LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 19
Crisnemes spune:
Buna dimineata si de la mine!
Gety- maine e ziua cea mare? Ce cadou i-ai cumparat Mariei?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, vreau si eu reteta aia secreta, te rog!
Chiar asa, ce i-ai luat Mariei pana la urma?
Sa va povestesc o faza draguta de ieri, cu fii-mea (in ultimul timp le-am uitat ceva de speriat, dar pe asta m-am straduit s-o tin minte): eram la cumparaturi si trecem pe langa niste rafturi cu diverse chestii casnice albe cu pete negre (model tip dalmatieni: farfurii, pahare, diferite ustensile pt servit cafeaua, servetele textile, etc). Fii-mea le observa si zice: uff, ulate mai sunt vacile astea!"
Nu stiu de unde i-a venit ideea cu vacile, mai curand m-as fi asteptat sa zica ceva de dalmatieni, dar avea dreptate: si vacile pot fi albe cu pete negre. Ce imaginatie pot sa aiba copiii astia.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AndraPG Lilina, lucrez la un tour operator specializat in croaziere, nu pot sa-ti spun cum se numeste ca mi-e sa nu ma certe cineva si sa zica ca fac reclama. |
e da, esti de-a casei, nu cred ca te cearta nimeni
vreeem pe maaaare, cu burta la soaaaareeee
Lilina &
fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata,
e gata, va asteapta!
La multi ani, Maria Diana!
Iti dorim din suflet sanatate, noroc si multe bucurii in viata si te pupam muuuult!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:

"La multi Ani! Maria"
- sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu cu zambetul pe buze. Felicitari si mamei tale pentru un asa copil minunat!
Petrecere frumoasa!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Multumim pentru urari!
Ma lupt deocamdata sa fac curatenie prin casa. Parte din mancare am pregatit-o ieri, tortul e cumparat deja, iar acum mai am de pregatit carnita si de pus salata pe platou.
Plec la treaaabaaaa!
Vorbim mai tarziu.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
AndraPG spune:
Bun gasit si de la noi.
Lilina ma refeream la moderatori, nu la voi, lucrez la SHIP TRAVEL, sper sa nu ma urecheze nimeni.
La Multi Ani pentru Maria-Diana si Ana Isabela, sa cresteti mari si sanatoase!
.
Gety, petrece frumoasa si reusita pentru Maria.
Pupam toate mamicile si bucuriile.
anangel_lexi spune:
Gety, spor la pregatiri si o petrecere pe cinste!
La multi ani, Ana Isabela!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AdinaF spune:
LA MULTI ANI MARIA-DIANA!
Sa ai o copilarie fericita si multe bucurii in viatza! Sper ca v-atzi distrat de minune azi!
Ai mei copii sunt cam suparici ca a plecat maica-mea, ma asteapta o saptamana de sters lacrimi si consolat copii.
Noapte buna!!