LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
GETY spune:
LA MULTI ANI, ANUTELOR!
Roxana01, ma bucur ca ati rezolvat interventia cu bine la spital.
Noi ieri am petrecut la sora mea. S-a adunat mai multa lume acolo. Maria s-a distrat si ea si a dansat in fata oglinzilor de la dulapul din hol.
Si eu sunt suparata, dr. O.R.L. nu raspunde, nu stiu cand o pot opera pe Maria, de luni incepe gradi si cum sta ea cu gura deschisa tare mi-e teama ca o sa-i intre tot praful si aerul rece si microbii direct in gat si o sa inceapa sa tuseasca si n-o sa mai ies din cercul vicios.
Cred ca o sa o duc luni si marti pana la ora 12,30 miercuri si joi o sa stea acasa si vineri tot pana la 12,30 o sa stea la gradi. Am tot felul de scenarii in cap.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Roxana01, Maria poarta 26 la sandalute, acum nu stiu ce numar o sa poarte la papucii pe care o sa-i cumpar in toamna asta.
Cred ca mostenesc si ei "talpetele" noastre. Uite eu sunt cu 3-4 cm. mai scunda ca sora-mea, dar port cu 1 nr. mai mare la papuci. Eu port 37,38, 39 in functie de papuc, iar tati 42-43. Sper ca Maria sa fie mai "finuta" la picior.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Roxana, in primul rand ma bucur ca ati trecut cu bine de interventie! Slava Domnului ca nu se mai plange de durere, sper ca asa sa ramana mereu!Cat despre crestere, mi se pare normal ca fiind inaltuta, Dariuta sa poarte si numar mare la picior. Nu prea am vazut femei inalte cu picior mic, destul de rar se intampla asta, cred. Eu a trebuit sa-i schimb Mariei toata garderoba acum vreo 2 luni in urma pentru ca a avut un puseu de crestere si nu-i mai venea aproape nimic din ceea ce avea. Toti pantalonii pe care i-am luat sunt marimea 110. Chiar daca ii sunt lungi si trebuie sa-i suflec jos, o cuprind la burtica, pentru ca fii-mea e burtoasa si marimea 104 n-o mai cuprinde sub nicio forma, desi ca lungime ar fi perfecti. Ba chiar am avut surpriza sa-i cumpar o pereche de raiati f faini ca model (mulati sus si evazati jos) si care n-au cuprins-o la burtica desi erau 110. Trebuie sa-i dau asa cum i-am luat. Asta e.
Pentru sezonul rece i-am luat o pereche de ghetute marimea 26, cat poarta ea acum, si cizmulite marimea 27. Asta pentru ca poate va purta un ciorap mai gros si in plus la Maria am o mare problema cu cizmele si ghetele. O incalt foarte greu cu ele, nu-mi explic de ce. Cred ca nu stiu eu s-o incalt cum trebuie. Mai are niste cizmulite pt zapada care cica sunt marimea 24, dar le-am comparat cu cele cumparate acum, marimea 27, si sunt identice la lungimea talpii.
Ieri am fost la farmacie sa fac comanda pentru Lederlon, dar am uitat ca e miercuri si ca miercurea e program doar pana la ora 13.00. Asa ca voi merge azi iarasi si te anunt ce am rezolvat.
Zilele astea am fost foarte preocupata si cu emotii pentru ca i-am gasit lui Cristi un curs de germana pentru straini, gratuit, dar care e lunea de la 16.00 la 17.30 si eram f ingrijorata ca nu am cu cine s-o las pe Maria. Singura solutie era sa vorbesc cu seful meu, sa-i explic situatia si sa-l rog sa-mi dea voie sa plec lunea mai repede de la servici si sa vin dimineata cu 2 ore mai devreme plus sa renunt la pauza de masa de 1 ora. Mi-era frica de raspunsul lui pentru ca e o persoana foarte stricta care nu se abate niciun mm de la regulamentul intern. Dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am spus. Am avut noroc, a inteles situatia si a fost de acord. Mi s-a luat o piatra de pe inima, nu as fi vrut sub nicio forma sa piarda sotul meu cursul.
Si daca tot voi veni luni mai devreme acasa, am facut programare s-o duc la controlul obligatoriu de 4 ani la pediatru (atunci voi afla cu certitudine si ce inaltime are) dupa care, drept premiu, cred ca vom merge la Mc, doar noi 2. Cred ca va fi tare frumos, nu am mai fost demult doar noi 2, singurele, pe undeva.
Hai ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani tuturor celor care isis serbeaza azi onomastica si celor care azi isi serbeaza ziua de nastere!
Roxana multa sanatate Dariei si lui Victoras. Ma bucur sa citesc ca se simte mai bine! Si sa stii ca nu-i asa o drama daca are piciorul mare , inseamna ca "va trai pe picior mare" - pentru mine nu e o problema, din contra e un avantaj, la 40-41 gasesc la orice ora un model de pantof care sa-mi placa si chiar pot astepta reduceri ... , marimile mari pleaca mai greu de pe raft ...
Lexi ma bucur mult ca ai rezolvat cu sefu'. Si eu am avut aceeasi "problema" si am asteptat destul de mult pana sa-mi iau inima in dinti si sa intru la sefu' in birou, dar si cand am facut-o ... l-am prins intr-o super pasa si am rezolvat chiar mai mult decat ma asteptam . Bafta sotului la invatat limba germana!
Gety multa bafta! Sper sa reusesti cu medicul si sa gasesti cea mai buna varianta atat pentru Maria cat si pentru tine!
Noi am fost azi la gradi, am dus rezultatele analizelor si fisa completata de medicul de familie, iar de luni, gata ... la gradinita cu noi. Dupa ce am plecat de la gradi sotul si fiica m-au adus la birou, iar Ioana a vrut neaparat sa urce sa vada unde lucreaza mami, dupa care nu a mai vrut sa plece ... Ar fi trebuit sa o tin cu mine, terminam mai repede, nu?! Ca doar eram doua persoane ...
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Adriana mica spune:
Mult succes Bucuriilor care incep anul acesta gradinita!
Roxana, ma bucur ca sunteti cat de cat ok in ceea ce priveste problema Dariei. Va doresc multa sanatate!
Voi chiar vorbiti serios cu dimensiunile copiilor? Pai eu ce ma fac cu "anofelul" meu care cantareste in jur de 16.5kg (la 106-108cm)?! Exceptand fondul alergic, analizele au iesit "beton", mananca normal ca si cantitate si diversitate, doar ca nu se vede la cantar. Sper ca nu este cazul sa ma ingrijorez.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/duduburlacu" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Ancuta_eu spune:
Adriana nici a mea nu e mai mare, are 16 kg si 105 cm. Dar e bine, sanatoasa, "numai fibra". Nu cred ca trebuie sa ne ingrijoram
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Roxana01 spune:
Neata dragelor! multumim de cafea, Gety!
Lexi, nu iti trim deocamdata reteta. sotul meu a aflat ca s-ar putea sa plece luna urmatoare in germania la un trainning. va verifica astazi exact si daca se confirma plecarea lui atunci va lua el reteta si va cumpara el medicamentul. mi-e teama sa trimit reteta prin posta, caci aici daca iti da o reteta medicul parca ti-o da din rezerva lui si-ti face un mare favor. ma enerveaza la culme cum trebuie sa ne programam sa-mi dea o reteta pt o boala cronica, sa astept oricum cel putin o ora la usa dupa ora de programare si dupa sa am impresia ca mi-a facut un mare favor ca mi-a dat-o. asa ca mi-e teama sa nu fie pierduta prin posta. ma bucur ca ai gasit intelegere la seful, aveti si tu si sotul de castigat: tu petreci mai mult timp cu maria, sotul invata germana! mult succes la controlul la medic!
Ancutza, sa stii ca si eu m-am gandit la chestia cu reducerile la pantofi! intotdeauna cand vad ceva frumos la reducere este 39-40, asa ca m-am gandit si eu la partea asta... cat despre marimea copiilor, pe mine chiar ma deranjeaza uneori cat se lauda bunicii ce inalta este daria, eu preferam mai scunda si mai slabuta, dar sanatoasa... dar ii inteleg ca sunt mandri, e normal sa fie asa.
Gety, sa stii ca si eu ma gandesc la acelasi lucru in ce-l priveste pe victor. cu el trebuie sa mai trecem toamna asta printr-o operatie de hidrocel si speram s-o fac inainte sa ajunga la gradi, ca sa nu inceapa sa ia toate bolile si sa nu mai ajungem sa-l operam. dar cum prioritatea a fost s-o punem pe picioare pe daria, l-am lasat pe el pe locul 2. daca incepe gradi, victor e la particulara, ca nu l-au primit la stat, iar daca il tin acasa, tot platesc... sper de la inceputul anului 2011 sa mi-l primeasac totusi la stat.
ma intorc la treaba...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Poftiti la .
Roxana, succes sotului tau. Eu oricum am comandat deja fiolele, azi ajung, dar nu cred ca se va supara patroana farmaciei daca ii spun ca nu le mai iau... Totusi, eu zic sa nu-ti faci griji cu reteta. Pana acum nu s-a pierdut nimic din ceea ce trebuia sa primesc din tara, s-a intamplat din pacate invers, cand am trimis eu. Chiar zilele trecute am primit un plic super gros cu decupaje din ziare de la bunica mea. Si a ajuns bine merci. Bunica mea e tare simpatica, citeste ziarele si pe urma decupeaza articolele care crede dumneaei ca m-ar interesa. Majoritatea sunt cu diete.
Deci, poti trimite fara grija, sau, daca vrei sa fii mai sigura, o poti trimite recomandata, atunci chiar ca nu se pierde.
Imi pare rau ca e asa, stii ca data trecuta nu ti-am trimis eu fiolele ci Adina. Se pare ca la ea a fost mult mai simplu, ca au acceptat faxul.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
La multi ani, Sebi!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos, caci asta e cel mai important! Mexxaaaaa, ce mai faceti?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Roxana01 spune:
Lexi, ce super tare bunica ta! ce-mi plac dovezile astea de dragoste... ca doar asta sunt acele franturi de articole, dovada ca se gandeste la tine si la binele tau... si eu m-am gandit la faptul ca le-ai comandat, sper sa nu te incurce prea tare daca nu le mai luam. nu anula deocamdata comanda, astept sa-mi confirme sotul ca pleaca, dar are o intalnire dimineata si nu mi-a confirmat inca.
Adriana, n-ai de ce sa te ingrijorezi... de fapt stii si tu asta. Nasul lui victor este un baietel de varsta dariei (deci cu 2 ani mai mare decat victor). are cu 1 kg mai mult decat victor, poarta acelasi nr la pantofi si este putin mai inalt decat victoras (daria pare cu cel putin 1 an mai mare decat el). dar analizele sunt foarte bune, este super activ, se imbolnaveste foarte rar si se reface repede, asa ca este mai putin important cat de inalt si bine facut este. sunt sigura ca baieteii isi vor lua avant la adolescenta.
pup, ma intorc la lucru...
aoleuuu, era sa uit:
LA MULTI ANI, SEBICU! SA FI SANATOS, VOIOS, NOROCOS, SA TE BUCURI DE VIATA SI DE MAMA TA CARE TE IUBESTE ATAT DE MULT!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)