LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 9
Crisnemes spune:

VICTOR LA MULTI ANI! - puiul mamii sa fii mereu as1a vesel si bun, sa fii sanatos si iti doresc tot binele din lume.
La Multi Ani! Sarah si MAIA! Tot ce-i doresc la Victor va urez si voua.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, tocmai am pregatit
.
La multi ani, Rares Nicholas! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa-ti bucuri parintii alaturi de fratiorul tau!

Monique, am vizionat pozele voastre pe indelete in weekend. Fff reusite sunt, Cosmi e o adevarata domnisoara, frumusica foc si fotogenica iar tu arati de 20 de ani!
Cat despre petrecerea de ziua ei, se vede ca v-ati simtit foarte bine si v-ati distrat pe cinste!
Tortul ala arata fooooarte tentant.
Fii-mea si-a exprimat dorinta ca si anul asta tortul sa fie cu McQueen din Cars, la fel ca anul trecut. Culmea e ca a doua zi dupa ce am dat comanda de tort, s-a razgandit, mi-a spus ca vrea cu Winnie the Pooh. Acum ce sa-i fac, ca nu mai pot schimba comanda...
Edit ca mi-am adus aminte: La multi ani, AdinaF! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile tale!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
"La Multi Ani!"Rares Nicolas
- sa cresti mare si sanatos, de tot ce e mai bun in lume sa ai parte alaturi de parintii tai.
"La Multi Ani!" Adina
- multa fericire si sanatate, toate dorintele tale sa se implineasca.
Monique - te mai asteptam pe la noi. Am vazut si eu pozele cu Cosmi si asa cum ai spus si tu se domnisoreste- e foarte frumoasa si vesela.
Zina - bine ai (re)venit !
Roxana - sa-ti traiasca nepotelul!
Noi ieri am avut ceva invitati iar Victor a fost in al noualea cer- de dimineata i-am cantat non stop "La Multi Ani!" S-a bucurat mult si de cadouri. A primit o bicicleta de la bunici iar de la noi un CD - player "de barbati" , si alte masinute, hainute, puzzle, etc.
O sa descarc pozele si o sa vi le arat si voua.
Lexi - si noi am fost in dilema - dar pana la urma am comandat Trenuletul Thomas. Fusesem la o cofetarie si ne-au spus ca pot face tort in forma de iepuras , ursulet, masinuta. El a vrut iepuras - sar dupa ce ne-am hotarat d-na a spus ca nu e indicat tortul ca e numai blat si crema putina si nu e grozav
.
Cred ca te-ai speriat tare cand ai vazut ca are Maria floricica in nas.Mai nu stiu cum le tot vin astfel de idei????
Gety- va tin pumnii sa fie totul Ok. Sanatate multa.
princess spune:
Va pup fetelor!
Scriu cu bb la san, pe fuga, ca de obicei.
Urez tuturor bucuriilor care au implinit 4 anisori
LA MULTI ANI FERICITI! SA FIE SANATOSI, VESELI SI VOIOSI! SA VA UMPLE SUFLETELE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! 
LA MULTI ANI, MARIA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
Multumim tuturor pt urari!
Despre noi 2 vorbe: Denis are o luna si jumatate, a crescut 3 cm si 1.5 kg intr-o luna.Este un scump si un dragalas, chiar daca mai tipa din cauza durerilor de burtica (va mai aduceti aminte?
).
Rares a mers la gradi o singura zi, dupa care s-a imbolnavit. A facut o infectie intestinala, cu febra 40, de la mucisorii pe care nu ne-a lasat sa ii scoatem atunci cand a fost racit. In rest, este bine, isi iubeste fratiorul, se bucura de el. Uneori il mai sacaie pt ca vrea sa il pupe, sa se joace cu el chiar si atunci cand doarme.
Diseara urmeaza sa sarbatorim cu cativa prieteni. Tortuletul este cu Spiderman.Cadou i-am cumparat un set Thomas cu depou.
Am pus si cateva poze cu bb Denis la semnatura.
Va pup si va doresc numai bine!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 si DENIS GABRIEL - 5 august 2010
RARES
DENIS
POZE
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
LA MULTI ANI MARIA SI RARES!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Mai fetelor ca mor de ciuda
- desi stiam bine ca azi e ziua Mariei lui Lexi am ratat prima data.

"La Multi Ani! MARIA"
- Sa fii sanatoasa si tot binele din lume sa fie al tau. Sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata alaturi de minunatii tai parinti.
AdinaF spune:
LA MULTI ANI Maria de lexi, sa cresti mare, fericita si frumoasa, si distractzie maxima azi.
LA MULTI ANI Rares! Multa sanatate si bucurii itzi doresc!
Victor LA MULTI ANI! cu putzina intarziere, ma bucur ca i-au placut cadourile de ziua lui!
Multzumesc si eu de urari, pana acum am tot gatit si facut torturi, acum merg si eu sa ma distrez. Avem o zi superba de toamna, la fel va doresc si voua !
Roxana01 spune:
Am intrat in fuga mare sa-i spun si eu LA MULTI ANI MARIEI DE LEXI, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o copilarie frumoasa, cu bucurii, cu parinti iubitori si cu multi prieteni.
azi am stat 2 ore jumate la dr cu daria, de maine incepem fizioterapia, in fiecare zi, pt o luna de zile, dupa care se reevalueaza sit si mai vedem.
pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Zina spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor!!! Sa fie sanatosi si fericiti!
Si eu sunt tot pe fuga.
Gety, Doamne ajuta, sa fie bine!
Anangel, o sa cumpar si eu un aparat de acesta. Rares a fost si el 3 zile la gradi, sper sa reincepem de maine, dar cu toate ca ia antibiotic deja de 4 zile, inca are nasul infundat.
Oare sa-l las asa la gradi? Mie mi-e ciuda ca saracutul nu a mers, si pierde din activitatile de-acolo. Sta de joi in casa, nu l-am mai scos afara....
Si eu am auzit ca deja sunt multi copii bolnavi, si asta numai dupa cateva zile de gradi. Oare ce-o fi pana in primavara?
Pupici la toate,
Zina si Rares (26.10.2006)
GETY spune:
Zina, multa sanatate lui Rares!
Eu cand era Maria bolnavioara, preferam sa nu o duc la gradi. Una la mana ca imbolnavea si alti copii la randul ei, iar apoi se zice ca are sistemul imunitar slabit si se poate agrava ce are el sau contacta, Doamne fereste, altele mai periculoase.
Noi stam de obicei acasa cat ne zice dr.
Gata, am rezolvat cu analizele,sunt bune. Maria e acum la alt dr. Maine mergem o scurta vizita la spital.
Princess, vazut pozele cu jr. M-am incarcat cu fericire, atat pot sa scriu.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!