Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna dimineata, gagici mutante. Bre, frumos e la casuta mea si la curte, frumos e sa mergi cu metroul si sa scapi de cele 2 ore din trafic la volan, dar m-am cracant de frig de la metrou la birou. Nu stiu cine zicea p-aici ca-i ingheata picioarele fiindca-i mutanta, dar tind sa-i dau dreptate: am doua paranteze inghetate bocna. In plus, m-am uitat si eu in oglinda in spatele genunchiului si-am vazut 2 vinisoare ce nu erau acolo...
In alta ordine de idei:
floricica tu nu esti normala, zau! In loc sa sari in sus de fericire ca esti gravida, ca ai vazut/simtit/auzit activitatea cardiaca, maine iti vezi plodul...tu-ti faci griji asa aiurea? Lasa copilul sa creasca linistit. Ai sa vezi ca maine totul va fi bine, apoi si pe 10 septembire totul va fi bine.
felixut o sa afle floare de mac inaintea ta ce poarta la marsupiu. Tu esti ca oul kinder - ascunzi o surpriza Sa fie o putulica?
denisa astazi cica ar ploua, dar sper sa fie cald in sufletul tau.
brotacel s-au oprit scurgerile?
SARA iti doresc numai bine si spor la citit/raspuns la mail-uri
alla sotul meu are "oligoastenoteratozoospermie severa" stii cat mi-a luat sa retin denumirea asta? 2 luni - luni in care tot cautam pe net sa vad ce inseamna, si ce sa insemne? Ca mai facem un FIV. Cu banutii...eheeee, ar fi trebuit sa vedem Barcelona in perioada asta, ar fi trebuit sa amenajam curtea, sa mobilam dormitorul mic si livingul ... am primit chiar si banuti de la parintii mei si sti ce facem? FIV 2 Imi ador motanul si cainele, dar m-am saturat sa adun lighioane imblanite de pe strada: Vreau propriile mele lighioane humanoide!...de preferinta fetite, ca sa-l terorizam pe ta-su'...deja-mi imaginez cum vom desena pe pereti...
(stiu ca traiesc in povesti, dar pe mine ma ajuta gandurile astea, poate te vor ajuta si pe tine)

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pricoapa spune:

haideti mai bine sa va povestesc totul de la inceput. Prima sarcina am pierdut-o in septembrie 2009 dupa intrerupere mau trimis la doamna Uscatescu care mi-a facut analizele factor v , proteina c si s si mi-a zis ca totul este ok sa iau aspenter o data la doua zile si totul va fi bine. In aprilie cand am ramas a doua oara insarcinata am fost din nou din proprie initiativa si mi-a refacut aceleasi analize stiid ca sunt insarcinata si ca am pierdut o sracina. Toate bune si frumoase am pierdut din nou sarcina...... Acum mi-am facut analizele la Coltea la Dr Avram - MTHFR< factor v , factor II, si excat cum v-am mai spus mai tb sa fac cateva analize genetice. Doamna doctor Uscatescu nu mi-a recomandat sa fac MTHFR, de aceea am renuntat la Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Multumesc tuturor in numele nepotelului si mamicii pentru urari !

Alla, vezi ca ti-am dat un pm acu cateva zile...

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete frumoase
Anna felicitari pt cele doua liniute! de data asta va fi bine.
Fetelor trebuie sa recunosc ca citesc acest subiect de aproape un an si nu tin minte sa fii vazut atitea gravidutze. Ceea ce este un lucru minunat! Sa o tineti tot asa.
Felicitari gravidutelor Floaredemac,Brotacel, Mrn, Ruxy eu va tin pumnii sa fie totul bine in continuare. Brotacel eu as lua si duphaston, mai ales daca mai sunt petele maronii.
Felix draga mea prietena inca ma uimesc saptaminile de la semnatura ta. O sa am cel mai cuminte "nepotel" sau "nepotica". Eu presimt ca va fi o fetita
Tamytute duci la concert pina la urma? Sper ca acum sunteti doua fete linistite si fara ganduri gri....
Denisaam inceput femibionul adus de tine, sper sa poarte noroc Si tin pumnii si eu pt luna octombrie, sigur va fi bine de data asta.
Allasi eu din pacate te inteleg asa bine cu partea cu banii, daca as face un calcul al ultimilor 2 ani ...........m-ar apuca ametelile. By the way eu nici perdele sau draperii la apart nu m-am incumetat sa iau si ne-am mutat de 3 ani......... Dar eu cred ca va veni un moment cind toate astea vor ramine amintiri si vom fi cele mai fericite mamici . Mereu cand ma apuca ganduri gri(vezi ca nu le zic negre) ma gandesc ca vine ea si ziua mea, si atunci nimic nu va mai conta. Capul sus
Sara am vazut ca ai adunat multeee balarii, dar eu cred ca nu e cazul sa spui ca nu esti buna de nimic...zau nu e. Nu ai tu de unde sa stii asta, noi suntem datorii sa incercam, sa mergem pina in panzele albe si inapoi , si tot asa pina vom reusi. Ca de reusit vom reusi fiecare intr-un fel sau altul. Cred ca sunt momente cand organismul nostru trebuie ajutat,sustinut si de mintea, de psihicul nostru. Asa ca nu ai voie sa te dai batuta.
Aristica sa vezi ce outze bune vor iesi. Eu zic ca sigur e luna ta .
Pe mine incepe sa ma apuce dorul de fiv iar, se vede ca mi-am revenit complet, dar din pacate nu ne permitem financiar acum.
O sa fac o vizita la Fundeni in sept, sa vedem cum mai stam cu analizele, si daca mai modificam ceva.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aristica, si eu ziceam ca imi inghetau picioarele chiar si vara, dar vara asta dupa vitamine si implicit scaderea homocisteinei, s-au incalzit si macar pe timp cald nu mi-au mai inghetat. Acum cand a venit frigul :)... nu stiu daca nu o sa-mi inghete din nou :)
Multa bafta, Aristica, la FIV2 ! la cate sacrificii ati facut, trebuie sa fiti recompensati acum !

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule m-am indragostit de scrisul tau de nu mai pot! Ai un asa talent! Inveselesi si pe cel mai amarat om, atat esti de tonica! Astept cu drag vorbulitele tale, Creanga ce esti! Iete ca-ti facui declaratii de dragoste!

N-o las eu pe Floricia sa afle prima ce e la marsupiu, pe 17 septembrie sigur aflu ce-i acolo. Banui ca e baiat, asa spune feelingu meu, acu om vedea daca ma pacaleste. Ma multumesc cu orice, urlator si zambacios sa fie! Si sotul le fel... Mor de dragul lui cand vorbeste cu burtica mea!

Eheeee, apropos de bani, io i-am promis puiului ca nu-i mai cumpar BMV la 18 ani, sa se multumeasca cu un Logan ca banii i-am dat pe histeroscopii, laparoscopii, trombofilii si alte "ii". Uite ca s-a multumit si cu Loganu si s-a hotarat sa vina si asa...

Baga un ceai cald sa vezi ce repede incalzesti parantezele Cand te mai vezi cu Albetele ciufulit?

Ramo, nu stiu daca se mai da compensat dar de 100 eu n-am vazut clexane. Poate de 0,2 0,4 0,8 sau 1 ml. Voi afla saptamana viitoare cand ma duc sa imi fac reteta, doar doar voi gasi sa-mi iau compensat. Poti intreba la farmacie, de exemplu la Dona.

Pricoapa, nu poci sa-ti urez bine ai venit aici dar pot sa-ti spun sedere scurta! Ai fix aceeasi mutatie ca mine, eu sunt pe clexane. Fa si celelalte analize daca asa simti tu dar eu zic ca fara intepare in sarcina nu scapi nici tu. Eu am luat multe inainte de sarcina, printre care si aspener. Nu l-am intrerupt nici acum, la indicatia d-nei dr Uscatescu de la Fundeni-hematologie unde te sfatuiesc sa ajungi si tu sa-i spui povestea ta.

Sara spor la citit

Uite ca tre sa completez

Aditule, astept din suflet sa numaram si la tine. Ma rog la DD sa vina repede barzuca si pe pervazul tau pentru ca stiu sigur ca ati pus si voi zahar pe pervaz. Da-le-n colo de perdele, le iei tu! S-apai sunt sursa de praf!

Felix 16 fix

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor. Felix datorita tie am intrat pe acest forum , prima oara cand am citit cate iei in sarcina m-am speriat. Duphaston, utrogestan, acid folic ,.....mie mi se par foarte multe. La Coltea mi-au zis ca cu mutatia asta poti duce o sarcina la bun sfarsit fara tratament dar depinde de organism. Din pacate nu fac parte din aceea categorie. Va pup si multumesc de incurajari. Sincera sa fiu acum imi este un pic frica de o noua sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Prico, frica??? Fara frica! Aia nu are ce cauta la o viitoare mamica.
Hai sa-ti povestesc ce am luat inainte cu 3 luni de bebe:
- aspenter 1/zi
- magneB3 1 dimineata una seara
- femibion 1 pe zi
- acifol 1 pe zi
- omega 3 de 1000 mg 1 pe zi
- complex de vitamine B, din astea luam cand imi aduceam aminte
- CaMgZn 1 pe zi

Pentru sustinere am luat ce scrie la semnatura, am inceput sa scot arefamul treptat, aseara nu am mai pus deloc iar duphaston iau numai o pastiluta acum, probabil ca il voi scoate si pe ala usurel asa...

Nu te speria ca sunt multe, chiar nu sunt... Plus ca majoritatea sunt numai pentru sutinerea sarcinii, se dau in general la sarcini obtinute greu. Restul sunt pentru trombofilii pe care trebuie sa le tratam sa-i fie lui bebe bine, nu? Plus ca si alea sunt facute special pt perioada sarcinii, de ex femibion sau folowise.
Scrie inca 7 mesaje repejor ca sa apari in timp real.

Felix 16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felix ma refeream la Clexane suta la suta compensat.100%

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

da eu inca nu iau nimic inainte de sarcina. Azi ma duc la doctor ( inca nu m-am decis la cine raman pentru urmatoarea sarcina ) sa vad ce analize imi mai prescrie. Sper ca nu multe. Felix tu cum de ai facut aceste analize? Ai pierdut vreo sarcina?

Mergi la inceput