LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, e gata!
La multi ani, papusica Ana! Sa cresti mare, sa ai parte de sanatate si de un drum cat mai lin in viata! Ne e foarte dor de tine si de mamica ta!
Am reusit sa vad ieri toate pozele lui Cris, Victor a avut 2 torturi super si mi-a placut ce curios era cand desfacea cadourile!
Mi-a placut si la piscina, e foarte curajos! Mi-au placut mult toate pozele si l-am zarit si pe Dragos in cateva! Ce mult a crescut! A inceput deja scoala, sau il dai anul viitor?
Am si eu o intrebare/rugaminte la voi: de Craciun as vrea sa-i cumpar Mariei cateva jocuri educative. M-am uitat pe niste site-uri romanesti si am ochit ceva dar as vrea sa va intreb si pe voi, ce anume mi-ati recomanda. Adica ce ati cumparat pt copiii vostri si le-a captat interesul pentru mai mult timp?
De aici i-am cumparat de ziua ei un joc "Potriveste imaginile", cu niste cartonase, de ex. un mar intreg si un cotor de mar, ea trebuie sa le gaseasca si sa le potriveasca. Ii place foarte mult desi varsta recomandata pt acest joc e 2-4 ani si e cam usor pt ea. A mai avut un joc cu niste cartoane mari cu animale si trebuia sa gaseasca hrana potrivita pt fiecare animal. Si ala ii placea mult dar a pierdut din piese si nu-l mai poate juca. Copiii vostri cu ce se joaca?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

- este gata!

La Multi Ani! Ana - Maria - multe bucurii alaturi de parintii tai si multa sanatate. Itzi - ce mai faci? Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Salut Lexi - sa inteleg ca ai reusit sa vezi pozele?

Merci de aprecieri.

Pe Dragos il dau la scoala abia la anul. Acum el are 6.7 ani - si este baiat - am hotarat ca pt el cel mai bine e sa mearga la anul. Acum suntem in febra inscrierilor in clasa 1 pt la anul. Am gasit scoala si invatatoarea potrivita. Victor clar v-a merge la scoala la 7 ani fix.

Lexi - referitor la jocuri - din ce m-am uitat eu in magazine acum au aparut tare multe jocuri educative - eu le-am cumparat sus - jos, piticot , nu te supara frate, domino - si sincer le place tare mult- chiar daca Victor nu este atras de astfel de jocuri inca - el se plictiseste foarte repede - prefera jocurile in care face ceva creativ - sa se joace cu plastelina , lego. Acum ma bate la cap sai cumpar - www.librarie.net/coperta/roata-olarului-antrenare-101294.jpg" target="_blank">Roata Olarului.

Sa stii ca au aparut tare multe in comert - o sa dau o raita sa ma mai uit si o sa-ti dau idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, la Roata Olarului m-am gandit si eu dar pe urma mi-am adus aminte cat trebuie sa curat prin casa dupa ce se joaca cu plastilina si mi-a cam trecut... Vreau sa-i iau Mesterul Manole, pt asta ne-am hotarat deja, mai ales ca il putem juca toti 3. Fii-mea se uita pe Minimax si au reclame cu tot felul de jocuri, unele mi se par foarte interesante dar sunt multe si nu stiu ce sa aleg.
Edit: da, am reusit sa vad toate pozele, de ieri, dar nu am mai apucat sa scriu pe forum.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna dimineata!

Eu nu prea am timp sa citesc tot, asa ca va rog sa ma scuzati, nu sunt la curent cu ce mai este nou.
La Multi Ani ANEI, sa fie sanatoasa si fericita!
Gety, ma bucur ca sunteti bine. Nu am apucat sa vad pozele...

Noi suntem bine, Doamne ajuta, dar inca avem mucisorii in nas, folosim batista bebelusului. Mergem la gradi, dar acolo vad ca inca lipsesc copilasi, poate sunt bolnaviori. Of, mi-e teama...

Zina si Rares(26.10.2006)

Mergi la inceput

Zina- da-i zilnic vitamina C cu propolis sau echinaceea si o sa vezi ca nu mai ai probleme. [pupici]

Ieri am fost la stomatolog si imi refac o lucrare mai veche - cand am ajuns aca ma durea cam toata gura si nu eram o companie prea placuta
Victor - ce ai patit mama?
Eu - ma doare maseaua.
V: - vezi daca urli toata ziua la noi!

V: mama imi cumperi o pisica vorbitoare? - dupa ce a vazut la tv un film cu un catel vorbitor
Eu: Da Victor cand o gasim cu siguranta ti-o cumpar.
V: Da mama oare o sa vorbeasca mult? Daca face pui si puii ei o sa vorbeasca ? unde o sa-i tinem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

LA MULTI ANI, ANA MARIA!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!

Back to work!

Mamici, chiar ma bucur ca ati deschis subiectul cu jucariile. Maria, v-am mai spus, se joaca acum cu papusile, papagalii, piticii.

Daca gasiti ceva interesant, sau vreun joc le-a placut copiilor vostri mai mult, daca nu puneti link, macar denumirea jocului, acusi e si ziua ei de nastere...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes

Zina- da-i zilnic vitamina C cu propolis sau echinaceea si o sa vezi ca nu mai ai probleme. [pupici]

Ieri am fost la stomatolog si imi refac o lucrare mai veche - cand am ajuns aca ma durea cam toata gura si nu eram o companie prea placuta
Victor - ce ai patit mama?
Eu - ma doare maseaua.
V: - vezi daca urli toata ziua la noi!

V: mama imi cumperi o pisica vorbitoare? - dupa ce a vazut la tv un film cu un catel vorbitor
Eu: Da Victor cand o gasim cu siguranta ti-o cumpar.
V: Da mama oare o sa vorbeasca mult? Daca face pui si puii ei o sa vorbeasca ? unde o sa-i tinem?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Dragelor, apuc si eu sa intru pe forum dupa vreo sapt de pauza. am avut o expozitie la romexpo si n-am avut acces la net pana duminica, iar acum recuperez restantele.

in primul rand LA MULTI ANI PAPUSHIK ANA MARIA, MULTA SANATATE, NUMAI BUCURII SI O COPILARIE DE VIS ALATURI DE PARINTII TAI FRUMOSI!

si, recuperand:

LA MULTI ANI PRIETENILOR NOSTRI VLADONE SI DUDU, SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE! NE ESTE DOR DE VOI, ASTEPTAM POZE DE LA SARBATORIRE...

LA MULTI ANI SI PENTRU ROXANA, MARIO, SOFIA, ANTONIA. SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!

Revenind la subiectul zilei, cadourile, dariei i-am luat un joc foarte ieftinut, din auchan, cu niste cartonase. sunt 10 paletute din carton cu cifrele si alte cartoane mici ca si cartile de joc cu buline. paletutele sunt ca cele folosite de juriu la notari. ii place mult sa se joace cu ele, ca invata cifrele si este fericita ca le stie (cand le nimereste, ca o mai da si in bara...). din pacate noi nu ne putem juca nu te supara frate sau piticot deocamdata, ca-l avem pe nana-fulgerica-nebunica si strica tot.

despre noi: daria este la a doua sapt de kinetoterapie. ii place foarte tare, zicem ca mergem sa facem gimnastica si e foarte incantata. cred ca ii va duce dorul cand vom termina. deocamdata inca schioapata dimineata, dar de ieri am inceput si fizioterapia, pe langa kineto, astfel spe ca scapa si de durere.

Cris, super tare faza cu dentistul! sunt extraordinari copiii!

fetelor, eu nu stiu cum sa fac sa conserv cumva momentele astea cu ei. sunt deliciosi, fiecare in parte. imi umplu inima si atata fericire nimic altceva nu iti poate aduce.

va las, ma intorc la treaba.

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Roxana calzi Dariutzei scumpe si intelegatoare.

Gety - spor la treaba.

Mergi la inceput