Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Dar la educatoare ce luati??

Eu am una principala si 3 care ajuta. Deci imi trebuie 4 cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

asa hai sa mai scriem
dar de mos Nicolae? noi dulciuri de Mos Nicolae, daca am fost cuminti, daca nu un batz. pt astia gurmanzi/adulti luam altceva, chestii marunte, atentii dragute daca se manifesta expres ca nu doresc sweets.
eu o sa ii iau la teacher o cutie de cioco- forme de fructe de mare, eftena, buuuna rau si de efect reclaaama!
idei de cadou: floare poinsettia si cioco, nu as lua alte presents pt teachers.
cupilu' meu isi doreste chocholate maker de la toys are us. sa faca oua de coico, urseuleti si alte forme, au si tin foil in set. doar ei nu i-am luat cadoul, in rest am luat majoritatea cadourilor. noroc cu voi, ca mi-am amintit ca trebuie sa iau si ceva pt copiii prietenilor, prieteni... dar am luat chistmas cards, xmas wrapping foil& etichete pt cadouri, fundite de impachetat, etc.
va pupilesc si haideti la scris!!!

Mergi la inceput

sarbatori fericite si un an nou plin de sanatate si impliniridaca cumva mai intrati pe aici o sa mai bag si eu un ochi, altfel ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Acutza, dragalaso, un pupic pentru tine daca dai cu ochiul.
By the way, ai cumparat choco maker, e reusit? Cred ca si a mea vrea asa ceva, nu-s daca mai gasesc eu acu' la sfirsit de an.
Am intrat sa va urez si eu toate bune, nu mai am rabdare pina maine, sunt primul colindator: sa aveti un Craciun imbelsugat pe care sa-l ingurgitati cu masura, sa aveti asa multa liniste in suflet sa nu-i mai auziti pe copii cind tipa si vedeti cind fac boacane (starea zen, pe la intrarea in Nirvana), sa nu va dati de-a berbeleacul pe strazi inghetate rupindu-va membre importante, sa nu vi se taie maioneza, celor care sunteti clasice si nu dati buzna la supermarket sa cumparati totul de-a gata si tot urari din astea traditionale v-as face. Sa va iasa cu noroc toate cele, intr-un cuvint chinez .

De 2 zile chinuim eu si copilul,eu sanatoasa trupeste dar obosita si indurerata, asa bolnavioara n-am vazut-o de mult, are o ureche purulenta de-a dreptul, se vede infectia explodind pe afara, insa nu-i destul de exterior s-o curat, am incepu Amoxicila de azi. A dormitat intr-una azi, a plins la orice atingere, miscare, a mincat cit o psarica inghetata. Doamne ajuta, eu cred ca azi a fost virful, apogeul, de maine va fi mai bine! Deja era mai in firea ei la culcare, eram si eu in al noulea cer s-o vad ca i se misca creierasul si iese din letargie.
Ia-n te uita, am uitat ce-i mai important: sa fiti sanatosi cu totii!!!!
Pupici sub barba alba de mos Craciun si cadouri cit va cuprind bratele!

Mergi la inceput

Mari, sanatate micutei. e mai bine?
nu l-am incercat inca( btw trebuie sa impachetez cadourile)
il are la argos& toys r us:
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3848465/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys+and+games%7C14417629/c_2/3%7C23716855%7CCreative+and+discovery+toys%7C14417805/c_3/4%7Ccat_14417805%7CFood+toys%7C14417816.htm
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Role-Play/Lets-Cook-Chocolate-Rotator(0076771)
offf, tre' sa fac maio de casa pt salata boeuf, am facut sarmalele de purcel& cu peste( io-s vegetarina de vreo 5-6 luni), mai am de facut telina cu maio, gingerbread cookies sa punem in brad, ciorba de ciolan la pressure cooker in jum de ora e gata, o prajitura cu cioco, tort cu fructe& crema vanilie& frisca homemade. si maine fripturile( peste, porc, carnati)& roasted veggies. probabil ca o sa faca mama si placinta cu branza. o sa ne vizitam prieteni, etc.
o sa terminam rapid anul asta pt ca suntem 4 la bucatarie sunt libera de ieri, back to work pe 4 ian.
ma duc sa trag si niste sport si apoi la treaba.
sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Mari, cum se simte cupila?
A reusit sa se bucure de Craciun si de cadouri?

@emaaimee
esti incantata de pressure cooker? in afara de ciorba de ciolan ai mai facut si altceva?

Cine a avut curaj sa urce pe cantar? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul de toate cele bune!
Cum ati petrecut fetelor? Eu sunt de-a dreptul socata de tacerea mormintala de la noi din gradina.
Roxanuta, sar'mina ta din America, cupila si-a revenit rapid dupa vreo 2 zile de antibiotic. I-am cumparat de sarbatori niste muffs (zau ca tre sa ma uit in dictionar, nu stiu cum le zice, o panglica de aia cu rotocoale flocoase de astupar urechile)si le iubeste atit de tare ca le-ar purta zi si noapte, ani-lumina. Asadar mi-a mai pasat la culcare mesaje de genu' "ma doare urechea" dar cum eu imi cunosc deja vulpita, o banui ca vroia sa ma trag ape sfoara s-o las noaptea cu flocoasele pe urechi.

Eu am fost la o prietena pe 31, a facut biata gramada de mincare, vorba lui Amza Pelea, eu am scapat ieftin, cu un tort, sucuri si portocale cadou. Eu m-am tot uitat sarbatorile astea la Nea Marin Juvete, ceva Horatiu Malaele, Divertis, ca sa imi induc un sentiment de fericire, ca ciucalata de una singura n-a avut efect scontat.
Sa traiti intru multi ani, ia sa-mi mai pun la culcare una bucata cu Amza Pelea, e una buna cu blocurile din Bucuresti, daca o cautati pe youtube va garantez 10 min magice.

Mergi la inceput

Mari,

Ear muffs sunt super! Si eu am vrut sa-mi cumpar acum cativa ani o pereche (mi se pareau extraordinare cand eram in Ro si nu le puteam cumpara de niciunde) si pana la urma am renuntat ca aratam ca un mic (mare) alien. Uite ca nu mi-a dat prin cap sa caut Amza Pellea!! Am pus colinde si Remus nu a parut foarte incantat de unele din ele.

Si eu am observat ca sentimentul de bine indus de ciocolata e efemer si se lasa cu efecte secundare pe rotunjimi.
Noi am avut zapada serioasa de Craciun si am iesit la joaca, am facut om de zapada si snow angels.
Petrecerea de anul nou a trecut repede, repede – aici la restaurant distractia se termina la 1:30-2 am.

Ar trebui sa venim cu subiecte serioase sa revitalizam grupul…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Buna dragi mamici, sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
... v-am gasit cam tarziu ... printesa mea Crina-Corina a venit pe lume in 3 iulie 2005 ...
Povestea mea este cam trista ... poate o voi impartasi candva ... dar deocamdata Crina este cea care imi face viata frumoasa.
... v-am citit povestile despre copilasii vostri si gasesc subiecte de mare interes ... e grozav si instructiv sa stii/sa vezi/sa afli asemanarile si deosebirile dintre copilul tau si ceilalti copilasi de aceeasi varsta !
Fetita mea are cam 1,23 cm acum si aprox. 29 kg ... mergem la scoala din toamna asta
... mananca singura (fara cutit), dar mai insist eu sa manance si supa si legumele, nu numai carnita
... nu se leaga singura la sireturi, uraste incaltarile cu sireturi
... incheie nasturii la camasuta, dar mai mereu "stramb", uneori se descurca singurica si cu fermoarele ...
... linii drepte deseneaza, si curbe si multe altele ...
... scrie cu litere mari de tipar, dar foarte haios ... citeste litere mari de tipar, stie adunari si scaderi cam pana la 20 ...

Am si eu cateva intrebari in legatura cu copilasii, daca aveti putin timp sa impartasim "cunostinte":
- copiii de aceasta varsta stiu sa patineze ? daca da, cum au invatat ?
- dar merg pe role ?
- pe skiuri i-ati pus pana acum ?
- care este ora de culcare seara la micuti la varsta asta ?
- copiii vostri merg pe bicicleta cu/fara rotite ajutatoare ?
- cum se descurca cu limba engleza/franceza ?

Multumesc frumos !
Multa sanatate va doresc si sa ne auzim cu bine !

Manuela

mami Manuela + Crina cretzulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

woww... scuze, acum am vazut ca am ratat niste raspunsuri la "chestionare" ale emaaimee ... si unele intrebari le-am repetat

recuperez:
- preferinte culinare Crina: snitele cu piure, sarmalute, supa cu galuste, dar mai mult galustele, gem de prune pe paine cu unt, carnita de pui si peste sub orice forma, fructe variate ... si ciocolata sub orice forma ...
- preferinte generale: desene animate, mai ales cu Barbie, picteaza si deseneaza cu mare placere, are un mare talent la a povesti si interpreteaza frumos cantece, poezii, piese de teatru ... dar deja ma laud prea mult
- capitolul dulciuri: preferata ciocolata ... gestionez greu acest capitol, mai ales frecventa si cantitatile ...
- merge pe bicicleta cu doua roti, dar cu rotite ajutatoare ...
- merge pe role, experimental ...
- a fost raraita pana pe la 3-4 ani ... acum a ramas cu o pronuntie frumoasa la limba franceza
- nu adoarme singurica noaptea ... dar doarme toata noaptea ...
- ziua doarme numai la gradi, dar nu mereu ...
- lapte nu mai bea decat juma de cana pe saptamana, spre disperarea mea ...

... sper sa nu vorbesc de una singura pe aici

mami Manuela + Crina cretzulina

Mergi la inceput