LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana01 spune:
Neata dragelor! nimeni n-a oferit azi cafeaua? dau eu atunci un iaurt cu cereale...
a doua zi de gradi, victor a facut cateva figuri, nu vroia sa iasa din masina, dar in final l-am convins. a fost ok, nu a plans. cu daria oricum nu avem probl. maine e sedinta cu parintii la daria: fondul clasei, servetele, hartie igienica, sapun, detergent... bla bla bla...
va pun si eu cateva poze de la ziua dariei, la gratar.
Ziua Dariei 2010
enjoy it!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Rox, ff frumoase pozele, Daria e o adevarata printesa! Se vede ca v-ati simtit bine si ca ati petrecut frumos!
Ai ratat cafeaua pe pagina anterioara...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Zina spune:
Sper sa nu ma "trimite-ti la plimbare", deoarece eu nu am mai scris aici de foooooarte mult timp. Fac parte si eu din listuta voastra...Rares al meu implineste 4 ani in 26 octombrie.
In primul rand, urez La Multi Ani copilasilor vostrii, care deja si-au serbat ziua, apoi va pup pe toate.
Noi am inceput de ieri gradi, prima zi, astazi a fost de fapt ziua in care s-au jucat (ieri a fost o nebunie generala). Rares a fost cuminte, nu a plans (dar stia ca eu si bona lui suntem pe hol), nu a venit dupa mine, in schimb a strigat-o pe d-na educatoare de n ori sa-i arate cate ceva sau sa o intrebe te miri ce. La fel ca si ieri, astazi, la plecare, a vrut sa ia o jucarie de-acolo si sa plece cu ea, i-am explicat frumos ca nu se iau jucariile de la gradi acasa, dar el nu si nu. Si da-i cu plans, cu tipete...pana la urma, pe strada s-a potolit.
Mamici, pe mine ma ingrijoreaza gandul racelilor de la gradi...voi cum v-ati "intarit" copilasii? Au racit des? Ce sa fac sa "scap" intr-un fel, de ele?
Va pup pe toate si pupici la prichindei.
anangel_lexi spune:
Zina, ma bucur ca ne-ai scris! Succes mult lui Rares la gradi! Cat despre raceli, cred ca depinde mult si de fiecare copil in parte. Fii-mea anul trecut a stat mai mult acasa decat a mers la gradi. Anul asta sper sa fie mai bine. Am inceput de prin vara sa-i dam cate 1-2 lingurite de miere 100% naturala (avem 2 unchi care au stupi) pe zi, in laptele de dimineata si de seara si 10 picaturi de tinctura de propolis zilnic (tot in lapte) pentru intarirea imunitatii. Am achizitionat si un aparat de aerosoli ca, in cazul in care raceste, s-o luam din pripa. Ei ii fac fff bine aerosolii. Asa ca poti incerca sa-i intaresti sistemul imunitar cu un produs natural.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Roxana01 spune:
Lexi, multumim de aprecieri! sotul va pleca in germania pe la sfarsitul lui oct, asa ca vom lua atunci lederlonul. oricum acum nu ii mai facem injectia cel putin 3 luni si mamica ce mi-a dat fiola mi-a zis ca ea mai are o fiola, deci nu-i trebuie urgent inapoi. multumesc inca o data ca te-ai interesat si scuze ca te-am incurcat.
Zina, bine ai revenit printre noi! cat despre raceli, eu cred ca tine foarte mult si de materialul genetic. la noi stam prost la capitolul asta, noi am avut parte de toate racelile posibile, dintr-o luna era musai s-o tin acasa 2 sapt cu muci, tuse , febra, gat rosu, chestii de-astea. dar sunt copii care nu se imbolnavesc, sunt tari ei din fire, fara prea multe vitamine/ stimulari ale imunitatii. eu le dau vitamina c. la noi nici nu trebuie stimulata imunitatea dariei , asa ca stam cuminti.
fetelor, cand ai 2 copii se cunoaste! mi-a recomandat medicul sa le fac o cura de calciu, 10 zile. zis si facut, iau eu duminica o sticla de sirop fiterman calciu. toate buna, numai ca in 2 zile l-a terminat! 2 zile, iar eu tr sa le dau 10 zile!!!! la daria trebuia 10ml de 3x/ zi, la victor 10 ml de 2x/ zi. si uite cum tr sa iau eu 5 sticle de calciu ca sa duc la capat ciclul.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Rox, ma bucur ca poate rezolva sotul tau cu fiolele. Nu m-ai incurcat deloc, o sa sun la farmacie sa spun ca nu mai e nevoie. Bine ca nu am dat avans, ca as fi vrut, dar a spus farmacista ca mai bine platesc toata suma cand iau produsul.
Gety, ce mai faceti? Cum e Maria dupa 2 zile de gradi?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Hello! Am intrat doar a va salut sa va spunem ca sune bine si ca pobabil de maine mergem si noi la gradi - acum dupa masa sunt gata exudatul si coproparaziologicul.
Rox -te pup si sanatate Dariei. Sper sa se gaseaca un remediu cat mai repede pentru a putea fi stopata boala.
"La Multi ani!" Cosmina - Tot binele si sanatatea din lume sa te protejeze mereu. - O asteptam pe mami sa ne mai pove de voi.
De luni cand voi fi la servici va voi povesti mai multe - acum PC-ul de acasa face figuri si scriu tare greu - cred ca ma lasa bateriile la tastatura.
- la toata lumea
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
AdinaF spune:
Buna fetelor!
in primul rand LA MULTI ANI! tuturor Bucuriilor ce si-au sarbatorit frumoasa varsta de 4 ani, sa crestetzi mari, sa avetzi o viatza fericita si plina de bucurii!
Cosmina, petrecere frumoasa azi!
Noi am revenit azi-noapte din Croatia, a fost un concediu super, ne-am simtzit foarte bine, apa foarte curata si sarata, a trecut din pacate prea repede.
Roxana, vad ca ai rezolvat problema cu fiola, daca totusi ai nevoie te ajut cu placere, la mine se accepta si fara retzeta in original. Ma bucur pt vestile bunicele cu referire la Daria!
Succes cu gradi!
Zina, bine ai revenit, succes si voua la gradi si cat mai putzine lacrimi :).
Eu sper ca aerul de mare sa ne ajute sa trecem cu bine de racelile de sezon, anul trecut in fiecare saptamana era unul dintre copii bolnavi, acum mergem cu optimism inainte.
Eu de ziua copiilor cred ca o sa le iau trenuletze Chuggington cu tot felul de shine ca m-au innebunit deja cu ele, am trecut de faza cu Cars si am dat de asta .
Merg sa mai bag niste tzoale la spalat, parca nu se mai micsoreaza muntzii de rufe.
O seara frumoasa va doresc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, poftiti la .
La multi ani Rebecca Riana si Yagi Alesio! Sa cresteti mari si sanatosi! Lakioana, nu ai mai dat demult vesti despre voi!
Adina, bine ati venit din concediu! Sunt convinsa ca a fost minunat!
Crisnemes, concediu placut in continuare si succes la gradi!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Zina spune:
Nu bine au trecut doar 3 zile de gradi, ca Rares este deja racit. De aseara are nasucul infundat, i-am dat ceva homeopat, dar azi noapte deoarece se foia in somn, nu putea respira bine, i-am dat Nurofen. Azi dimineata cand am sunat educatoarea sa-i spunem ca stam acasa, mi-a transmis ca telefonul meu era deja al 4-lea. Cum o sa rezistam toata iarna la gradi, daca numai dupa 3 zile au si racit deja?
Voi pentru nasuc infundat ce dati copiilor? Doctorita mi-a spus sa nu-i dau nimic, doar picaturi de nas (pe care Rares nu vrea sa le ia, azi dimineata am insistat o ora, fara rezultat). Temperatura era 37.
Va pup pe toate, la fel si pe pitici.