LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

La Multi Ani! tuturor Bucuriilor, mamicilor de Bucurii care azi isi serbeaza onomastica! sa aveti parte de o zi fabuloasa!!!!!!

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Flavia, am vazut si eu pozele, am recunoscut copilasii, le-am vazut fetisoarele in diferite ipostaze, am asteptat pana la sfarsit sa vad torturile, am vazut pe tatal Pufisorilor cand i-a antrenat pe toti la fotbal.
Bagdan mi s-a parut ca seamana cu tati, dar cand te-am vazut pe tine in poze mai bine, parca ar semana cu tine mai mult.

Mai vreau sa vad pozici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Maria are 19 kg. si 106 cm. A mai slabit 1 kg. si a crescut 1-2 cm.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
La multi ani, Sophie Marie Theodora, Maria Elena, Patricia Maria, David Constantin Marian (de 2 ori), Alexia Maria, Maya Maria, Mariutei mele, Roxana Maria, Ana Maria, Maria Diana, Diana Maria de Xandrutza, Sabina Maria de Alina1976 si mamicii Yoannamarie! Daca am uitat vreo mamica, imi cer scuze!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Gety, wow, e foarte bine dezvoltata Mariuta ta. A mea are 17,5 kg iar inaltime nu stiu, nu am mai masurat-o demult.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DAVID CONSTANTIN MARIAN!

Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna dimineata! haideti la o mamici!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Buna dimineata. Gety, multumim de cafea, eu chiar acum o savurez!
La multi ani, Stefan Andrei, Lukas Daniel si Dorian Constantin! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!
La multi ani Sofia Ana, Ana Maria si Ana Isabela cu ocazia onomasticii! La multi ani tuturor celor care se serbeaza azi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata bucurii, neata mamici!

la multi ani mariilor, scuze ca nu am fost prezenta ieri. si la multi ani tuturor sarbatoritilor, nu-mi vine sa cred ca acum 4 ani faceam galerie la nasteri!

noi ieri am fost sa-i facem dariei punctia si injectia intraarticulara. s-a comportat mai bine decat data trecuta, si-a revenit mai usor dupa anestezie. a fost cu anestezie generala. intelege mai multe din ce-i spun si daca ii explic dinainte ce se va intampla este mult mai cooperanta. doar cand au luat-o in sala de operatii a plans, dar asta de frica pentru ca nu veneam si eu cu ea. cred ca ar fi fost foarte ok daca ma lasat si pe mine in sala (lucru care normal, nu se poate intampla). ieri am fost si am vb si pt fizioterapie, vom incepe de sapt viitoare. ii voi spune ca mergem la gimnastica, sa faca picioruse frumoase si sa n-o mai doara piciorusele. la centru la care am mers si cu ea ieri (tot la marie curie) erau o gramada de copii in scaun cu rotile. si fii-mea arata cu degetul spre ei si intreba: de ce merge copilul ala in carucior? ii explicam ca il dor piciorusele, dar, treptat, va trebui sa ii explic adevarata cauza, numai ca nu am gasit acum metoda, pentru ca daria-i super empatica si i se face imediat mila.

ieri seara deja zburda prin parc, avea inca bandajul la glezna dar, datorita calmantelor, nu simtea nimic. mi-era si teama, ca se alerga printre copii, a mers cu bicicleta. mi-era teama sa nu cada sau s-o calce vreun copil pe picior. azi dimineata tot mai schiopata putin, dar am intrebat-o daca o doare piciorul si mi-a spus ca nu. sper sa fie doar un gest reflex schiopatatul asta de dimineata si sa scape de el.

fetelor, sapt viitoare incepem si gradi, cu amandoi. voi cumparati ceva educatoarelor? daca da, ce? la daria in grupa sunt 35 copii!!!!!! ingrozitor, din punctul meu de vedere! 35 de potentiali virusati, 35 de motive pt a se lovi daria, 35 de motive de cearta, 35 de copii care numai atenti la educatoare nu vor fi. mi se pare inuman pt educatoare, nu stiu cde ce s-au acceptat atatia copii. ni s-a promis ca cei care au fost si anul trecut la programul lung vor avea patutul lor, asa ca sper ca nu vor dormi 2 in pat, avand in vedere ca sunt 20 paturi. dar tr sa o las pe dari la programul lung primele zile, ca sa-si ocupe patul, iar noi va trebui sa facem si fizioterapie, care de obicei e dimineata... vom vedea cum aranjam.

multumim lexi, cristina, lili pentru sms-urile de incurajare si stiu ca toate v-ati gandit cu drag la noi.

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Lexi, pai parca te plangeai ca-i place sa manance mariucai! chiar e foarte bine dezvoltata! Daria are 109 cm si 20 kg (cantarita si masurata la clinica din graz, ca noi ziceam ca are 110 cm). bine ca seamana ca taica-sau, inalta si cu picioare lungi. in graz am fost la H&M la cumparaturi si a pus ochii pe o pereche de pantaloni rosii. eu vroiam sa-i iau 110 cm, ea nu, ca ea ii vrea pe aia de 116 cm! dupa ce ne-am certat noi in fata raftului, ea spunand ca stie mai bine ca aia ii vin, am cedat, am zis ca oricum, chiar daca-i sunt mari, bine ca nu-i sunt mici (nu vroiam sa-i probeze, ca era aglomerat la cabine si ne grabeam). si, ce credeti? fata a avut dreptate! aia de 116 cm ii vin perfect! voi avea mai multa incredere in ea, doar e dsoara, are instincte printesa mea!

mie mi-e groaza de cat de mult le creste laba piciorului. daria deja poarta 29 , iar victor, la 2 ani, poarta 26 (i-am luat niste cizmultite pt la iarna 27!). ai vostri cat poarta la picior? sper sa nu se duca fii-mea in 39-40 cand o fi mare!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput