Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
aleesicoo spune:
multumesc Nana
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
R.Cata spune:
Sabina de arturicii
Ekaterina si Iustina de Ioana5255
Alexandra si Alexandru de bubu30
Rosanne insista cu sanul. Nu-i mai da completare! Lactatia se regleaza in timp. Pastrezi Prevenarul in frigider? Ca noi o sa mergem cu varianta de 2 doze(dupa 7 luni). Oare s-o pastra atata timp in frigider?
Cris_09, ooffff...ce picior naravas ai!!!
Ale, deja incepi diversificarea?
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
R.Cata spune:
Marylenac, ai 2 baieti frumosi!
Rosanne, ce scumpica e Dianuta cum doarme pe burtica...si cu zambetul ala pe buze . Iar rochita...m-ai lasat fara cuvinte!!
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Sabina de arturicii Ekaterina si Iustina de Ioana5255 Alexandra si Alexandru de bubu30 www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
multumim de urari
TEUTA2 spune:
Buna!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Cum sa aflu si eu user-ul si parola pentru a va admira si eu fotografiile?(le gasesc pe webshots,nu?)
Week-end plimbaret sa aveti!
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
am ajuns si noi aseara la mare. Toate fetele au fost f cuminti in masina. Aseara am stat pe terasa cu ele pana pe la 11. Cele mici au dormit asa de bine in paturici, apoi le-am transferat in casa, iar cu cea mare am stat la povesti. Pentru cele care mergeti la mare vremea este tocmai buna ptr pici.
Multumim de urari. Acum stam in ap nostru drag de care ma leaga f multe amintiri, mai ales cu gemenele.
Bubu La multi ani pentru Alexandru si Alexandra.
Artu La multi ani pentru Sabinuta.
Bubu chiar nu sunt identice. Nu stiu de ce toata lumea are impresia asta. Au fost in 2 saci separati cu o singura placenta e drept, dar seamana cat seman si eu cu sora mea.
Cris sper sa iti treaca piciorul. Of cred ca e tare nasol.
Multumim pentru aprecieri la adresa pozicilor.
Toata trupa mea doarme, nu mai eu nu am somn. Am iesit pe terasa si am baut o cola admirand peisajul. E atat de liniste aici. Chiar aveam nevoie de o schimbare, altfel cedam nervos. Am plecat cu un bagaj imens, va dati seama pentru 15 zile, numai cata apa, lapte, ceai, pampersi am carat si colac peste pupaza am uitat cablul de la sterilizator acasa. Acum am facut rost de ceva pe aici sa vedem daca va functiona altfel sunt in pom. Nici nu stiu cum sa procedez.
Scriu mai tarziu, ma duc sa despachetez cele 3 geamantane si 3 genti.
Va pup.
AlinaBu spune:
FETELORRRRRRRRRRRRRRRR Cat v-am cautat sa va felicit numai eu stiu , de la Capitolul 60 de la odisee pana am ajuns la 100 si apoi aici doamne cata drumuuuu!
FELICITARI MAMICILOR SI BEBELUSILOR CARE ATI AJUNS IN SFARSIT LA DESTINATIE !!! SA VA BUCURATI DE EI CA LUMINA SOARELUI DIMINEATA SI CA STELE SI LUNA CE LUMINEAZA NOAPTEA!
Am fost un pic cam tarzie cu urarile dar stiti voi ( mai bine acum decat niciodata )
The life is too short,to have time for sadness too!
Reallaura spune:
AlinaBu draga de tine! Ms de urari!
Cris_09 eu nu am grafic cu cresterea lui bb. Mie imi spune doctorita, luna de luna, cat trebuie si cat a luat. Dar stiu si de la Mirci ca la 4 l era suficient 500 gr.
bubu, Marylena, Cris-09 merci
flory_blanca spune:
Salut.
O rugaminte mare la voi, sotul meu s-a gandit sa formateze calculatorul fara sa imi spuna si tot ce am salvat (le aveam in bookmark)legat de bebe s-a pierdut, asa ca munca in zadar.
Nu mai stiu cine zicea ca si-a salvat toate linkurile care s-au pus legat de diversificare. Daca se poate un PM cu ele, va rog frumos frumos. Si Sabina daca poti sa imi dai siteul de unde ziceai ca ai comandat ultima data haine pt fetite si ai fost multumita ca si pe acela l-am pierdut.
Merci mult. Na ma apuc de sapat din nou sa refac toate bookmarkurile care le-am avut
Data viitoare o sa imi fac un fisier word ca asa nu se mai poate.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
R.Cata spune:
Aproape am terminat bagajele de facut. Maine la 5-6 ne intindem la drum. 10 zile hoinarim prin tara. Sper sa avem vreme frumoasa ca sa ne bucuram din plin de concediul asta mult asteptat.
Va pupic si ne "auzim" cd ma intorc.
Voi sa scrieti...ca sa am ce citi cd ma intorc