Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna fetele si bine v-am regasit!

Intru scurt sa raportez ce-am mai facut in prima luna de gradinita/scoala.

Cristina creste vazand cu ochii, si la gradinita mi se pare ca au intrat mai tare, merg pe ideea unui proiecxt pe saptamana pe care-l sucesc pe toate partile, in fiecare zi. Aducem si de acasa materiale, pregatesc si doamenle si sper sa evolueze foarte bine.
Nu doarme dupa amiaza la gradinita, dar nici nu-i deranjeaza pe ceilalti.
La optionale, face engleza, pictura, dans si mind-lab. Unele mai cu rezultate, altele mai putin, dar e important sa aiba activitati cat mai diverse ca sa vedem unde se ascunde vreun talent.
Saptamana trecuta am inscris-o la muzica la palatul copiilor, e foarte incantata si abia asteapta sa mearga din nou.

Cat despre Miruna, deja a trecut 1 luna la Scoala de excelenta, au facut un curs de citire rapida, a fost intr- o excursie de 2 zile - teambuilding "Fii lider pe darul tau", acum au doua cursuri, unul de dezvoltare personala si unul de "Supravietuire prin gandire". Mai au cam o data pe saptamana sau la 2 saptamani asa-numite "Intalniri cu mentori" saptamana asta cu Zoltan Gabor de la Sarmalele reci, au vorbit despre 2012. Am fost si eu, a fost foarte frumoasa atmosfera. Copiii sunt tare draguti si e extraordinar cand vezi ce-i preocupa si ce intrebari nastrusnice pot sa puna.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Aaaa si am uitat sa va spun ca la mancare nu face mofturi apropae deloc. Sunt cateva chestii care nu-i plac la gradinita, cum ar fi pilaful, dar acasa e chiar mancacioasa. portiile sunt mici la gradi si de multe ori cere si acsaa mancare, mai ales daca e ceva ce preefera (cum ar fi sarmalele), este abonata.

Ai vostri cum se impaca cu ce se da de mancare la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Incepand de ieri Oana este gradinara la program normal. V-am povestit ca a fost mutata in alta grupa pe motiv de varsta, dupa cateva zile imi spune ca una din doamne tipa la ei, ii explic doamnei cu pricina punctul meu de vedere, ea hihihihahaha cand am plecat s-a luat de Oana ca e paracioasa si cine stie ce io mai fi spus, acu doua saptamani copilul meu avea o palma vanata de picior si alte vanatai, vanataile le-as fi pus pe seama leaganelor, calutilor, tot timpul are cate o vanataie pe ici-colo dar nicodata nu una langa alta cat despre palma oricat ar da, cred, alt copil nu s-ar vedea urma degetelor, de la mandar mea n-am reusit sa aflu cine a dat in ea si asta a fost un mare, mare semn de intrebare, am apelat chipurile la educatoare poate le spune lor cine a lovit-o sa stiu si eu, binenteles ca una din ele (v-ati dat seama care) a luat-o ca pe un afront personal si era foarte revoltata ca am putut gandi ca ar fi putut da in ea, intamplarea a facut sa raceasca si nu m-am grabit sa o duc inapoi, ca marti sa aflu ca a venit o alta mamica foarte revoltata, injurand si facand circ de fata cu copii, iar fi spus si ei copilul ca madama are un bat cu care ii loveste. Miercuri dimineata nu am pus ceasul sa sune asa ca am adormit, de fapt vroiam sa-mi limpezesc gandurile si sa pot lua o decizie, ieri am fost la gradinita cu program normal, am avut noroc, iar azi mandra a fost cu noii colegi la cules de mere, au venit cu ghiozdanelele pline, obositi si fericiti. Am stat si ieri si azi pe langa educatoare si am ramas placut surpinsa, ma bazez pe feling si sper sa-mi ramana loial si de acum incolo
Va doresc week end placut si insorit

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna ziua mamici! Am intrat sa va urez un week-end minunat!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mari, vreau sa iti scriu PM cand ajung acasa. nu imi dezvalui secretele pe serverul de la munca
si eu va urez un weekend placut si va pup pe toate. suntem deja mai multe, poate nu moare pana la urma subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si eu va recitesc cu drag, doar ca sunt in cautarea Furadanului si nu ma pot mobiliza sa scriu!
Sper sa depasesc momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Heeeei! da-l drak de furadan ca nu-i bun de nimic

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

o stea logostea...

Mergi la inceput

m-am razgandit, nu mai scriu PM.
Mari, Hristina, link mai jos cu framantari de ale mele. si de ce va inteleg

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154383&whichpage=7

luati masuti, dr neaparat si o sa fie bine eu sunt aici sa va sustin, nu uitati.

Mergi la inceput

io am dat link-ul sa va incurajez, sa veniti pe aici no matter what, nu fugiti
conteva cuvinte conteaza enorm pt toti si pt voi, credeti-ma. asa ca hai la vb.
sunt obo tare, am mancat cu dra si fug si eu sa ma culc.
Mari, mi-am dorit f mult sa arat mai bine si am descoperit in sfarsit secretul, sport si alimentatie corectata, sanatoasa. si multa rabdare, am slabit in 15 luni cu sport constant. si din cand cand in cand si treat/dulce mic ca sa nu am nimic interzis. asa funcitonez cel mai bine fara sa am restrictii. daca nu exista frunctul interzis e ok, nu il mai crave pt ca pot sa il am oricand
am facut lectii cu dra, mi-am tras norma de sport, dusuit, mancat, culcat cupila si sunt cu un ceai la vb pe aici.
Oana o sa aiba vacanta de Halloween, de lunea viit pana pe 1. vineri se imbraca in fancy dress, i-am luat rochita de vrajitoare&palarie de la Penneys/Primark. si cica ca trebuie sa ii confectionez un costum de H din materiale reciclate, posibil sa mesteresc o palarie de vrajitoare din farfurii de unica folosinta si o gentuta de carat dulciurile din sacosa mai tare de la shopping de carton cu siret- o imbrac in portocaliu si gata, stickers cu ceva scary si gata. as putea sa fac si niste manusi negre cu gheare de carton lipite si stop, ajunge
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Sunt asa de suparata, am scris un mesaj lung pt tine Ancutza, si-l pierdui ca vaca (animalul meu prefereat in jocurile cu Yasmin...motiez alegerea ca-i animal bun care da lapte, ca n-as vrea sa-i stric din pruncie impresia despre mama ei).

Cine stie, daca tehnica poate inlocui inteligenta-mi, poate apare din neant.

Mesajul era admirativ, ca sa-ti dau esenta numai, si de incurajare: ziceam ca bunului Dumnezeu ii place de tine.

Bea ceiucul ca eu te mai port citeva minute in cap, si apoi ma apuc sa fac o intrebare din temele mele pt Teaching. M-am gindit deseori in weekend la tine dar n-am apucat moment liber la PC sa scriu ceva, e foarte dorit obiectul asta, ba husband, ba cupilul, succesiv a vizionat Wizard of Oz, am mai prins si eu faze, am mai lacrimat (eu pling de rup la filmele frumoase,induiosatoare, si la astea de desene animate, e mortala Yasmin care se uita la mine cu gara cascata, cica fii atenta, acum o sa urmeze ceva da' te rog sa nu plingi). Si la asta cu Ozul, cind Dorothy tot zice There is no place like home....va imaginati si voi!!!

Mergi la inceput