Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna mamici cu bebici frumosi

Eu citesc zilnic ce scrieti...dar stau mai rau la capitolul scris

Noi crestem....in ritmul nostru....la controlul de la patru luni doct a zis ca a luat prea putin in greutate, adica 450 gr. Eu stiu ca in luma a patra tb sa ia aprox 500 gr. Ea m-a contrazis, spunand ca tb sa ia tot 750 gr. In fine a zis sa-i dau complatare cu LP, cand simt eu sanii goi ( se intampla asta si ea plangea la san...asta se intampla mai ales seara). I-am dat nan, dar avea colici, apoi am trecut pe nan ha 1 si nu a mai avut nimic, insa am renuntat sa-i mai dau....adica incerc si eu tot ce se poate sa mai am laptic pt ea. Deci de trei zile suntem numai la san.

Se vad doua liniutze pe mandibula, care vor sa sparga gingia. Plange, baloseste si roade tot ce prinde.

La capitolul achizitii psihomotorii gangurim, chiuim, radem mai ales la tati, ne intoarcem de pe spate pe burta si ne scoatem mana de sub noi uneori. Isi roade mainile, degetele de la picioare, ii semisezut se ridica in sezut si cade intr-o parte, isi ridica jucariile de langa ea si apuca jucariile cu indicele si policele.

Am cumparat prevenar la oferta unul + unul gratuit la pretul de 300 ron de la farmacia Sfanta Maria de la piata Domenii....cine vrea sa sune la telefon sa intrebe daca mai au ( tel gasiti dand cautare pe google)

Nana am pus niste poze cu rochita care am avut-o noi la botez...firma e din Suceava si din pacate nu au site....daca vrei i-ti dau nr de telefon

La multi ani floricelelor care azi fac cinci lunitze

Acum trebuie sa inchid ca s-a trezit gogoasa...mergem afara. Imi cer scuze ca nu fac nominalizari.... Va pup

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

rosanne 500 gr tb sa ia la 4 luni. A mea a luat 380, dar cum arata f bine nu m-a sfatuit sa-i dau completare. PArerea mea e ca faci bine sa alaptezi exclusiv.si eu imi simt sanii goi mai mereu...
Sabina, Sorana concedii placute!!

Apropos de bone...imi spunea prietena mea si mama finutzului nostru cu care ma plimb zilnic in parc despre o bona. Parcheaza carutul in fata bancii si sta si se pupa cu amantul...ca n-o fi barba-su, fara nici o rusine, in fata copilului. are undeva la 50 de ani. Nu cred ca acasa e mai cu perdea, daca in parc nu au rusine. Groaznic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Nana draga, asa a avut si Matei o albinuta, noi ii spuneam "viaspa". Era jucaria lui preferata, o molfaia toata ziua, mai ales nasucul... de aceea acum nu mai canta, doar ii mai fosnesc cat de cat aripioarele. I-o mai dau si lui Tudor dar nu il incanta.

He...he...da, am baieti mari...dar nici drele. Ilinca sau Adelina nu-s mai prejos, si scumpici foc....

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

OLA !

Uram „La multi ani !„ sarbatoritelor care azi implinesc 5 lunite : Ekaterina, Iustina si Sabina

Sa cresteti mari si sanatoase !

Noi am implinit ieri 4 lunite si deja ne credem mari : Alexandru are 5800 gr iar Alexandra 5650 gr, dar din pacate nu stiu lungimea ca nu stiu sa o masor acasa corect.Abia astept sa mergem iar la dr de fam sa ne masoare cu metrul acela special de bebei.

In rest suntem bine, facem de toate, iar azi a fost ultima zi in care am mers la kineto.
Am invatat usor exercitiile, le stiam dupa 2 zile dar totusi ne-a chemat 4 zile ca asa e procedura, sa mergi cel putin o saptamana.
Deja azi se vedea f. bine progresul la Alexandra caci doar cu ea am fost, cu Alexandru le fac acasa.
Peste 3 luni mergem din nou la control, pana atunci exersam zilnic, de 3 ori pe zi.

Partea cea mai buna a acestor exercitii e faptul ca se obosesc saracutii asa de tare de cad lati si dorm f. bine.
Alexandra imi doarme si cate 4-5 ore legate ziua dupa ce vin cu ea de la kineto.
Totusi aceste exercitii mi se par ff. usoare fata de ceea ce am vazut ca faceau cu alti copii care chiar pot sa zic ca aveau probleme si Doamne ce mai urlau saracii, ce ii chinuiau sa le indrepte sau sa le curbeze diferite parti ale corpului in fct. de ce probleme aveau.
Ai mei nu plang deloc, chiar le place, o iau ca pe o joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna fetele!
Am fost cam ocupata in ultimele zile si ne este tare dor de voi
Suntem binisor,piciorul m-a durut in continuare,si toata lumea mi=a sarit in cap sa nu fac injectiile cu Movalis.Nu am mai rezistat si mi-am pus supozitoare Movalis si nu am mai alaptat baiatul 12 ore,noaptea..dar el doarme atunci,adica i-am dat un singur biberon de LP/noapte.
M-a lasat durerea cat mi-am pus supozitoare,astazi a inceput sa ma doara iar..pana la urma merg la abator si il schimb
Rad eu rad dar deja nu mai suport,ma epuizeaza durerea asta...

Vazut pozici cu scufita galbena...scumpica foc

Admirat minunile Sabinei..ce au mai crescut si ele,iar Alexandra este o domnisorica frumusica foc

Ce slabuta esti Laurita...Zici ca esti domnisoaraSi ilincuta e o scumpa

S-a trezit...sper sa recuperez si eu pana la craciun

PS:Laura vreau si eu site cu cat trebuie sa creasca bebe in fiecare luna

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Roxy si mie mi-a zis dr mea ca in luna a 4-a trebuie sa creasca 500 gr.
De fapt din luna a 4-a si pana in luna a 9-a (6 luni adica) am citit ca trebuie sa creasca cate 500 gr, iar in lunile 10 - 12 cate 1/3 kg pe luna.
Doar in Capraru am citit ca in luna a 4-a cresterea trebuie sa fie intre 600 - 750 gr.,dar eu o iau pe aia cu 500 gr ca imi convine mai bine ca sa ma pot lauda ca ai mei au luat peste medie (810 gr si respectiv 760 gr).

Mergi la inceput

Laurita ff frumoase pozele de la botez, niste copii frumosi cu ochi superbi si o mamica f silueta si frumoasa

Sabina pt. fetitele dulci.
Mi se pare mie sau chiar sunt identice gemenele ?

si pt. Adelina galbioara care face reclama de micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

seara buna fetele
miercuri am fost si noi la dr. si avem 7kg si 60cm
de luna viitoare vom incepe diversificarea, incepem sa papam suc de morcov, si pe urma mar...,etc
deokmdata noi nu facem lucruri nemaipomenite...in skimb radem....gangurim....zicem "cooo"...imbuuu...bubu....
incercam usor sa ne ridicam cu capul de jos...urlam knd stam pe burta ca nu ne place, suntem greoaie si nu prea ne place sa facem efort....dar sunt convinsa ca usor usor vom recupera tot ce trebuie sa facem la 3 luni
in alta ordine de idei....bebeii vostrii ce fc la 3 luni?

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui arturicii
p.s. tati al vostru vinde tigari?

Ioana & Arturicii'S

Nu . dc?

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

acuma m-am prins!!! lasa-ma ca-s mai retarded de-o vreme incoace (cam lunga vreme totusi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Roxy, vreu nr de telefon al celor de la Suceava, please ! Cat a costat? Scumpica micuta ta !

Ruxi, Cris, Marilena

Ale, felicitari pentru scorpiutza mare !

Mergi la inceput