LMA!!! Bucurii de sept - oct 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 10
Crisnemes spune:
Buna dimineata mamici de voinici - cafeluta e gata
!
"La Multi Ani!"
- David-Stefan voinic de Mirabelac
- Matteo voinic de Sephora si
- Andreea Narcisa domnisoara de xandrutza_76

Sa cresteti mari voinici si sanatosi.
Zina - nici eu nu-i duc pe baieti daca sunt raciti- daca le curge putintel nasucul da ii duc dar daca e ceva mai mult nu-i duc.
Gety- bafta azi!
Lexi- cum a fost tortul?
Princess- Denis e superb iar fratiorul lui e foarte atent cu el 

Roxana - succes la fizioterapie.
Dariei
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, va ofer o
aburinda!
Va multumim tuturor pentru urari!
Am avut un tortulet micut, asa ca pentru noi 3 doar, dar a fost foarte bun. Maria a dat putina apa la soricei la momentul artificiilor, ii e cam frica de ele, dar tocmai de aceea le-am cumparat, ca s-o obisnuiesc cu ele. Azi sarbatoreste la gradi.
Am facut si ceva poze dar inca nu le-am incarcat pe site-ul ei. Cand o voi face, o sa va pun linkul.
Princess, m-am topit toata cand l-am vazut pe Denis! E atat de dulceeee!!!
Un
maaare de tot ambilor tai flacai!
La multi ani sarbatoritilor de azi, David, Matteo si Narci! Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
LA MULTI ANI!
NARCISA
DAVID STEFAN
MATTEO
Sa cresteti sanatosi, voinici si frumosi!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Ne pregatim pentru ziua de maine. Bagajul e facut, mai am sa-i dau 1/2 pastiluta de diazepam, inainte de culcare. Si inca 1/2 maine dimineata.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, ne gandim la voi! Sa dea Dumnezeu sa decurga totul rapid si fara dureri!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea calda 
Gety - sunt cu gandul la voi sa fie totul ok. 
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, multumim pentru cafea!
Gety, te asteptam cu vesti bune!
Maria mea e racita, a inceput de aseara cu tuse si putina febra... Sper sa-i treaca repede si sa nu fie nimic grav.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Zina spune:
Gety, va dorim sanatate, Doamne Ajuta!
Anangel, sanatate Mariei, sa speram sa treaca cat mai repede raceala.
In ziua de azi, vad ca un simplu nas infundat duce la multe altele.
Noi avem astazi 6 zile de antibiotic (la recomandarea d-ritei), si numai de maine margem la gradi. Dar cu tot cu antibiotic, nasucul inca este infundat, nu mult, putin. Tot se mai aude...offfffff, ce fac? Il duc maine la gradi sau nu? A trecut o saptamana de cand lipseste. El in rest este bine. De ieri l-am scos afara, la fel si astazi, nu pot sa-l mai tin in casa.
Ce-ati face voi?
Nu inteleg de ce nasul inca mai este infundat. El nu a vrut sa-i pun nici o picatura de nici un fel in nasuc. Doar aseara am reusit sa-i pun 2 picaturi de Betabioptal (dupa o saptamana de insistente).
Pupici, sa aveti o zi buna si frumoasa. Si copiii sa fie sanatosi si fericiti!
Zina si Rares(26.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna ziua, dragele mele, in sfarsit revin cu vesti despre noi. Cu scuzele de rigoare, pentru absenta indelungata, mai mult sau mai putin motivata.
Eu am reinceput serviciul, de fapt chiar acum lucrez la planificari si trag putin chiulul, cat sa va scriu un mesaj.
Noi suntem relativ bine, cam raciti; Narcisa sta acasa zilele astea, ii curge nasul si nu o lasam in colectivitate, din pacate; ea abia asteapta sa mearga la camin, totusi mai asteptam cateva zile, mai ales ca avem si la camin o conventie in acest sens.
Eu sunt in plin proces de (re)acomodare, asta e, ma adaptez din mers. Nu am mai reusit sa intru pe forum, din pacate, dar m-am gandit des la voi. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, nici nu cred ca apuc sa recuperez... Sper ca sunteti bine toate, si voi si puiutii vostri.
Multumim frumos pentru urarile adresate Narcisei. Uram si noi "La multi ani!" tuturor Bucuriilor care s-au aniversat pana acum, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
De asemenea, cate o floricica pentru Cris si Adina!

Noi inca nu am sarbatorit, o vom face duminica, cu cativa invitati.
Sper sa revin mai des cu noutati, mi-a fost dor de voi, va pup pe toate de la A la Z!!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e servita! Poftiti va rog
!
Xan -
si noi ne-am gandit la tine si de cate ori poti te asteptam cu vesti despre voi.
Acomodare usoara la servici si multa sanatate Narcisei!
Lexi - sper sa fie doar ceva trecator.
Mariei si sanatate.
Zina - daca nu reusesti sa pui picaturi in nasuc e normal ca acum sa mai aiba muculeti. Important sa fie albi la culoare sa nu fie galbeni sau verzi. Sanatate multa lui Rares.
Gety - sper ca ati trecut cu bine.