LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
"La Multi Ani!"
Mario si Darius Stefan!
TUDOR si ANTONIO
SOFIA 
Xan- mai apar din cand in cand. Se pare ca am fost tare ocupata la munca si nu am prea reusit sa scriu.
AdinaF- succes la inot si spre sa gasesti un profesor bun. Cat despre educatoare ce sa zic 
- e nasol rau - e tare important sa gesesti pe cineva - credeam ca astfel de lucruri se intampla doar in Romania - sincer.
- nazdravanilor.
Gety- ma bucur ca dupa control Maria e bine- mai stati un picut acasa si apoi o sa mearga bine treaba cu mersul la gradi.
pentru voi.
Tanima - succes la homeopat. Spor la invatat si ssucces la doctorat!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Crisnemes spune:
De dimineata ma chinui sa va arat niste poze in webshots si nu reusesc sa le vad. Am incarcat niste poze si nu le pot vedea oare de ce? Ati patit si voi asa ceva?
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
La multi ani, Sofia Ana!

Cris, mi s-a intamplat si mie o data sa nu pot vedea pozele pe webshots, a fost o problema de la ei. Mai incearca peste cateva ore, sau maine.
Gety, cum mai sunteti?
Tanima, ma bucur ca ne-ai scris. Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus si multa sanatate celor mici!
Xan, cum ati petrecut cu "sumafirii"? Vorba lui Gety, as fi vrut sa fim si noi acolo!![]()
Adina, succes cu educatoarea, nu stiu ce sa mai zic... Decat ca imi pare fff rau ca au gemeneii de suferit.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Crisnemes, stai sa incerc si eu:
POZE MARIA DIANA
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety - are niste ochi
Maria ca te baga in boala!
Sa inteleg ca ati fost si in Sovata in concediu?
Crisnemes spune:
Am creat 3 albume noi: Poze din vacanta 2010, Let's do it, Romania si Victor 4 ani - AICI
anangel_lexi spune:
Mai Gety, e frumoasa rau Maria ta!

Cris, acum merg sa vad si pozele voastre!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Cris, am vazut doar pozele din Victor 4 ani. Celelalte albume n-am reusit sa le vad. Sigur au probleme tehnice.
S-a speriat un pic Victor cand a aprins artificiile de la tort. Mi-a placut si carliotanta din capatul celalalt al mesei (la gradi). Si cu ce zor desfacea Victor cadourile de la ziua lui.
Si am vazut niste ochi negri, ca mura. Sau cel putin asa se vad in poze.
Am auzit despre "Romania, let's do it" la TV. Este vorba despre aceeasi campanie?
Mai avem 2 zile de stat in casa.![]()
Maine reiau si eu serviciul, ca am fost cateva zile in CM pt. copil bolnav.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Gety - are niste ochi Maria ca te baga in boala!/[quote]Sa inteleg ca sunt frumosi? Sa inteleg ca ati fost si in Sovata in concediu? Da, mi-a placut foarte mult statiunea. Superba. Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) |
Crisnemes spune:
Gety- da ochii Mariei sunt superbi- ea e foarte frumoasa oricum.
Si Victor are ochii negri.
Da despre acea campanie este vorba - a fost minunat - copii au simtit ca fac ceva util- o sa vedeti din poze cand o sa se poata vedea.
Bafta maine la servici.