LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, SEBICU!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!

Mexxa, voi ce mai faceti?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IOANA SI ERIC!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Intru si eu pe ultima suta de metri pentru a le ura la multi ani ferciti lui Eric si Ioanei! Sa aveti parte numai de realizari si clipe minunate in viata!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, tocmai am facut .
La multi ani, Alexia Maria si Matei!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, Lexi!

Vin si eu la gratar, dar nu stau mult ca ne pregatim de mers la gratar. Cred ca e ultimul pe anul asta.

In rest suntem bine, ieri am fost ocupata cu treburile casnice: spalat rufe, aranjat prin casa... etc. etc.

Ieri seara ne-am intalnit in parc cu o colega de gradinita cu care Maria se intelege foarte bine, chiar daca este cu 1/2 de an mai mare. Maria s-a bucurat tare mult cand a vazut-o.
Maine incepem si noi gradinita... Sper sa fie un an mai bun decat anteriorul si sa nu mai racim asa des.

Urez si eu:

LA MULTI ANI ALEXIA MARIA SI MATEI!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata !
Am venit f devreme azi la servici, dar abia acum am apucat sa va ofer cafeluta de dimineata!
La multi ani, Cosmi! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa-ti bucuri parintii totdeauna!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, COSMINUTZA!

Petrecere frumoasa la gradinita!

Monique_new, te asteptam pe forum!

Maria a mers la gradinita azi. Dis-de-dimineata nu voia sa se trezeasca, zicea ca vrea sa mai doarma un pic. Abia dupa ce i-am zis ca o asteapta prietenele sa se joace cu ea, cand i-a zis tati sa mearga la baie ea a zis ca nu are timp.

Vestea proasta este ca o educatoare mai in varsta, dar foarte buna si care lucra cu copiii, a plecat de la grupa Mariei. Cu salariile din sistem, niic servici nu-ti mai vine sa faci.

Maria a stat un pic la educatoare in brate, a pupat-o, a explicat ca ea nu plange (dar nici anul trecut n-a plans) si ca "ea a mai checut un pic mai mare".
Si a plecat sa se joace cu o fetita, cu care se intelege ea bine.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neata
La multi ani BUCURIILOR care au implinit 4 ani !!!Cosmina, Eric, Sebi, Ioana, Alexia
sanatate si noroc le doresc

RE-adaptare usoare gradinitzarilor.
Vlad va ramane la program lung anul acesta, speram sa se obisnuiasca repede. I se va schimba si educatoarea din noiembrie, pt.ca actuala e insarcinata.

Pupici la mamici si pitici

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

ma adun si eu sa spun cateva cuvinte...

azi e prima zi de gradi pt amandoi copiii... compusesem o poveste intraga in care va povesteam ce proasta prima zi am avut, dar m-am lasat pagubasa... ca o concluzie, copiii au fost extraordinari, victor a fost nerabdator sa mearga la gradi a lui (alta decat ce a dariei), daria abia astepta sa-si vada prietenii, o nebunie. eu am fost singura cu amandoi, alergand cu cadourile si cu ghiozdanele intre cele 2 gradinite. din pacate sotul mi-a stricat bucuria primei zile de gradi, m-a lasat sa ma descurc singura cu amandoi, cu toate ca nu asta fusese planul.

sunt foarte fericita ca nana a fost exemplar, a mancat frumos, a cerut la toaleta, n-a facut pe el, s-a jucat cu copiii. a avut o perioada de melancolie dar n-a plans. vom vedea maine.

cu dari sunt cam ingrijorata. am lasat-o cam repede, nu i-am dat atentia pe care mi-as fi dorit sa i-o dau si nici nu am vorbit cu educatoarea, care este alta decat cea de anul trecut (cu toate ca i-am dat cadoul). fiind cu victor dupa mine, care stia ca merge si el la gradi si credea ca ramane cu daria) nu am putut sa vb cum trebuie cu educatoarea. sper ca e totul ok si cu daria.

acum incerc sa-mi dau seama cum sa strecor fizioterapia in ecuatia gradinitei... trebuie inceputa neaparat, dar nici nu vreau s-o iau de la gradi din primele zile. iar dr este numai in jurul pranzului la program.

pup, la multi ani tuturor bucuriilor care isi serbeaza ziua!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata, am intarziat cu , dar acum e gata si va invit s-o bem impreuna.
Rox, ma bucur ca cei mici ai tai au fost asa cuminti in prima zi de gradi! Cat despre tine, iti mai spun inca o data ca te admir din tot sufletul. Chiar nu inteleg cum reusesti sa te imparti intre 2 gradinite, servici, si acum si fizioterapie... Bravo, mamico! Jos palaria!
Noi am fost ieri la controlul obligatoriu de 4 ani. Mariuta noastra are 18,2 kg si 103 cm. M-a intrebat doctorul daca vorbeste si germana (a auzit-o cum turuia in romana in sala de asteptare) si i-am spus ca vorbeste putin dar de multe ori nu inteleg decat cuvinte razlete. Mi-a spus ca sub nicio forma sa nu vorbesc germana cu ea in casa, pt ca e important sa stie ambele limbi si sa nu-mi fac griji ca pana la urma va invata si germana. Mi-a spus ca nu e cazul de logoped (eu ma gandeam din ce in ce mai serios la varianta asta si inca nu am renuntat la idee) si ca e normal sa poceasca cuvinte chiar si la 6 ani... Eu insa n-o s-o las asa, la 6 ani incepe scoala (am aflat ca e obligatoriu s-o dau la 6 ani, eu as fi vrut la 7) si pana atunci trebuie sa vorbeasca corect.
I-a aratat doctorul si cateva imagini si a pus-o sa spuna ce reprezinta. Spre surprinderea mea nu a recunoscut melcul si porcul. Sau poate s-a intimidat...nu stiu. Va trebui sa-i arat mai multe imagini cu animale, desi se uita mereu la desene si acolo apar toate animalele posibile si imposibile.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput