LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 12
Crisnemes spune:
Apar si eu aproape de spartul targului!
Gety -
Mariei! si sanatate si multumim de cafea.
Xan
Dianei
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Zina spune:
Gety, nu a facut febra Rares, dar astazi cand m-am dus dupa el la gradi, era plin de mucisori la nas, se stergea cu manecuta saracutul.
Sper sa nu-l intoarca boala, de fapt, nici nu i-a trecut bine, inca are nasul infundat. Si cum am mai spus, dupa 6 zile de antibiotic. Mi-e teama sa nu faca febra, ca asa a inceput raceala asta, cu nas infundat si febra a doua zi, care i-a trecut dupa prima doza de antibiotic. Nu stiu, vad ca el a inceput deja "imunizarea". Parca prea repede.
Ce face Maria?
Si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
AdinaF spune:
Buna seara mamici!
Am disparut cateva zile, am profitat de temperaturile ridicate si am stat doar pe-afara.
Am mai avut catziva sarbatoritzi zilele acestea:
Narcisa, Vlad, Roxana, va urez "LA MULTZI ANI FERICITZI!", sa avetzi o viatza lunga si frumoasa, sanatate si impliniri! Sper ca atzi petrecut cu totzii frumos alaturi de familie si prieteni.
Gety, sanatate Mariei, sper ca operatzia sa va fi rezolvat problemele. Recuperare rapida va doresc.
Zina, sincer cred ca te-ai cam grabit cu antibioticul pt niste muci, si Alex mi-a venit azi mucos acasa si tot imi spunea oftand : "vai ce racit sunt !". In afara de spray de nas inca nu-i dau nimic, sper sa-i treaca de la sine.
Eu tocmai caut niste cursuri de inot pt copii, tare mi-as dori sa invetze de la profesor inotatul corect, plus scufundari si sarituri, din pacate vad ca m-am trezit cam tarziu, toate cursurile sunt ocupate (pe langa ca-s scumpe foc), da de am tousi noroc si renuntza unul altul.
In rest suntem destul de bine, am din nou probleme cu educatoarea, dar asta nu-i noutate (incepe tratamentul preferentzial intre copii, ceea ce nu-mi convine deloc), deci daca si la scoala o sa am noroc de invatzatoare ca ea jur ca ma mut in alt oras ...
Un weekend frumos va doresc si vreme frumoasa!
GETY spune:
Zina, de obicei nu ma bag peste parerea dr., dar si mie mi s-a parut ca a prescris antibiotic cam repede. Noi am cam rarit-o cu antibioticul in ultimul an, ca si Maria a fost dependenta de ele la un moment dat, dar acum prefer sa-i dau Panadol sau Nurofen, ea a luat si expectorante din cauza bronsitelor si vitamina C, miere de albine, ceaiuri caldute (Plantusin).
Zina, poti sa incerci sa-i dai vitamina C cu propolis si echinaceea.
AdinaF, bafta sa-i inscrii la un curs de inot. Eu pe Maria vreau sa o inscriu la dansuri. La inot nu vreau sa o inscriu, ca mi-e teama sa o bag prin bazinele orasului. 
Maria e bine, papa foarte bine se recupereaza bine, zic eu. A ramas cu amigdalita cronica dignostic la externare, ca s-a preferat sa nu se scoata si amigdalele in speranta ca dupa ce s-au scos vegetatiile adenoide amigdalele sa se retraga.
Maine mergem la control si la o saptamana de la operatie la inca un control. E greu de stat in casa inca vreo saptamana, ca noi am mai stat in casa vreo 5 zile inainte de operatie de teama sa nu raceasca, iar astea 7 zile au picat cam prost. Dar asta e... trecem si peste ele.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Nimeni pe aici?
Azi am fost la un prim control. Dr. a fost foarte multumita de cum se reface gatutul Mariei.
Avem 2 sarbatoriti azi. Le urez
"La multi ani"
lui Mario si lui Darius Stefan. Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor de azi, Mario si Darius Stefan!

Gety, ma bucur ca se reface bine Mariuca dupa operatie.
Insanatosire grabnica in continuare!
Noi avem si muci curgatori de ieri, asa ca avem tacamul complet... Asta e, speram sa se refaca cat mai repede.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tanima_i2002 spune:
Buna seara, mamici
Rusinata de-a dreptul de atata lipsa urez si eu prichindeilor un sincer "LA MULTI ANI!", sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor si multa fericire si bafta in noul an de miniscolarei.
Eu sunt furioasa de-a dreptul pe timpul asta care zboara ca gandul. Iacata-i deja la 4 ani. Nu-mi vine a crede. Ma uit la rares si nu-mi vine sa cred ce baiat mare am. Miruna este si ea dmnisorica deja cu multe aere si mofturi cat cuprinde.
Eu sunt ocupata pana peste cap cu doctoratul asa ca tot rarut o sa ma vedeti, in plus nu prea mai am acces la internet intrucat am facut ceva schimbari in viata mea, nu stiu inca daca doar temporare sau permanente, momentan incerc sa rezolv problemele din viata mea pe rand asa ca in afara de copii urmatoarea prioritate este cariera care am lasat-o mult prea mult deoparte pentru familie si din pacate nu a apreciat nimeni asta.
Copii cresc frumos, am avut parte si de prima imbolnavire cauzata de colectivitate: enteroviroza destul de urata la Miruna si vesnicii muci la Rares. Miruna s-a adaptat destul de bine la Cresa in numai 2 saptamani (una a stat-o deja acasa bolnava). Pe Rares nu am avut curaj sa il operez de polipi (felicitari ptr reusita Gety), dar am hotarat sa mergem la un hemeopat, din pacate abia peste 2 luni avem programare. Pana atunci speram sa tinem in frau mucii si tusea cu aerosoli, batista bebelusului, colargol.
Va doresc sa aveti parte de petreceri fumoase si copii sanatosi.
Promit sa revin cat mai curand sa vad ce mai faceti.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori: Narci, Maria si Rares.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!! Poftiti la 
Sunt in mare viteza, ne pregatim de "sumafiri" cum ar spune Narcisa ![]()
Gety, recuperare rapida Mariei
Nu am prea facut poze in ultima vreme, deoarece avem probleme cu acumulatorii (ori poate chiar camera?) iar o camera foto noua nu e pe lista de prioritati
Mult succes va doresc la planificare
Eu lucrez la alte planificari, planificarea activitatii in anul scolar in curs. Hartogaraie.
Tanima, spor la treaba iti doresc! Si toate cele bune, sanatate copilasilor!
Lexi, nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani... Parca prea repede... Sanatate Mariei!
Zina, sanatate lui Rares!
Adina, sper sa-si revina educatoarea baietilor. Sau e o cauza pierduta? Sincer, imi pare rau.
Cris, ai aparut si-ai disparut ![]()
Multumim frumos pentru urarile adresate Dianei! Cu ocazia aceasta felicitam si noi sarbatoritii de week-end:
Mario, Darius, Tudor, Antonio, la multi ani! 

Va pup, va doresc o duminica frumoasa!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Dudu si Antonio! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de muuulte bucurii in viata!

Maria va sta si maine acasa, e mucioasa rau de tot, ca sa nu mai zic de tuse...
Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Xan, as vrea sa fim si noi "sumafirele" voastre, la cat de bine te stiu ca gatesti.
Eu am mai gatit o portie de zacusca cu bureti. Ca tot au aparut si astea.
Tanima, bafta sa rezolvati cu homeopatul. Si sa rezolvi toate problemele pe care le ai.
Si eu am mers cu inima stransa la operatie, dar n-am avut incotro. Maria a facut 4 bronsite in 6 luni, am fost la un pas de pneumonie, bronhiile ei nu cred ca mai suportau o noua raceala si nu nu stiu ce ma faceam daca apareau crizele de astm bronsic.
Lexi, am citit ca si Mariuca ta tuseste. Multa sanatate ii doresc.
La multi ani ! TUDOR si ANTONIO
La noi e din ce in ce mai greu sa stam in casa. Simt ca o iau eu razna, pe bune... Dar mai avem 3 zile... Mult a fost, putin mai este...
Asa creste Maria Diana