LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Buna dimineata!
Gety, ce ai in canuta aceea aburinda, ceai sau cafea, ca sa stiu daca pot sa beau sau nu?!
Cu ceai ma pot drege, cafelei trebuie sa-i zic pas ca mi-o ia inima razna din cauza calciului.
LA MULTI ANI pentru Fabian si Alexander, sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati de aceasta zi alaturi de mami si de tati ( si nu numai ).

Gety, la primul salariu merg sa cumpar un aparat pentru aerosoli, intrebarea mea este ce fac cu inhalantul? Banuiesc ca trebuie sa merg la medicul pediatru si sa-l rog sa ne recomande el ceva anume, sau pot cere si direct de la farmacie? Ce mai face Mariuca ta, cum se mai simte dupa operatie. M-a emotionat cind ai povestit despre momentul in care i-au bagat anestezicul, parca as fi fost in locul tau, stiu ca Mariuca are niste ochi superbi si parca o si vedeam.
Lexi, si Carina ma intreaba mereu de ce ma duc la serviciu si de ce nu stau cu ea acasa, ii explic ca daca stau acasa nu mai avem bani de mincare, jucarii, cicolatele si pina la urma accepta sa plec dar ma roaga cu voce stinsa:"Du-te si sa te intorci la mine", sta saracuta in pragul usii si se uita cu niste ochi dupa mine ca pina ajung in statie nu mai sint buna de nimica, o tot aud pe scari cum striga:"pa mami".
Cind m-am angajat si a trebuit sa o las pentru prima oara cu bunicu-sau ca era bolnavioara si nu putea merge la gradinita, a plins si s-a agatat de gitul meu si a trebuit sa o sun de 10 ori/zi ca sa fie sigura ca nu o las singura si ca ma intorc la ea.
La intoarcere, m-a bufnit risul vazindu-l pe socrul meu stind intr-un colt pe canapea, il pusese Carina sa stea acolo si sa nu se miste ca altfel urla si nu-l mai iubeste. Noroc ca s-a obisnuit pina la urma cu absenta mea si ca nu ii mai este chiar asa de greu sa se desparta de mine.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Va salut si eu!

La Multi ani! Fabi si Alex! sa fiti mereu la fel de veseli, sa fiti sanatosi si multe bucurii alaturi de cei dragi.

Adina - te asteptam sa ne povestesti cum sau simtit baietii azi!

Andra - ce bine ca eu stau in Cluj unde e soare si frumos afara, chair daca e un pic frigulet.

Gety - ti-ai schimbat locul de munca sau ai avansat? pentru oricare din variante iti urez succes si felicitari!

Lexi -

Cred ca toti copilasii spun tare multe - din pacate eu imi aduc aminte asa putine, zilnic ma distrez de cate o perla.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, multumesc!

AndraPG, Maria e bine, respira "curat". Ii pun in continuare (pana la 14 zile mi-a zis dr. ) picaturi de vitamina A in nasuc si-i dau vitamina C cu propolis. Gatul e "curat" si el, ma rog la Dumnezeu sa fie tot timpul asa. E a treia zi de gradi azi, cu somnicul tot acolo.

Sa stii ca substanta respectiva ti-o recomanda dr. Uite, o data dr. mi-a zis sa-i pun si dexametazona pe langa acc. iar in alt caz o dr. a recomandat si adrenalina. Depinde de afectiunea pe care o are
.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hello

LA MULTI ANI GEMENILOR, sanatate si mult noroc

am vazut ca vorbeati de aerosoli, si Vlad a facut de cateva ori si i-a prins tare bine. Am auzit ca poti sa faci aerosoli si cu ser fiziologic + tinctura de propolis, ati folosit asa ceva ???

pup

ANDRA, ce croaziere?? baga detalii, ca suna taaare interesant. Ce-as mai pleca si eu sa plutesc vreo saptamana, sa scap de orasul asta pe care am inceput sa-l urasc.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, FABIAN SI ALEXANDER!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Lilina, n-am auzit... dar cine stie? Aparatul meu e cu nebulizator si stiu ca i-am pus odata ceai de musetel si nu l-a transormat in abur, n-a putut. Tinctura nu are alcool? Merge "trasa" pe nas?

Mie mi-a dat cineva o schema de tratament pentru imunizare de la o dr. de copii. Eu o sa o incep cu Maria.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Gety, spune-ne si noua cum suna schema, daca nu e secret!
Lilina, lucrez la un tour operator specializat in croaziere, nu pot sa-ti spun cum se numeste ca mi-e sa nu ma certe cineva si sa zica ca fac reclama.
Tocmai am avut niste oferte pentru agentii de turism la un pret super, as fi mers si eu dar sint singurica la birou si nu are cine sa-mi tina locul.
In general avem oferte peste tot dar cele mai multe sint pe Mediterana de Est si de Vest.
Daca vrei mai multe detalii, lasa-mi o adresa de e-mail si-ti spun mai multe.
Apropos, si eu as pleca din Bucuresti, m-am saturat pina peste cap de mitocania si de lipsa de educatie a oamenilor de aici, de rautate nu mai zic...
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna seara fetelor!

Scriu in viteza ca imi moare acumulatorul.

Multzumesc mult de urari, am avut o zi superba azi, insorita. am organizat ziua copilasilor la un loc de joaca interior, foarte curat si modern, cu 11 copii si 10 adultzi. S-au distrat totzi de minune, incidente nu au prea fost, am alergat dupa ei si ei dupa noi, si la un moment dat nu mai stiam care dupa care.

Revin cu poze, desi n-am facut multe ca erau prea in viteza copilasii

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata! sau ceaiul dupa preferinte este servit!

"La Multi Ani!"Iulia

Ieri am fost la sedinta cu parintii la gradi la Victor. In general am fost multumita de cum evolueaza lucrurile. La sfarsit am primit pentru acasa un test - pentru parinti - sa vada ce fel de educatie aplicam copiilor nostri. In urma testului mi-a iesit ca practic metoda autoritara- dar pot spune cu mana pe inima ca nu e asa- trebuie sa vb. cu educatoarele despre asta.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Cris, multumim pentru cafea!
La multi ani, Iulia! Tare mult as vrea s-o mai "vad" pe mamica ta pe aici.
Lilina, stiu si eu ceva de aerosoli cu propolis dar nu sunt foarte sigura. Am facut eu ceva de genul asta in copilarie, la Apimondia. Stiu sigur ca bagau un produs apicol in aerosoli dar nu stiu sigur daca era tinctura de propolis sau altceva...
Wow, croaziere... e unul din marile mele vise sa fac o croaziera pe mare.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

Andra, nu e secret, am sa v-o trimit pe PM cui vrea, dar sa ajung acasa, sa o scriu si o trimit apoi. Are numai produse naturale, in mare parte, asa ca n-au ce sa faca rau.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput