata dupa cum spune lumea, gangurita, razacita, cu 6600 kg (practic si-a dublat greutatea de la nastere la 4 luni si cateva zile). Marti mergem la al doilea rapel de vaccinuri. Poate reusesc si eu sa fac album cu foto. Am vazut ca voi deja ati inceput cu carticele de bebei, voi incerca si eu ca nu mai stiu cum sa o distrez ca se plictiseste repede de carpetica cu activitati, de jucarii, plusuri, vrea in brate mereu (normal, toata vacanta a mers din brate in brate si din alintaturi in alintaturi din partea bunicilor). Voi ce altceva mai incercati ca sa le ocupati timpul? Deja se trage spre fata cu forta ca sa stea cat mai vertical in fundulet, o mai punem intre perne si sta asa, dar nu mult, isi suge toata mana ceva de speriat, baga in gura tot ce prinde, mai ales mainile mele le-ar manca daca as lasa-o, desi dintisorii nu dau semne, scuipaceste de rupe si cam la fel ca toti bebicii.
Cam astea sunt vestile despre noi. Sper sa ajung sa recuperez ca am pierdut vreo 8 capitole, dar am citit de cateva dintre marile probleme prin care au trecut unele dintre noi si despre care sincer imi pare rau.
Sanatate multa, crestere frumoasa si usoara si multa veselie va doresc.
Pupici de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Merci de raspuns Cri. Am votat si poza, ai o scumpete de baietel.
la acel concurs am pus ei eu o poza acum cateva sapt, oricum mi-am dat seama ca nu sunt corecti cei cu mii de voturi, pentru ca la schimbare ip poti revota, si cei care au rds la fiecare conect schimba ip la calculator...... dai reconnect, refresh la pagina web si vot. daca ai timp poti da sute de voturi in cateva ore, deci nu e corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Vin cu o rugaminte
Pentru a suta oara, va rog sa imi explicati unde gasesc si eu pozele recente cu bebeii. Am cautat in mai-iun si am gasit albumele cu gravide, cateva poze cu bebe, dar nu au toate fetele albume (nu am gasit, nana, artu etc). In flori_de_liliac_2010 am gasit doar cate o poza a bebelusilor la nastere. Deci, sunt eu zuzu?
Multu anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Corina, R.Cata multumesc mult.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Zguby noi avem batista bebelusului de cand s-a nascut Nadia si am folosit-o si o folosim cu succes. Nu plange si de la zgomotul aspiratorului intr-adevar se linisteste. Noi am testat inainte pe noi si e ok chiar nu e dureros. Uneori cand are multi se enerveaza si nu mai are rabdare dar in rest chiar e ok.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Vin cu o rugaminte
Pentru a suta oara, va rog sa imi explicati unde gasesc si eu pozele recente cu bebeii. Am cautat in mai-iun si am gasit albumele cu gravide, cateva poze cu bebe, dar nu au toate fetele albume (nu am gasit, nana, artu etc). In flori_de_liliac_2010 am gasit doar cate o poza a bebelusilor la nastere. Deci, sunt eu zuzu?
Multu anticipat

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria (22 aprilie 2010)

HA! Si eu am aceeasi problema, dar n-am mai zis nimic, dupa ce mi s-a explicat clar ce si cum... eu pe ambele conturi cam aceleasi poze le vad, iar la multe din fete nici nu apare folderul de poze...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor,

in legatura cu batista bebelusului mie mi se pare o super inventie,nu stiu cum i-as fi scos mucisorii,cu toate ca de cand a mai crescut cand dau drumul la aspirator pune buza si incepe sa planga da o iau in brate si se linisteste

noua ne-a aparut o iritatie la fundulet de fapt s-a inrosit mai tare si daca bephantenul nu a mers dr mi-a zis s-o dau cu nidoflor...in juma de ora s-a estompat roseata....si pe fatza s-a umplut de bubite mai marisoare si rosii iar pe un obrajor avea o pata rosie asa ca am dat-o cu putin nidoflor si a doua zi disparusera cam toate...nu stiu de ce i-au aparut chestiile astea

bubu tu cand incepi diversificarea?
eu as incepe dupa 5 luni chiar daca e pe LP pt ca pe 9oct avem si nunta si botez si imi va fi greu cu atatea pregatiri sa stau sa fac sucuri si alte chestii dar o sa vedem ce ne spune si pediatra
in rest suntem bine,mancam putin da luam in greutate binisor,culmea...adica noi la 4 luni mancam 120ml noaptea dupa 5-6 ore de somn,ziua la 4 ore papam vreo 100ml,uneori si 40ml iar mami innebuneste dar daca crestem e bine
pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Tatyana si noi tot pe 9 oct vom avea si nunta si botezul! Si tot atunci va fi si un an de cand am avut primul test pozitiv!
Spor la pregateli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Carla, Murica, oare aveti salvate linkurile la bookmark?!
Si eu la fel am patit,dar m-am logat din nou la fiecare cont si merge! Sper ca m-am exprimat corect si ati inteles ce-am vrut sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Alibu ma bucur ca ne-ai gasit
Multumim de aprecieri cu privire la bebelusi.
Tu ce mai faci?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

ce sa fac mai nimic, m-am mutat acu cateva zile la Aspirante Optimiste poate DD imi da si mie un asa frumos ca ai vostri

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput