LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu tot picaturi ii dau Mariei, o conving sa stea sa i le pun, greu, dar o conving. Sta in sezut cand i le pun, nu culcata. Seara, la culcare, daca are nasul infundat, o ung pe pieptut cu Wick Vaporub.
Multa sanatate lui Rares!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Zina, multa sanatate lui Rares! In privinta racelilor, ce sa zic? Ca si Maria a racit mult, mai ales din ianuarie pana a terminat gradi. Si nu a mai facut rosu in gat, ci bronsite.

Pentru nasuc infundat eu folosesc ser fiziologic, Nazomer si Colargol.
Ultima oara dr. ne-a recomandat Olynth.

Lexi, Maria e bine dupa 4 zile de gradi, numai ca a stat numai pana in 12,30, a luat-o tati inainte de somn acasa.
Azi dupa amiaza mergem la O.R.L. sa vada cum au evoluat polipii si miercuri mergem la operatie, daca-s de operat.

Roxana01, am vazut pozele de la ziua Dariei. Primele sunt facute la casuta voastra?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Tot pentru intarirea imunitatii ii dau Mariei vit. C si ceai cu lamaie si miere de de albine.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna fetele!!!!
sunt matusik de ieri!!!! am un nepotel de 2.700 kg (nascut la 35 sapt), mic, dar bine, cu nota 10 la nastere. abia astept sa mai iau un bb in brate, sa miros piele de bb...

Zina, la noi merge cu pulmex baby pe piept seara, la culcare si apa de mare spray in nas (asta pt ca stau in picioare si e mai usor de acceptat pt ei). in plus noi suntem cu aerosolii, te sfatuiesc sa iei un aparat de aerosoli daca este mai sensibil. de obicei bagam aerosoli doar cu ser fiziologic daca sunt doar muci, daca tusesc deja e o formula mai complexa si depinde de medic sa ti-o recomande.

Gety, da, am facut la casuta noastra de langa bucuresti. dar sa stii ca a noastra este aia mica si neterminata,in unele poze se vad casele vecinilor, nu confunda... as vrea eu o casa mare si frumoasa si terminata!!!! mai avem mult de munca si de dat bani pana acolo...

Adina, suntem pe aceeasi lungime de unda cu hainele astea! munti intregi de spalat, calcat, aranjat... niciodata nu termini!!!!

Lexi,

ma intorc la treaba...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am tot auzit de aparate de aerosoli, cum sunt? Si de unde se iau?
Of, acum dupamasa a facut si febra, i-am dat Nurofen, sper sa-i treaca cu antitermice.

Gety, poate nu o sa fie cazul de operatie, doamne ajuta!

Pupici la toate si sanatate micutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna ziua dragele mele.
Sper ca nu ne-ati uitat chiar daca am absentat fff mult.

In primul rand uram si noi cu intarziere LA MULTI ANI tuturor bucuriilor, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi.

Matusica Rox, felicitari pentru nepotel. Asteptam niste pozici profi cu el.

Of nici nu mai stiu sa scriu.

Cate ceva pe scurt despre noi. Suntem bine, crestem si ne domnisorim. Am inceput gradinita si dupa 4 zile da facut nani, azi plangea de mama focului sa-i luam pijamaua acasa ca ea nu mai vrea sa doarma acolo.

Daca tot am revenit dupa o gramada de vreme m-am incumetat sa incarc niste poze sper sa va placa, un rezumat al verii care a trecut si cateva de la petrecerea de ziua ei DIVERSE si LMA Cosmy.

Pentru imunitate, eu am inceput sa-i dau de 2 sapt Septilin si vit C.

Va urez o zi mununata.

Mergi la inceput

Buna tuturor, poftiti la .
La multi ani Nicolas, Erik si Ada! Sa cresteti mari si sanatosi!
Roxana, sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos!
Monique, ma bucur mult ca ai intrat sa ne povestesti cate ceva despre voi si sa ne arati pozici. Fug imediat sa le vad.
Zina, eu i-am cumparat Mariei aparatul de aerosoli de pe un site cu produse pt bebei. E un aparat Scala, costa in jur de 280 de ron si are tot ce-i trebuie, filtru de aer, kit pt copii, kit pt adulti... Mai poti gasi si pe alte site-uri cu produse pt copii astfel de aparate, sau pe la farmacii. E un aparat care se baga in priza, are un furtunel care se ataseaza la aparat iar in capatul celalalt e o masca si un rezervor micut, de cativa ml, in care se baga o solutie (in functie de ce-ti recomanda medicul). Masca trebuie s-o tina copilul peste nas si gurita si sa inhaleze acei aburi. O sedinta tine cam 10-15 minute.
Cat despre febra, noi o combatem cu struguri albi. Doar daca nu cedeaza deloc, trecem la medicamente. Incercati si voi, poate merge. Multa sanatate!
Aseara am tras o sperietura grozava cu fii-mea. Si-a bagat in nas o floricica de la o jucarie Playmobil. Nu stiu ce i-a venit sa faca asta, dar stiu ca poate fi foarte periculos. Pe urma incerca s-o socata si cand a vazut ca nu poate a inceput sa planga si sa tipe ca are o floricica in nas. Am intrat in panica atunci cand am vauzt ca nici eu nu reusesc sa i-o scot. Noroc cu tati, el a reusit caci altfel aterizam la spital...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna seara, mamici!

Pe scurt si repede:
Zina, Maria n-a scapat de operatie, din pacate. Asa ca marti ne intalnim cu anestezista, miercuri e programata operatia iar o zi stam in spital internate sub supraveghere. O sa fie straniu sa stam o noapte in spital, n-am stat niciodata pana acum cu Maria in spital.

Pregatirea este si ea dificila: trebuie sa facem analize la sange, mergem la un dr. pediatru de spital sa-si dea acordul pentru anestezie, 4-5 pastilute de vit. C/zi, 45 picaturi clorocalcin/zi, tobradex si vibrocil pe nasuc si cate 1 pastiluta de decasept si trachisan/zi. Si 3 injectii cu etamsilat si vit. K, in cazul nostru intravenos, ca Maria nu sta deloc la injectie.

De vineri n-a mai mers la gradi.

Dr. a zis ca deja a auzit de copii raciti.

Monique_new, ma bucur ca ai scris. Iar Cosmi a crescut mult de cand n-am mai vazut-o in poze. Pe bune, mi s-a parut o schimbare importanta la ea.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna seara!
La multi ani, Sarah Rebecca! Mi-e tare dor de mamica ta!
Gety, succes la operatie si curaj!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Ofer o si urez la multi ani sarbatoritilor de azi, Victor si Maya Maria! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput