Fluturasi de martie-aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfule nu fi suparici! am fost doar sincera cand am spus ca au fost buni....hi hi...

las ca mie iti rezervi o zi de leneveala cu pisicile......

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

rea mai esti mai Yasmi, te-ai nascut sau te-ai facut asa ?!! Glumesc desigur dar vad ca tare iti mai place sa pui sare pe rana, dar las ca poate de la atata balit mai slabesc si eu ca am prea multe kilograme
Cat despre matze nahhh..n-ai sa vezi, poate de maine se inaspreste regimul ca vad ca am gasit pe afara o matura care are o coada lunga numa` buna pentru ce am eu nevoie pentru ele cand ma calca pe bataturi

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumphi, ma tot gandeam, cat naiba traiesc pisicile la englezi? ... ziceai ca una din ele are 18 ani Astea traiesc mai mult decat cainii?(chiar nu stiu )

ama, stari de nervozitate? da, pai cam tota sarcina ai stari din astea. La prima sarcina nu ma recunosteam , acum mi se pare normal , si asa bine imi prind cateodata starile astea...pun la punct pe toata lumea care ma calcase pe batataturi, dar pe care nu indraznisem sa o apostrofez

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza, pisica are 17 ani cica si motanul 3 , in general traiesc cam 20 ani...unele mai mult, altele mai putin si eu sper ca asta a mea sa nu apuce sa faca 18 ani, macar de as scapa de una ca numai cu una poate o fi mai simplu, dar motanul asta e tanar si numai nazbatii face de imi vine sa ii fac vant ...dar nu stiu cum ca stau la casa , poate daca as fi stat pe la etajul 8-9 intr-un bloc ar fi fost altceva

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Fetelor multumesc ca m-ati lamurit cu nervii ;))

Azi incepusem sa-mi fac ganduri negre ca nu prea m-a chinuit greata, asa doar, 2-3 secunde de vreo 3 ori pe zi. Nimic grav. Si stati sa vedeti ca m-o luat acum o greata crunta. Tot moflai la niste biscuiti sarati si uscati si nu clinteste deloc. Imi e teama si sa ma intind in pat ;))

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

ama, nervi am avut si mai am si eu ...am avut la nervi de nu ma recunosteam, nu imi convenea nimic, nu imi placea nimic, tranteam si pufneam de se uita sotu` la mine si saracu nu mai intelegea nimic... mi-a mai trecut dar am si eu o durere inca, cu matzele mele obraznice si nesuferite

Pofte si greturi..uhmm.... mai intai au fost poftele si balotam la greu non stop si orice si dupa vreo 2 saptamani imi era greata de dimnineata de cum ma trezeam pana seara cand mergeam la nani ...n acum mi-e mai bine dar nu prea ma pofat de mancare si nici de carne deloc... nu mai pot sa gatesc carn, a gatit sotul in seara asta niste pui de nu am mancat nici 2 linguri din mancarica

BB on board!!! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

strumphitza - eu nu am pofte deloc, desi inainte de sarcina eram o pofticioasa si jumatate ;)) si ca si tine nu prea mai suport carnea. am gatit pentru barbat ieri mamaliguta cu pui in sos cu ciuperci si smantana, nu am putut lua o gura din pui. doar mamaliga si sos.
nu am probleme inca cu mirosurile, pot gati. imi e greata oricum ;)))

7+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata. si laptic cald ca tare friiiiig mai e in dimineata asta. Brrrrr!!!
today is the day si la mine. Sa vedem daca am si noroc sa se vada ceva, sper sa aflu ca sunt curioasa..Nu ca mi-ar pasa foarte tare ca-i baiat sau fata..sincer. Oricum ar fi e un alt copil, daca e baietel e totusi un alt baietel de-al meu drag si scump. Dar vreau sa stiu cum sa ma comport cu el,cum sa alint burtica, sa caut numele potrivit, ce sa mai cumpar, etc...

Mandreeac, sa-ti traiasca flacaul si sa va bucure toata viata!!!
Roxy si eu am papat mult ieri si seara mi-a fost asa de rau, m-am perpelit vreo 4 ore...Poate si gindul la eco...apoi am papat un mar acrisor doar doar mai trece greata, apoi niste pilaf cu painica (asta la 3 dimineata) Abia astept sa treca greturile astea...nu mai spun ce burtoi aveam si eu aseara...
Strumpfi si Yasmi, ce dragutze sunteti voi, cum va alintati
Ama, mai si eu sunt nervoasa si ma montez singura si ma aprind din nimicuri...UUuf!

Simona, mami de baieti David si Matei si 12+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, tinem pumnii pt azi. la ce ora mergi??

strumfule,

andreea, stii ce mananc acum????? cornulete cu gem....bine cumparate, dar sunt bune si astea....

ama, asa am fost si eu ca si tine, platoul maxim al gretei a fost intre 7-8 sapt cand eram in concediu in antalya... s au mai diminuat pe la 12-13 sapt dar mai apar cateodata si acum...

mamica fericita de 3 ani si 14+ 90%
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

Simona, bafta mula la eco. La ce ora te duci?

Parca mai mergea cineva azi, dar nu mai stiu cine
E super frig fara, 12 grade , nici asa nu-mi place...unde e toamna?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput