Trombofilia o cauza a infertilitatii - 33
Raspunsuri - Pagina 8
floaredemac spune:
Mai Aristica, ai mare dreptate. Daca te rog eu frumos, imi tragi una tare dupa ceafa ca sa imi revin? Da' tare, bine??? Ca de-alea cu mila... nu-mi trebe'
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural, acum
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
brotacel83 spune:
dragelor mie tot nu mi-au trecut scurgerile. sunt in aceeasi stare multe si maronii :(.
am vb cu denissa pe mess si ii multumesc, am fost dimineata la dat sange pentru progesteron si hcg iar dupa masa sau cel tarziu maine am rezultatele. in functie de rezultate o sa vad ce fac, daca ma apuc de progesteron injectabil sau om vedea, o sa vb si cu dr meu ginecolog.
Uschi nu mi-a raspuns la mailul de ieri poate am noroc si imi tirmite si parerea ei.
stau in pat linistita, va citesc si ma bucur de fiecare stare de greata pe care o am si ma pipai sa am sanii umflati :)
cum o vrea Dzeu!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
mada23 spune:
Brotacel ti-am raspuns la "Paciente....T", sanatate multa
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pricoapa haideti mai bine sa va povestesc totul de la inceput. Prima sarcina am pierdut-o in septembrie 2009 dupa intrerupere mau trimis la doamna Uscatescu care mi-a facut analizele factor v , proteina c si s si mi-a zis ca totul este ok sa iau aspenter o data la doua zile si totul va fi bine. In aprilie cand am ramas a doua oara insarcinata am fost din nou din proprie initiativa si mi-a refacut aceleasi analize stiid ca sunt insarcinata si ca am pierdut o sracina. Toate bune si frumoase am pierdut din nou sarcina...... Acum mi-am facut analizele la Coltea la Dr Avram - MTHFR< factor v , factor II, si excat cum v-am mai spus mai tb sa fac cateva analize genetice. Doamna doctor Uscatescu nu mi-a recomandat sa fac MTHFR, de aceea am renuntat la Fundeni |
Dar cand ai ramas a doua oara insarcinata, ce tratament ai facut in sarcina?
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felix76 Prico, frica??? Fara frica! Aia nu are ce cauta la o viitoare mamica. Hai sa-ti povestesc ce am luat inainte cu 3 luni de bebe: - aspenter 1/zi - magneB3 1 dimineata una seara - femibion 1 pe zi - acifol 1 pe zi - omega 3 de 1000 mg 1 pe zi - complex de vitamine B, din astea luam cand imi aduceam aminte - CaMgZn 1 pe zi Pentru sustinere am luat ce scrie la semnatura, am inceput sa scot arefamul treptat, aseara nu am mai pus deloc iar duphaston iau numai o pastiluta acum, probabil ca il voi scoate si pe ala usurel asa... Nu te speria ca sunt multe, chiar nu sunt... Plus ca majoritatea sunt numai pentru sutinerea sarcinii, se dau in general la sarcini obtinute greu. Restul sunt pentru trombofilii pe care trebuie sa le tratam sa-i fie lui bebe bine, nu? Plus ca si alea sunt facute special pt perioada sarcinii, de ex femibion sau folowise. Scrie inca 7 mesaje repejor ca sa apari in timp real. Felix 16 fix mutatie A1298C homozigota tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi If you smile,through your fear and sorrow Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile... That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying? You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile |
Felix, drept sa-ti spun, si mie mi se par multe astea pe care le iei tu, pt. o singura balarie... Si clexane, si femibion si folowise, in sarcina?? Iar mutatia ta homozigota e la doua trepte sub a mea, ca risc si gravitate, iar eu mai am si FVL! Si mie mi-au dat doar femibion 1, deocamdata ( alaturi de acifol, magne B6, vit. C, E, aspenter).
Eu nu mai inteleg deloc cine face clexane si de ce.
Vreau si eu, dar nu-mi da !!!
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
pricoapa spune:
la a doua sarcina am luat doar aspenter dar nu ca la carte ca doctorul mi-a zis ca pot lua aspenter dar asta este preventiv( am mai luat acid folic pe care il iau de 1 an). Ciudat este ca la aceasta sarcina nu am avut nici un semn ca s-ar fi oprit din evolutie. Am fost frumusel la 11 saptamani la control si au vazut ca sarcina nu mai avansase de 8 saptamani si jumatate. A fost socul destul de mare pentru ca si doctorul meu si Uscatescu mizau pe un accident genetic si ca la o doua sarcina nu se va mai intampla.
RAMONELLA spune:
Brotacel,du-te si cumpara-ti Clexane si fa-ti,si vezi cum reactionezi.Eu sincer nu as mai astepta!Te roggg frumos!Nu astepta sa se mai intample o tragedie!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
denisa220972 spune:
Bataie? [vrea cineva bataitafloricicademacacum vin rezolvam situatiia
Fetelor am imbulinat-o astazi, am de treaba ca la vadul lung,
Aristicooo la mine in suflet intodeauna este cald si bine dar, astazi mi-o inghetat "nadragi" noroc ca mi-am mai lasat de asta primavara lucruri pe la birou, daca ati vedea cum sunt imbracata parca am fugit cu bani de paine de-acasa.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
RAMONELLA spune:
Eu iau asa.
-aspenter 1 zi
-acifol 1 zi
-omega 3 1 zi
-magneB6 2 pe zi
-elevit 1 pe zi(asta ca sa mai comlpetez celelalte vitamine)
de azi,in loc de magneB6,voi lua adid folic+B complex de la dopple hertz(care are cam aceeasi compozitie cu femibionul)
si calciu+magneziu,ca am carcei,deci lipsa de calciu si magneziu...
Aaaa,si de ieri,am inceput cura Monicai Tatoiu,cu miere,laptosor de matca,propolis si polen.Zice ca e ff buna.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
brotacel83 spune:
ramonela cum sa merg sa imi fac asa de capul meu? am vb la fundeni cu dna viorica si a zis ca atata timp cat nu e sange sange nu e de la vreun hematom sau de la trombofilie. ea zice ca e hormonal.dupa masa am rez la progesteron si hcg sa vedem cum e.
m-am gandit si eu la toate variantele insa nu pot lua dupa capul meu de toate si apo Doamne fereste sa fac mai rau.
au fost fete care au avut hemoragii serioae sau chiar ciclu peste sarcina ai au fost ok, trebuie sa gandesc pozitiv!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie